Modelism - RHC Forum: software profile aerodinamice - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

software profile aerodinamice probleme...

#1 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1772
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 21 June 2005 - 07:37 AM

Salutari!

Zilele acestea am incercat sa downloadez compufoil de pe link-ul: http://members.fortunecity.co.uk/slmohr/Pr...s/Compufoil.exe

Am incercat sa-l instalez (pe un Window XP) si mi-a dat ca :installation corrupt... cu alte cuvinte nu reusesc sa-l instalez. Aveti idee care este problema? Sau altfel spus, aveti alte programe care fac acelasi lucru si ati reusit sa le instalati sub Windows XP? E nevoie sa fii administrator pe calculator pentru a le instala? banuiesc ca nu... la urma urmei sunt niste mici executabile si nimic mai mult... nu cred sa aiba nevoie de cine stie ce prioritati pe sistemul de operare...

Astept un raspuns.

MIG-29
0

#2 Useril este offline   Screamer 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 318

Postat 21 June 2005 - 09:34 AM

Atata timp cat programul de instalare nu adauga registri, nu ai nevoie de privilegii de administrator...De cele mai multe ori ai nevoie, mai ales daca programul este unul gen CAD.

Installation corrupt: se poate sa fi descarcat fisierul cu un program de download (Flash Get, Download Accelerator). Programele astea aduc fisierul pe mai multe bucati, si se intampla ca la unirea bucatilor sa lipseasca parti din ele. Ca sa rezolvi problema asta eu iti propun sa ii mai faci odata download dar sa folosesti download managerul windowsului sau al browserului pe care il ai (Firefox are unul destul de bun)

Inainte sa ii mai faci odata download incearca sa il rulezi cu privilegii de administrator....se poate ca programul sa se fi instalat iar in momentul in care a incercat sa adauge registri sa nu fi reusit si a dat eroarea....

Spor in continuare

Aceasta postare a fost editata de Screamer: 21 June 2005 - 09:35 AM

P-40E - Captiv (Video cu primul zbor)
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
0

#3 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1772

Postat 21 June 2005 - 12:56 PM

Screamer, la 21 Jun 2005, 09:34, a spus:

Atata timp cat programul de instalare nu adauga registri, nu ai nevoie de privilegii de administrator...De cele mai multe ori ai nevoie, mai ales daca programul este unul gen CAD.

Installation corrupt: se poate sa fi descarcat fisierul cu un program de download (Flash Get, Download Accelerator). Programele astea aduc fisierul pe mai multe bucati, si se intampla ca la unirea bucatilor sa lipseasca parti din ele. Ca sa rezolvi problema asta eu iti propun sa ii mai faci odata download dar sa folosesti download managerul windowsului sau al browserului pe care il ai (Firefox are unul destul de bun)

Inainte sa ii mai faci odata download incearca sa il rulezi cu privilegii de administrator....se poate ca programul sa se fi instalat iar in momentul in care a incercat sa adauge registri sa nu fi reusit si a dat eroarea....

Spor in continuare

Nu umblu cu programe speciale de download.
A fost dat cu save target as direct din browser ...

MIG-29
0

#4 Useril este offline   dobilan 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 22 June 2005 - 07:48 PM

am facut testul si la mine merge instalat pe xp cu drepturi de admin

daca tot a venit vorba.. poate ar fi interesant sa facem o lista cu cele mai folosite programe pt aeromodelism/aerodinamica/generare profile, etc?

mai ales cele mai mult sau mai putin gratuite sau cu downloaduri de proba
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu