Modelism - RHC Forum: Jamara Cocoon sau Reely Blaze? Sau altele... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Jamara Cocoon sau Reely Blaze? Sau altele... recomandari de inceput

#1 Useril este offline   punk007 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 12-December 12

Postat 02 March 2013 - 07:26 PM

Salut!

De ceva timp ma uit dupa un automodel. Nu am mai avut nici unul pana acum, insa m-am familiarizat cu detaliile tehnice si cu cele financiare. Intrucat nu am experienta(doar cateva jucarii pe care am incercat sa le modific), ma ghidez in primul rand dupa aspect si apoi dupa specificatii. Imi plac trugy-urile,pe primul loc fiind E-revo. HPI-ul nu-mi place... Nu pot sa spun de ce.

Am mai dat peste Jamara Cocoon sau Toxic, si ceva de la Reely (Blaze, Rockhardt). NU stiu insa prea multe despre modelele astea, iar majoritatea topicurilor de pe dincolo is in nemteste.

Cat de mare e diferenta intre un E-revo si un Jamara Cocoon, sa zicem? A mai avut cineva modelul?

Multam!
0

#2 Useril este offline   bogdan97 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 01-January 12

Postat 02 March 2013 - 08:47 PM

masinile alea nu sunt asa bune...,sunt facute mai multe masini pe aceasi platforma,doar caroseria si rotile difera.
poti sa dai mai multe detalii despre ce fel de model te intareseaza,buget..........
"Studentu fara restanta e ca usa fara clanta"

0748209958
0

#3 Useril este offline   punk007 

• Incepator
  • PipPip

Postat 03 March 2013 - 10:37 PM

Bugetul e pe undeva pe la maxim 800 de lei, insa la banii astia caut un model SH brushless in stare buna.
Daca e sub buget, restul banilor as vrea sa-i utilizez pt motorizare si ESC fara perii.

Stiu ca deja numai prin faptul ca am "mofturi" care tin de aspect nimeni nu poate sa-mi recomande alte modele mai populare,insa daca nu-mi place cum arata modelul, nu-mi vine sa-l cumpar. Poate sa faca si cartofi prajiti...
Fiind un om cu multe hobby-uri(prea multe, dupa cum crede nevasta-mea) imi place sa iau ceva ok, pentru inceput, iar ulterior sa-mi construiesc/modific singur. Am inceput deja modificarea unei jucarii, insa am ajuns la punctul in care nu-i mai dau de cap din lipsa de experienta. Tocmai de aceea, un model m-ar ajuta sa inteleg mai multe principii si mecanisme si ulterior sa transform masinuta intr-un model. O sa postez proiectul la rubrica adecvata.

Daca a incercat cineva si Jamara/Reely si E-revo, raman recunoscator daca posteaza aici parerile sale.

Multam!
0

#4 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 04 March 2013 - 08:21 PM

Raspunzand fix la intrebarea din titlu, eu zic ALTELE...
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

#5 Useril este offline   punk007 

• Incepator
  • PipPip

Postat 04 March 2013 - 09:17 PM

Vezi postareaUzzy, la 04 March 2013 - 08:21 PM, a spus:

Raspunzand fix la intrebarea din titlu, eu zic ALTELE...

Ok. multam! Ma pun sa vanez un e-revo!
0

#6 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 08 March 2013 - 02:27 PM

de acord cu Uzzy,nu inspira incredere deloc cele doua modele,din punct de vedere calitativ si din punct de vedere al suportului pt piese.mai bine ai rabdare si vanezi ceva la sectiunea vanzari,sigur vei gasi ceva mai bun

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#7 Useril este offline   hamsterik 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 311
  • Inregistrat: 05-November 10
  • Interests:Automodelism , offroad,
    onroad/drifting.
    Ciclism XC.

Postat 09 March 2013 - 01:30 AM

Dupa cum sustine toata lumea cele 2 modele sunt ca sa fie. Mai intai de toate vezi ce disponibilitate a pieselor gasesti mai ales in tara pentru un anumit model.
Apoi vezi detaliile tehnice si cam ce vrei sa faci cu el. E-revo depaseste bugetul si nu este truggy. Nu stiu ce nu iti place la hpi dar fie ca tine . In buget s-ar incadra poate un slash 2wd brushless. Dar iti mai trebuie incarcator , acumulator , sursa. Sau poti sa faci un compromis sa mai pui ceva in plus si sa iei un hpi blitz sau firestorm brushed care sunt in jur de 1000 de lei cu incarcator slow si acumulator nimh , ambele modele fiind brushed. Credema , un sh nu se compara cu un model nou , indiferent cat de ingrijit a fost , nu iti provoaca aceeasi incantare si bucurie ca atunci cand desfaci cutia din tipla , o vezi noua si stralucitoare etc.
Eu zic sa mai citesti forumul asta. Nu te lua dupa aparente ca asa vezi una super frumoasa prin bazar la 500 de lei si te trezesti ca nici 10 km/h nu prinde sau alte minunatii.
Auto : Hpi firestorm flux.
Navo : Homemade.
Aero : Piper J3 cub.
0

#8 Useril este offline   punk007 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 March 2013 - 10:40 PM

Vezi postareahamsterik, la 09 March 2013 - 01:30 AM, a spus:

Dupa cum sustine toata lumea cele 2 modele sunt ca sa fie. Mai intai de toate vezi ce disponibilitate a pieselor gasesti mai ales in tara pentru un anumit model.
Apoi vezi detaliile tehnice si cam ce vrei sa faci cu el. E-revo depaseste bugetul si nu este truggy. Nu stiu ce nu iti place la hpi dar fie ca tine . In buget s-ar incadra poate un slash 2wd brushless. Dar iti mai trebuie incarcator , acumulator , sursa. Sau poti sa faci un compromis sa mai pui ceva in plus si sa iei un hpi blitz sau firestorm brushed care sunt in jur de 1000 de lei cu incarcator slow si acumulator nimh , ambele modele fiind brushed. Credema , un sh nu se compara cu un model nou , indiferent cat de ingrijit a fost , nu iti provoaca aceeasi incantare si bucurie ca atunci cand desfaci cutia din tipla , o vezi noua si stralucitoare etc.
Eu zic sa mai citesti forumul asta. Nu te lua dupa aparente ca asa vezi una super frumoasa prin bazar la 500 de lei si te trezesti ca nici 10 km/h nu prinde sau alte minunatii.

Am un Accucel 6, un pack 2s LiPo, sursa din PC de 450w, m-am mai jucat cu brushless, cu brushed, cam stiu ce trebuie sa faca fiecare piesa din automodel. Ma documentez destul de bine inainte sa aleg un lucru. Ma intereseaza sa-l bag prin noroaie si praf pe campul din spatele casei - cam asta va fi scopul.
E-revo 1/16 nu e truggy? Pai nu e bugy, nu e truck... Ce e ? In fine, nou depaseste bugetul, insa SH nu. Chestia cu deschisul cutiei nu m-a m-a facut sa suspin niciodata, ba din contra - am un prost obicei din a cumpara SH,uneori vechituri, pe care apoi le oblojesc si le dichisesc ca pe cainii luati de pe strada. Din pacate, multi au obiceiul sa forjeze pana se duc consumabilele sau se strica, si apoi le scot la vanzare. Asta-i cel mai mare risc la cumparaturile sh, mai ales ca romanu nu e invatat sa fie sincer cand vine vorba de defecte.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu