Stiu multi veti sari si veti zice din start ca acest model nu este un avion ci o jucarie , atunci pt voi permiteti-mi sa reformulez: am decis sa ma despart de jucaria mea
Motivul vanzarii nu este altul decat ca in Constanta bate vandul 10 luni din 12 , iar in celalalte 2 luni adie cam tare iar acest model nu se impaca foarte bine cu vantul :rolleyes: . Un alt 2-lea motiv ar fi si ca de 2 zile sunt posesor al unui automodel de drift iar asta m-a zapacit si mai tare
So ....avem una bucata avion ce a iesit din cateva "razboaie" bune dar reparatiile l-au tinut in aer. In momentul de fata avionul zboara dar in urma unui accident destul de urat aripile au suferit mari probleme. cu trimm-ul setat la maxim tot trage stanga(parca stanga nu mai stiu exact) tocmai de aceea s-a comandat un body complet de la A la Z , ce nu este montat
Ultimul zbor al avionului a fost facut pe ceva ceata, moment in care a cedat motorul lui periat. S-a comandat un motor brushless + esc-ul aferent(ESC ce suporta si 2S) + prop saver si elice dar nu a facut nici macar un zbor de atunci. A fost montat si atat, am tot asteptat vreme buna
Ca sa nu o mai lungesc ....se vinde
1. Avion Parkzone ultra micro p 51 RTF Brushless + ESC body sifonat intarit cu tije de carbon functional in cutia originala
2. Body Complet, + stickere si accesorii original in stare impecabila nemontat
3. 6 acumulatori turnigy 1c 160mah 30c cu maxim 10 incarcari + 2 acumulatori care au venit cu avionul dar chiar nu mai stiu de 180mah parca cu vreo 15 incarcari + acumulatorul original 120mah
4. Adaptor priza pentru incarcatorul original, incarcator ce merge si cu baterii
5. Aproape 1m tije de carbon de 1mm
6. Elice de rezerva + oringuri pt prop-saver
Bineinteles sunt incluse si manualele avionului si cel al esc-ului, ceva micromagneti pentru suportu de avion ce trebuiesc lipiti cum trebuie pe carcasa plus alte acareturi care poate le-am omis
http://img232.imageshack.us/img232/9461/img9878ijfr.jpg
Clip cu functionalitate:
Clip cu ce stie sa faca:
Poze am facut foarte multe ca sa vedeti starea avionului si ce primiti le puteti vedea aici
Pret 800 ron, accept schimb cu Automodele de drift electrice roller sau RTR , exclus e10 caci am deja unu,preferabil de la sprint2 in sus de valoare cat mai apropiata
PS. Boldurile din coada sunt pt a echilibra avionul
Aceasta postare a fost editata de pc.ciprian: 10 June 2012 - 11:40 PM