Pagina 1 din 1
Mufa egalizare
Postat 02 March 2013 - 07:51 PM
Aicea este mai explicativ .
Firele se laga numai asa cum am aratat , alte legaturi pot duce la distrugerea incarcatoruli , egalizatorului sau chiar a acumulatorului .
Firele se laga numai asa cum am aratat , alte legaturi pot duce la distrugerea incarcatoruli , egalizatorului sau chiar a acumulatorului .
Aceasta postare a fost editata de Elicopter: 02 March 2013 - 07:54 PM
Ceea ce cauti aceea gasesti
Postat 03 March 2013 - 03:55 PM
Postat 03 March 2013 - 05:54 PM
Ciprian97, la 03 March 2013 - 05:24 PM, a spus:
Si cealalalta de ce nu este buna?
ca daca inversexi firele se pun celulele in scurt in momentul conectrii la charger. rosu(+) cu verde(-) e o celula, verde(+) cu galben(-) a doua celula si galben(+) cu negru(-) a treia celula, verdele este si plus pentru doua celula dar si minus pentru prima iar galbenu e minus pentru a doa celula si plus pentru a treia, poza explicatiei a fost postata de fly&crash.
MultiRotor: MultiWii Quad
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------

Postat 04 March 2013 - 07:58 PM
Postat 05 March 2013 - 09:16 AM
Mihai_supy, la 04 March 2013 - 07:48 PM, a spus:
ma enervati...
o sa desfac doi lipo 3s pentru ca i-am comandat gresit, si-mi trebuiau 2S. O sa va arat cum sunt conectate din fabrica!.
o sa desfac doi lipo 3s pentru ca i-am comandat gresit, si-mi trebuiau 2S. O sa va arat cum sunt conectate din fabrica!.
Cine vrea si are timp,poate sa arunce o privire cum ar fi normal sa lipim o mufa de egalizare.
Din cate am inteles,exista o ordine de incarcare si probabil ca incarcatorul poate sa egalizeze celulele doar daca are ordinea corecta.
Cine are chef sa probeze contrariul,si va functiona,sa ne informeze si pe noi,daca se poate!? :D
https://sites.google...nce-connectors/
Bafta :good:
Aceasta postare a fost editata de FLY&CHRASH: 05 March 2013 - 09:18 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1