Modelism - RHC Forum: kit aero - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

kit aero

#1 Useril este offline   danutttzzzu 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 21-February 12

Postat 23 September 2013 - 03:55 PM

Prin amabilitatea prietenului meu Paul, din SUA, am fost delegat sa promovez kit-ul proiectat de el, constand in executia unui binecunoscut avion de pasageri
Mentionez de la inceput ca NU sunt proiectantul acestui model, pozele NU imi apartin
Kit-ul consta in elemente din depron si placaj taiat laser,insotite de instructiuni de montare, caracteristici si sfaturi privind centrarea statica si dinamica, motorizare si partea electronica
Initial este proiectat pentru 2 turbine edf cu diametrul de 50-55 mm, si alimentare Li-po 3-4 S
Postez cateva imagini pentru edificare
La cerere, se poate livra gata construit, si vopsit in schema dorita
Alte detalii se pot discuta in mesageria privata

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: ansamblat.JPG
  • Imagine atasata: pentru transport.JPG
  • Imagine atasata: model gata de zbor.JPG
  • Imagine atasata: varianta vopsire.JPG

0

#2 Useril este offline   Ciprian Dughir 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 564
  • Inregistrat: 30-January 12
  • Interests:Multicoptere

Postat 23 September 2013 - 04:22 PM

Eram curios sa vad cum arata kitul in sine, nu gata montat. N-ai si imagini cu kit-ul? As spune ca e important sa ne spui si pretul kit-ului. Aici, nu pe privat.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian Dughir: 23 September 2013 - 04:23 PM

0

#3 Useril este offline   danutttzzzu 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 September 2013 - 06:10 PM

am sa il rog sa-mi trimita o poza cu intreg kit-ul
pana atunci, ca sa aveti o idee, vor fi 25 de coli de depron, cu grosimi de 3 si 5 mm, fiecare avand pre-decupate componentele, care se vor imbina conform instructiunilor

in cele 2 poze cu faza de constructie, se pot vedea langa fuselaj cateva din piesele decupate

cat despre pret, incerc sa il conving la unul ajustat natiunii noastre ( cat mai mic posibil)
in curand, se va stabili si acesta

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 727-200 5.JPG
  • Imagine atasata: 727-200 11.JPG
  • Imagine atasata: componente taiate laser.png
  • Imagine atasata: exemplu coala depron.png

0

#4 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2022
  • Inregistrat: 06-September 06

Postat 23 September 2013 - 06:14 PM

Salut,
E un kit interesant,dar ar fi mai bine sa avem mai multe detalii privitoare la kit ,cum ar fi caracteristici ;
-dimensiuni;lungime ,anvergura,inaltime
-greutate :kit(doar modelul fara echipamente) si echipare in linie de zbor(EDF-uri,regulatoare,accu,receptor...)
-daca s-a facut vreun zbor :un link cu acest zbor
-echipamente utilizate,caracteristicile lor,tip,model(cele care se livreaza in kit): EDF-uri,regulatoare,servo-uri,accu(tip,capacitati)
-posibilitate de livrare:pret cu livrare in Romania:kit fara electronica,kit cu/fara manopera de vopsire,kit gata asamblat vopsit cu/fara electronica.
-posibilitatea de atasare tren aterizare :fix/escamotabil -tip model pt. ambele variante.

Cu respect,danny
Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
0

#5 Useril este offline   danutttzzzu 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 September 2013 - 06:47 PM

Vezi postareadanny_39, la 23 September 2013 - 06:14 PM, a spus:

Salut,
E un kit interesant,dar ar fi mai bine sa avem mai multe detalii privitoare la kit ,cum ar fi caracteristici ;
-dimensiuni;lungime ,anvergura,inaltime
-greutate :kit(doar modelul fara echipamente) si echipare in linie de zbor(EDF-uri,regulatoare,accu,receptor...)
-daca s-a facut vreun zbor :un link cu acest zbor
-echipamente utilizate,caracteristicile lor,tip,model(cele care se livreaza in kit): EDF-uri,regulatoare,servo-uri,accu(tip,capacitati)
-posibilitate de livrare:pret cu livrare in Romania:kit fara electronica,kit cu/fara manopera de vopsire,kit gata asamblat vopsit cu/fara electronica.
-posibilitatea de atasare tren aterizare :fix/escamotabil -tip model pt. ambele variante.

Cu respect,danny

Datorita costurilor de transport relativ ridicate , dependente de greutate si volum, am decis impreuna cu Paul ca sa-mi livreze doar componentele pre-decupate din depron ( avand in vedere ca este singurul care detine fisierele autocad pt taiere pe cnc )
Restul de piese, in speta cele decupate laser, le voi suplini eu aici (detin fisierele )
Pentru completare, va exista o lista cu materialele care se pot procura de catre fiecare , din binecunoscutele noastre magazine ( teava carbon, baghete balsa, etc...)
Avantajul este ca , procurandu-le de aici, costul este mai scazut ( implicit si piesele taiate laser autohton )
Modelul NU va fi livrat cu electronica si/sau edf
Ramane la latitudinea fiecaruia sa le achizitioneze de unde doreste
Binenteles, vor fi mentionate in instructiuni, caracteristicile optime ale fiecaror componente, conform rezultatelor in urma testarii ( in curs)
Va urma si un link, in care se va demonstra aceasta
Dimensiuni aproximative
Anvergura -1680 mm
Lungime - 1800 mm
Greutate airframe ( fara electronica, baterii si edf )-aprox. 2000 gr ,in functie de adezivul si vopselele folosite pt constructie
Trenul de aterizare fix , cu indicatii si recomandari pt cei ce vor escamotabil
Fuselajul detasabil in 2 buc
Aripa detasabia de fuselaj
In curand voi anunta si pretul minim ( pentru kit minimal, baza ), si cel maxim ( echipat complet si vopsit dupa inima fiecaruia )
Se poate negocia orice varianta de echipare/executie in marja de preturi mai sus mentionate
0

#6 Useril este offline   danutttzzzu 

• Incepator
  • PipPip

Postat 27 September 2013 - 12:35 PM

Am facut un studiu impreuna cu Paul, si toate piesele taiate la cnc ar avea o lungime de circa 150 m liniari.......raportat la pretul per metru, rezulta o suma cam mare (adunata cu cheltuielile de transport aferente si vama de rigoare)......ar ajunge undeva la 250 usd numai polistirenele......ca urmare, am primit acceptul lui de a le realiza aici......am intrat in posesia intregii documentatii necesare construirii modelului.....ca studiu, si aici , la un cnc pretul ar fi ridicat, dar lucrez la o modalitate de a le taia in alta tehnologie.....intre timp, am printat piesele pe autocolant si voi taia un set by-hand , sa imi fac o idee live despre produs......vor urma fotografii cu evolutia constructiei....
0

#7 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 October 2013 - 02:09 PM

Vezi postareadanutttzzzu, la 27 September 2013 - 12:35 PM, a spus:

Am facut un studiu impreuna cu Paul, si toate piesele taiate la cnc ar avea o lungime de circa 150 m liniari.......raportat la pretul per metru, rezulta o suma cam mare (adunata cu cheltuielile de transport aferente si vama de rigoare)......ar ajunge undeva la 250 usd numai polistirenele......ca urmare, am primit acceptul lui de a le realiza aici......am intrat in posesia intregii documentatii necesare construirii modelului.....ca studiu, si aici , la un cnc pretul ar fi ridicat, dar lucrez la o modalitate de a le taia in alta tehnologie.....intre timp, am printat piesele pe autocolant si voi taia un set by-hand , sa imi fac o idee live despre produs......vor urma fotografii cu evolutia constructiei....

O.K.,atunci asteptam rezultatul final...BAFTA !!!
Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
0

#8 Useril este offline   danny_39 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 November 2013 - 09:02 AM

Salu'
Ceva noutati ?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu