OK,
Le-am incarcat pe toate, dar nu se incarca mai mult de 4.07 - 4.08, desi pe incarcatoare arata ca e incarcat maxim la 4.20
Accucell 6 nu arata tensiunea pe baterii, dar cand dau sa se incarce ajunge la 4.20 si scade tensiunea la zero, desi daca verific bateria cu checkeru ala mic imi arata 4.07
Nu au destula putere bateriile si le-am testat pe toate (nu se redica heli de la sol), acum poate sa fie si de la faptul ca m-am pus sa pun spray de contact in motor brushed si am un "feeling" ca am facut o prostie, ca se aude un scartait de la el. Trebuie sa ma pun sa il desfac sa vad ce si cum. Inca nu ma pronunt, e posibil sa-mi fi salvat baterrile dar nu sunt sigur.
Ce faza de mare CACAT greseala stupida
Postat 01 June 2013 - 04:43 PM
Cristian Luca1, la 01 June 2013 - 04:08 PM, a spus:
OK,
.....
Nu au destula putere bateriile si le-am testat pe toate (nu se redica heli de la sol), acum poate sa fie si de la faptul ca m-am pus sa pun spray de contact in motor brushed si am un "feeling" ca am facut o prostie, ca se aude un scartait de la el. Trebuie sa ma pun sa il desfac sa vad ce si cum. Inca nu ma pronunt, e posibil sa-mi fi salvat baterrile dar nu sunt sigur.
.....
Daca au tensiune, chiar si cu capacitate diminuata ar trebui sa mearga un timp mai scurt. Cleanerul tau a spalat tot ce ajuta la ungerea motorului si pe uscat mi-e greu sa cred ca mai poate ridica; scartait = energie mecanica/electrica pierduta. Unge lagarele si angrenajele si mai vezi. Incarca acumulatorii la curent mic daca vrei sa se incarce bine. In privinta valorii, poti avea mai mare incredere in charger decat in tester daca nu ai un aparat de precizie mai buna. Sa nu confunzi rezolutia (numarul de cifre afisate) cu precizia.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
Postat 02 June 2013 - 08:09 PM
GigiGL, la 01 June 2013 - 04:43 PM, a spus:
Daca au tensiune, chiar si cu capacitate diminuata ar trebui sa mearga un timp mai scurt. Cleanerul tau a spalat tot ce ajuta la ungerea motorului si pe uscat mi-e greu sa cred ca mai poate ridica; scartait = energie mecanica/electrica pierduta. Unge lagarele si angrenajele si mai vezi. Incarca acumulatorii la curent mic daca vrei sa se incarce bine. In privinta valorii, poti avea mai mare incredere in charger decat in tester daca nu ai un aparat de precizie mai buna. Sa nu confunzi rezolutia (numarul de cifre afisate) cu precizia.
Ai avut dreptate. Am schimbat motorul si l-am mai strang pe suruburi si zboara bine acum.
Bateriile merg bine, nu stiu exact cat s-a pierdut din ele, dar merg OK acum :D