A trecut aproape un an de cand am fost 'virusat' ...
A inceput prin vizionarea unui film filmat de pe o aripa pe undeva prin Austria , am trecut printr-un proces lent de pregatire si am zburat si eu cu o aripa (parapanta)in tandem...si de atunci mi-a ramas gandul la zbor ...
Am trecut prin pacaleala prin care trece orice nonstiutor , cumparand un model RTF ... pe care l-am trantit de cateva ori de pamant si tot de atatea ori l-am reparat :)
Incet incet am prin gustul ... Apoi am fost atras de constructia unui quadcopter ( iarasi am luat un pic de teapa cumparand un KKKontroler cu 40€ si trantindu-mi copeterul din prima ) Apoi l-am construit si inaltatcu multiwii ... si senzorii din wii motion plus ...Dar toate astea nu au facut decat sa imi arate drumul pe care merg acum .. Am intalnit oameni deosebiti care m-au ajutat sa inteleg si sa fac alegeri bune in achizitionarea echipamentelor .. Intr-un cuvant am inceput sa invat ....
Cum va spuneam eu vreau sa ZBOR ! si am sa o fac FPV dar asta este doar o derivatie a ceea ce am inceput sa invata...
bun, gata cu intro ..:)
Am primit doua kituri
Super Sporster 20
si
Gentle Lady ...
M-am speriat cand am vazut ca tot pachetul este o "mana de sipci" dar ...am atins pentru prima oara o placa de balsa ...si m-am "indragostit" :)

Dar eu nu am nici o experienta in constructia de modele din lemn ... poate o amintire din scoala generala cand faceam la traforaj suporturi pentru farfurii ...
si de acea vin aici, sa va cer ajutorul ... si sa impart cu voi experienta mea ..
Planul cu care vine kit-ul e original dar am inteles ca exista un alt plan (Gentle Lady) care e mult mai detaliat ...
intrebare : aveti pe undeva planul pentru Gentle Lady ?
Mi-e teama sa ma apuc de el ... dar am sa o fac .. Am manualul si am sa incep cu stabilizatorul :)
-Pentru lipit am sa folosesc adeziv Pentru lemn Ponal de al Henkel , sau am sa intreb la brico , ce adeziv pe baza de rasina alifatica au ...
am sa mai am nevoie si de niste ace (bolduri) cu care sa prind piesele pe placa ... si niste sand paper ...
bun ,
deci topicul este deschis, orice sfat este binevenit !
multumesc ca ati citit un pos asa de lung ;)
N
Aceasta postare a fost editata de Nanok@: 20 December 2011 - 05:53 PM