Quiet Storm de la Flinton
Wingspan: 43.22 in
Length: 39.99 in
Empty Weight: 13.97 oz
Flying Weight: 22~24 oz
Modelul e de 8,5 estetic,defecte in folie aproape de tren(lipsa 2x1 cm de folie,a fost un intrerupator acolo)Capota motor este crapata si nu in stare grozava.Capota portocalie si cea transparenta sunt noi.Se mai ofera o capota de plastic transparenta.Tren aterizare fibra de sticla(sau macar are miez de).Papucei de fibra de sticla.Nu are bechie cu roata,e doar o sarmulita ca sa nu se taraie coada de sol.
Structural modelul este de 8,pentru ca aripile sunt lipite,suportul trenului este refacut,eventual intregul bot a fost refacut(asa pare)
Batiul e putin subred dar nu cred ca o sa se rupa.Are o lipitura pe aripa stanga,aproape de fuselaj,dar nu e majora si abia se vede.
Echipare : motor 2825/ 1000 rpm/V +elice 10x6 ,esc 25 a,servo 2xmultiplex nano-s,2 servo 9g pe coada.
Nu stiu cum zboara,nu stiu daca face ceva acrobatii desi la ce suprafete de comanda mari are ar trebui sa faca cam de toate.
cateva poze.
Pret 300 lei,predare personala pentru ca nu se demonteaza nimic,decat trenul.Prefer bani dar daca e un model deosebit de ce nu... :good:
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 10 May 2013 - 06:23 PM