Modelism - RHC Forum: Informare pentru Automodelisti. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Informare pentru Automodelisti. Reabilitare "pista Palat"

#1 Useril este offline   URK 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 163
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 05 May 2003 - 01:17 AM

VA ROG SA VA PREGATITI SA BARFITI!...

In urma interviurilor de care a pomenit Gabi (BuggyMan) - la RealitateaTV, la PrimaTV si a emisiunii de la PROTV, am fost contactat de anumite personalitati si personaje cu influenta in politicul si administrativul bucurestean.
Astfel, in cursul saptamanii acesteia voi fi primit in audienta la Primaria Sectorului 4 cu un mic proiect de reabilitare si dezvoltare a pistei din Parcul Tineretului. M-am gandit sa fac acest lucru absolut singur, fara a cere ajutorul nici-unui coleg modelist, datorita unor experiente anterioare care mi-au intarit convingerea ca proverbul "vorba lunga saracia omului" ni se potriveste PERFECT! NOI, AUTOMODELISTII, NU AM REALIZAT NIMIC IMPREUNA! A, ba da, ne-am spurcat unii pe altii... in cadru organizat.
Fac gestul in a va informa despre actiunea ce urmeaza sa o intreprind pentru a nu crede cumva, cineva, ca a venit soarele si in ograda automodelistilor, asa, din senin, si ca ne-a lovit norocul! Da! in cazul in care imi reuseste ceea ce vreau sa intreprind, vreau sa-mi multumiti si eventual sa nu ma injurati. Nu este simplu, dar nu doresc sustinere din partea nimanui. Am suficienta putere sa fac lobby singur.
Este foarte probabil ca intr-o luna sa avem o pista renovata si modernizata. Si aici amintesc de latirea traseului cu un metru, amenajarea unui podium permanent (utilizabil pentru ambele piste si cea de on-road si cea de off-road) evident reamenajarea pistei de off-road, ingradirea intregului spatiu cu un mic gard de delimitare si protectie a spectatorilor.
Proiectul va fi sustinut de Primaria Sectorului 4 cu sprijinul Organizatiei PSD Sector 4. Va convine bine, nu va convine si aveti pasiuni politice, gasiti alte solutii. Dar nu de genul -"sa mor io ca stringem bani din bursa si ne facem pista noastra unde nu vin decat aia care-mi plac mie"- ca am experimentat deja si nu tine, nici bani de un bilet de tramvai nu s-au strans.
Evenimentele sportive vor fi deasemenea sustinute si mediatizate probabil intr-o formula similara, evident aici avand loc si sponsorii interesati de astfel de evenimente.
Atentie nu va povestesc despre o donatie pe care o primeste vreun club sau altul, sau despre vreun joc de interese cu gandul de a monopoliza pista sau o concesiona sau lua in administrare in vreun fel! Sit-ul va ramane la fel de public ca si pana acum, dar va arata civilizat si va avea destinatie stricta pentru automodelism.
Initiativa pe care o am nu are legatura cu nici un club sau firma si insist - NICI NU VREAU SA AIBA!
Proiectul il prezint ca persoana fizica (eventual ca reprezentant, in urma unor stringeri de semnaturi din partea prietenilor automodelisti).
Evident orice inbunatatiri ulterioare finalizarii reabilitarii pistei sunt binevenite si aici ma refer in special la sistemul de cronometrare electronic de care avem atata nevoie!
Pista va fi doar reabilitata nu va fi modificat circuitul decat prin latirea lui in zonele care permit acest lucru si eventual prin crearea unor spatii de esapare in locurile cele mai sensibile. Vom avea asfalt nou si de calitate, vom scapa de pomii care ne chinuie atat, vom avea un podium metalic pe care sa poata urca opt concurenti si gard, fie el si gard viu, pentru marcarea zonei de siguranta pentru spectatori. Nimic fabulos dar suficient pentru a veni cu mai multa placere in Parcul Tineretului si pentru a organiza concursuri in conditii decente. Va garantez ca daca suntem civilizati si reusim sa cream niste intreceri decente - si este liber oricine sa initieze un campionat sau "open"- in maximum sase luni vom mai avea inca o pista publica pentru automodele.

In incheiere va promit sa fac publica orice incercare de sabotare pe care o voi simtii in actiunea ce urmeaza sa o inreprind.

Bafta, stimati prieteni automodelisti!

Stefan PROFIR (URK)
URK
0

#2 Useril este offline   Death 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 17-January 03

Postat 05 May 2003 - 09:15 AM

Spune cu ce pot sa te ajut.
Vrei, nu vrei, tot la mine ajungi !!!
0

#3 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 05 May 2003 - 09:26 AM

Nene... ce pot sa zic. Suna bine ce zici matale aici. Ramane de vazut cum ai sa reusesti...

In calitate de "venetic" o sa ai parte si de bete in roate, fii pe pace...
Dar, daca ai osu' tare, ii rezolvi.

La ce ma refer..... Majoritatea celor care au facut modelism in Romania au facut-o pe "spinarea" cluburilor. Ca nu oricui ii dadea mana sa arunce galeti de bani pe scule, piese, materiale... etc. Dar, de cand Ceausescu se duse.. se dusera si fondurile/subventiile ce ajungeau in acest sport. Si nici nu vad nici o speranta ca statul sau.. .oricine de pe acolo sa mai bage bani in asa ceva. Muulti ani de aici incolo.

Drept urmare, pana sa reuseasca cineva sa faca un club "de om sarac" si care sa supravietuiasca (si bine inca...) din sponsorizari, singura speranta e in oamenii cu bracinaru' gros si osu' tare care au prins microbu' asta cu modelismu si care sunt dispusi sa sara cu banu'.
Se numeste: initiativa particulara.

Ca.. asa e: teama de a nu ne trage cineva in tzeapa sau teama de-a arunca banii aiurea sau.. pur si simplu zgarcenia ne frace sa ne tot cacacim cand e vorba sa punem mana de la mana si sa facem ceva. Sau pur si simplu unii n-au de dat si prefera sa bage banii in piese. S-a vorbit de mai bine de un an de una si de alta, dar tot nu s-a reusit nimic. Si eu intru in aceeasi categorie...

PSD, politica.. figuri... Din partea mea, toti o apa sh-un pamant. Acum vreo 5-7 ani nici nu m-ar mai fi interesat pista sa stiu ca ma dau pe pista PSD-ului. Dar acuma... hai sa zicem ca sunt dispus la concesii. Deci din punctul meu de vedere, pista sa fie. Fix-pix de unde vin banii.... Numai sa nu ma oblige sa port tricouri si stegulete cu PSD-ul ca-n rest n-am probleme.

Io sunt mic (" nu stiu nimic..."), nu stiu cu ce te-as putea ajuta Stefane. Dar te sustin in ideea ta la fel cum as sustine pe oricine care ar putea sa faca ceva. Sunt chiar si in favoarea ideii unui ipotetic "bilet de intrare" la pista.... Ca vorba aia, si cand mergi cu autobuzul tot dai niste bani acolo. E, la fel si aici.

Gata, inchei acum ca ma cheama astia de la stapanire...

spor la treaba
alexella
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#4 Useril este offline   ani 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1

Postat 05 May 2003 - 05:05 PM

Domnilor,
Ceva mai pragmatic. Sunt extrem de incepator in condusul masinutelor si pentru ca tot am citit forumul asta la un moment dat am vrut sa incerc sa-mi conduc si eu "bolidul" pe pista de la palatul copiilor. Pana acum am avut palcerea doar sa surubaresc la ele si sa fac cateva viraje in locuri neamenajate. Asa ca am profitat de vacanta prelungita, mi-am facut ceva timp si Duminica mai pe seara, ca sa nu ma vada nimeni :angry: am ajuns cu masinile in parc (si aia mare si aia mica). Pe aia mare am parcat-o acolo unde am vazut ca o faceti si voi (am asistat la cateva curse din culise) langa pista.
Ei bine, imediat au venit doi gardieni publici cu gura mare ca nu am voie sa intru cu masina in parc, ca este un semn "interzis accesul", (cam in copaci si camuflat dar exista), sa prezint buletinul bla bla bla...
Eu am doua intrebari care deriva din intamplare:
1. Am voie din punctul de vedere al oficialitatilor (primariei?) sa intru cu masina langa pista?
2. Am voie din punctul vostru de vedere, cei care va ocupati de intretinerea pistei sa intru cu masinuta pe pista?
Vreau sa rezolv corect cele doua probleme.
Multumesc.

Ani
0

#5 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 05 May 2003 - 05:53 PM

Din punctul nostru de vedere e voie sa vi cu masina dar din punct de vedere al gardienilor(maimutoii) nu ai voie.
Poate o sa facem pista dar daca nu rezolvam problema cu gardienii nu nfacem nimic.

Bog
0

#6 Useril este offline   rallyman 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440

Postat 05 May 2003 - 07:12 PM

Stefane ,felicitari pt initiativa si eforturi , eu personal i-ti multumesc pt acesata si sint alaturi de tine daca ai nevoie de ceva .

Nu inteleg insa subtitlul , de ce trebuie ca un efort laudabil al cuiva sa fie subiect de barfa?
L'ennui dans ce monde, c'est que les idiots sont sûrs d'eux et les gens censés pleins de doutes
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
0

#7 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 05 May 2003 - 09:32 PM

succes si sper sa reushesti, ai dreptate, multe vorbe, de multe ori extrem de visatoare da fara finalizare.
sper sa finalizezi acest proiect, toti vrem un loc amenajat unde sa ne dam cu masinutele. Despre barfe zic sa nu-ti faci probleme, momentan ne uneste doar un hobby, pana la prietenie mai e ceva.
Inca o data iti urez succes si daca e ceva spune, poate putem ajuta practic, la fata locului.
0

#8 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 05 May 2003 - 09:45 PM

Si , cu mare rugaminte, langa pista de auto e si cea de aeromodele captive, sortita pierzaniei si impaduririi fortzate. Si aici este multa istorie si ar fi pacat sa fie acoperita de copaci seculari! Deci cand se intra cu drujba si cazmaua nu uitatzi si de copaceii de aici. natura dovedeste ca renaste in cele mai vitrege conditzii si nu se va supara pentru cateva vlastare inca tinere(fie vorba au pus un copac pe metru patrat, din capete patrate!) Nu uita si cu multzumiri
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#9 Useril este offline   Death 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 May 2003 - 09:18 AM

Stefan,

Daca tu te ocupi de pista, eu ma ocup de "RC Lap Counter". Sper ca intr-o luna sa fie gata (Daca ma ajuta si Viper sa-l testez !!!). Hai ca pana la urma o sa iasa ceva si fara organizare publica....:angry:

Salut
0

#10 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 06 May 2003 - 09:24 AM

Te ajut, si mai avem inca 2 beta-testeri! Zi pe mail de ce piese ai nevoie, sa le punem cap la cap si sa aratam neincrezatorilor ca nu trebuie sa dai ca berbecul mii de $$$ ca sa faci o scula!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#11 Useril este offline   Death 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 May 2003 - 10:03 AM

Am vorbit cu Adi Vovcenco (tata si cu mama microcontrolelor pe aici...:angry: )si facem unul de test cit de curind. Azi ne vedem sa punem tara la cale. Daca am nevoie de ceva ca sa concep scula te tin la curent (230 ~ 400 VCA). In rest poate rezolvi ce mi-ai promis....:o

In rest,
Sanatate si virtute !
0

#12 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804

Postat 06 May 2003 - 10:31 AM

Domnilor......felicitari!

In primul rand il felicit pe Stefan pentru interventiile facute si sper ca toti cei care au de castigat din refacerea pistelor de la palat sa se revanseze intr-un fel sau altul fata de el.(hai ca stiti la cine ma refer....nu fiti modesti)

Il felicit si pe Death, cu toate ca nu am avut onoarea sa-l cunosc, asa ca, omule vino sa te cunoastem si noi, am inteles ca esti prieten cu Viper deci esti si cu noi!Daca iti reuseste treaba cu numaratorul esti tare, ne-ai luat o piatra de pe suflet.Chiar ma intreb cat de complicata poate sa fie schema unui astfel de numarator.

In rest, toate bune si frumoase, masinute avem, mana se face, iar vocabularul de santier se corecteaza usor!
RHCForum - Webmaster
0

#13 Useril este offline   Death 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 May 2003 - 11:44 AM

Buggy-man, la 6 May 2003, 10:31, a spus:

Il felicit si pe Death, cu toate ca nu am avut onoarea sa-l cunosc, asa ca, omule vino sa te cunoastem si noi, am inteles ca esti prieten cu Viper deci esti si cu noi!

Gabi,

Ne cunoastem.......:D
0

#14 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 06 May 2003 - 12:59 PM

Salut!
Daca ai nevoie de oarece sustinere in demersurile tale pe langa primaria respectiva, te pot ajuta cu o adresa oficiala din partea Federatiei Romane de Modelism, SCRISA CUM VREI TU SAU GRUPUL DE AUTOMODELISTI NEAFILIATI LA FRMd....si cu orice alta hartie oficiala pe care pot sa o emit cu antetul si stampila federatiei.
Asta NU INSEAMNA ca veti fi obligati sa gazduiti vreo competitie a federatiei fara voia Dvs, sau ca trebuie sa raspundeti la vreo solicitare a federatiei daca voi nu aveti chef! Eu cred ca o hartie in plus e mai buna decat o hartie in minus...
ma poti contacta la 0722-598-573
Daca nu ai nevoie de ajutorul meu, iti urez oricum SUCCES!!!
No brain, no headache.....
0

#15 Useril este offline   leo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 312

Postat 06 May 2003 - 03:01 PM

Felicitari Stefane.
Sa dea Dumnezeu sa reusesti.
Numai sporuri, si tine-ne si pe noi la curent cu initiativa.
Numai bine.
Nu lasa pe maine ce poti strica astazi!
0

#16 Useril este offline   rallyman 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440

Postat 06 May 2003 - 06:26 PM

Nenea Death ma uimesti tot respectul daca ai nevoie de ceva componente ,cutii , piese mecanice cablarie te rog apeleaza-ma mail razvan61RCO@yahoo.com sau tel.0740106.388 sau 0745.762.454
I-ti stau la dispozitie cu tot ce pot
L'ennui dans ce monde, c'est que les idiots sont sûrs d'eux et les gens censés pleins de doutes
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
0

#17 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 10 May 2003 - 10:51 PM

exista reale oportunitati de obtinere de sponsorizari in materiale pentru pista de concurs.ATENTIE!nu cred ca exista sponsori dispusi sa-si lege in vreun fel imaginea de o manifestare care iese cu circ si scandal! deci, o conduita decenta cind esti la pista, indiferent in ce ipostaza (concurent, arbitru, spectator) cred ca e o conditie `sine qua non` pentru ulterioare demersuri. nu uitati ca cei care acorda sprijin intr-o situatie sau alta aplica in mod firesc anumite criterii de selectivitate, printre care si cel de imagine, si aici stiu ce va spun.minuni!(bafta!)

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu