Pagina 1 din 1
kit aero
Postat 23 September 2013 - 03:55 PM
Prin amabilitatea prietenului meu Paul, din SUA, am fost delegat sa promovez kit-ul proiectat de el, constand in executia unui binecunoscut avion de pasageri
Mentionez de la inceput ca NU sunt proiectantul acestui model, pozele NU imi apartin
Kit-ul consta in elemente din depron si placaj taiat laser,insotite de instructiuni de montare, caracteristici si sfaturi privind centrarea statica si dinamica, motorizare si partea electronica
Initial este proiectat pentru 2 turbine edf cu diametrul de 50-55 mm, si alimentare Li-po 3-4 S
Postez cateva imagini pentru edificare
La cerere, se poate livra gata construit, si vopsit in schema dorita
Alte detalii se pot discuta in mesageria privata
Mentionez de la inceput ca NU sunt proiectantul acestui model, pozele NU imi apartin
Kit-ul consta in elemente din depron si placaj taiat laser,insotite de instructiuni de montare, caracteristici si sfaturi privind centrarea statica si dinamica, motorizare si partea electronica
Initial este proiectat pentru 2 turbine edf cu diametrul de 50-55 mm, si alimentare Li-po 3-4 S
Postez cateva imagini pentru edificare
La cerere, se poate livra gata construit, si vopsit in schema dorita
Alte detalii se pot discuta in mesageria privata
Postat 23 September 2013 - 06:10 PM
am sa il rog sa-mi trimita o poza cu intreg kit-ul
pana atunci, ca sa aveti o idee, vor fi 25 de coli de depron, cu grosimi de 3 si 5 mm, fiecare avand pre-decupate componentele, care se vor imbina conform instructiunilor
in cele 2 poze cu faza de constructie, se pot vedea langa fuselaj cateva din piesele decupate
cat despre pret, incerc sa il conving la unul ajustat natiunii noastre ( cat mai mic posibil)
in curand, se va stabili si acesta
pana atunci, ca sa aveti o idee, vor fi 25 de coli de depron, cu grosimi de 3 si 5 mm, fiecare avand pre-decupate componentele, care se vor imbina conform instructiunilor
in cele 2 poze cu faza de constructie, se pot vedea langa fuselaj cateva din piesele decupate
cat despre pret, incerc sa il conving la unul ajustat natiunii noastre ( cat mai mic posibil)
in curand, se va stabili si acesta
Postat 23 September 2013 - 06:14 PM
Salut,
E un kit interesant,dar ar fi mai bine sa avem mai multe detalii privitoare la kit ,cum ar fi caracteristici ;
-dimensiuni;lungime ,anvergura,inaltime
-greutate :kit(doar modelul fara echipamente) si echipare in linie de zbor(EDF-uri,regulatoare,accu,receptor...)
-daca s-a facut vreun zbor :un link cu acest zbor
-echipamente utilizate,caracteristicile lor,tip,model(cele care se livreaza in kit): EDF-uri,regulatoare,servo-uri,accu(tip,capacitati)
-posibilitate de livrare:pret cu livrare in Romania:kit fara electronica,kit cu/fara manopera de vopsire,kit gata asamblat vopsit cu/fara electronica.
-posibilitatea de atasare tren aterizare :fix/escamotabil -tip model pt. ambele variante.
Cu respect,danny
E un kit interesant,dar ar fi mai bine sa avem mai multe detalii privitoare la kit ,cum ar fi caracteristici ;
-greutate :kit(doar modelul fara echipamente) si echipare in linie de zbor(EDF-uri,regulatoare,accu,receptor...)
-echipamente utilizate,caracteristicile lor,tip,model(cele care se livreaza in kit): EDF-uri,regulatoare,servo-uri,accu(tip,capacitati)
-posibilitate de livrare:pret cu livrare in Romania:kit fara electronica,kit cu/fara manopera de vopsire,kit gata asamblat vopsit cu/fara electronica.
-posibilitatea de atasare tren aterizare :fix/escamotabil -tip model pt. ambele variante.
Cu respect,danny
Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
Postat 23 September 2013 - 06:47 PM
danny_39, la 23 September 2013 - 06:14 PM, a spus:
Salut,
Cu respect,danny
Cu respect,danny
Datorita costurilor de transport relativ ridicate , dependente de greutate si volum, am decis impreuna cu Paul ca sa-mi livreze doar componentele pre-decupate din depron ( avand in vedere ca este singurul care detine fisierele autocad pt taiere pe cnc )
Restul de piese, in speta cele decupate laser, le voi suplini eu aici (detin fisierele )
Pentru completare, va exista o lista cu materialele care se pot procura de catre fiecare , din binecunoscutele noastre magazine ( teava carbon, baghete balsa, etc...)
Avantajul este ca , procurandu-le de aici, costul este mai scazut ( implicit si piesele taiate laser autohton )
Modelul NU va fi livrat cu electronica si/sau edf
Ramane la latitudinea fiecaruia sa le achizitioneze de unde doreste
Binenteles, vor fi mentionate in instructiuni, caracteristicile optime ale fiecaror componente, conform rezultatelor in urma testarii ( in curs)
Va urma si un link, in care se va demonstra aceasta
Dimensiuni aproximative
Anvergura -1680 mm
Lungime - 1800 mm
Greutate airframe ( fara electronica, baterii si edf )-aprox. 2000 gr ,in functie de adezivul si vopselele folosite pt constructie
Trenul de aterizare fix , cu indicatii si recomandari pt cei ce vor escamotabil
Fuselajul detasabil in 2 buc
Aripa detasabia de fuselaj
In curand voi anunta si pretul minim ( pentru kit minimal, baza ), si cel maxim ( echipat complet si vopsit dupa inima fiecaruia )
Se poate negocia orice varianta de echipare/executie in marja de preturi mai sus mentionate
Postat 27 September 2013 - 12:35 PM
Am facut un studiu impreuna cu Paul, si toate piesele taiate la cnc ar avea o lungime de circa 150 m liniari.......raportat la pretul per metru, rezulta o suma cam mare (adunata cu cheltuielile de transport aferente si vama de rigoare)......ar ajunge undeva la 250 usd numai polistirenele......ca urmare, am primit acceptul lui de a le realiza aici......am intrat in posesia intregii documentatii necesare construirii modelului.....ca studiu, si aici , la un cnc pretul ar fi ridicat, dar lucrez la o modalitate de a le taia in alta tehnologie.....intre timp, am printat piesele pe autocolant si voi taia un set by-hand , sa imi fac o idee live despre produs......vor urma fotografii cu evolutia constructiei....
Postat 02 October 2013 - 02:09 PM
danutttzzzu, la 27 September 2013 - 12:35 PM, a spus:
Am facut un studiu impreuna cu Paul, si toate piesele taiate la cnc ar avea o lungime de circa 150 m liniari.......raportat la pretul per metru, rezulta o suma cam mare (adunata cu cheltuielile de transport aferente si vama de rigoare)......ar ajunge undeva la 250 usd numai polistirenele......ca urmare, am primit acceptul lui de a le realiza aici......am intrat in posesia intregii documentatii necesare construirii modelului.....ca studiu, si aici , la un cnc pretul ar fi ridicat, dar lucrez la o modalitate de a le taia in alta tehnologie.....intre timp, am printat piesele pe autocolant si voi taia un set by-hand , sa imi fac o idee live despre produs......vor urma fotografii cu evolutia constructiei....
O.K.,atunci asteptam rezultatul final...BAFTA !!!
Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1