Modelism - RHC Forum: Vand Parkzone Ultra Micro P51 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vand Parkzone Ultra Micro P51 2.4ghz brushless - RTF (multe poze)

#1 Useril este offline   pc.ciprian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 265
  • Inregistrat: 12-May 11

Postat 10 June 2012 - 11:35 PM

Asa cum spune si titlul am decis cu greu sa ma despart de avionul meu.
Stiu multi veti sari si veti zice din start ca acest model nu este un avion ci o jucarie , atunci pt voi permiteti-mi sa reformulez: am decis sa ma despart de jucaria mea
Motivul vanzarii nu este altul decat ca in Constanta bate vandul 10 luni din 12 , iar in celalalte 2 luni adie cam tare iar acest model nu se impaca foarte bine cu vantul :rolleyes: . Un alt 2-lea motiv ar fi si ca de 2 zile sunt posesor al unui automodel de drift iar asta m-a zapacit si mai tare

So ....avem una bucata avion ce a iesit din cateva "razboaie" bune dar reparatiile l-au tinut in aer. In momentul de fata avionul zboara dar in urma unui accident destul de urat aripile au suferit mari probleme. cu trimm-ul setat la maxim tot trage stanga(parca stanga nu mai stiu exact) tocmai de aceea s-a comandat un body complet de la A la Z , ce nu este montat
Ultimul zbor al avionului a fost facut pe ceva ceata, moment in care a cedat motorul lui periat. S-a comandat un motor brushless + esc-ul aferent(ESC ce suporta si 2S) + prop saver si elice dar nu a facut nici macar un zbor de atunci. A fost montat si atat, am tot asteptat vreme buna

Ca sa nu o mai lungesc ....se vinde
1. Avion Parkzone ultra micro p 51 RTF Brushless + ESC body sifonat intarit cu tije de carbon functional in cutia originala
2. Body Complet, + stickere si accesorii original in stare impecabila nemontat
3. 6 acumulatori turnigy 1c 160mah 30c cu maxim 10 incarcari + 2 acumulatori care au venit cu avionul dar chiar nu mai stiu de 180mah parca cu vreo 15 incarcari + acumulatorul original 120mah
4. Adaptor priza pentru incarcatorul original, incarcator ce merge si cu baterii
5. Aproape 1m tije de carbon de 1mm
6. Elice de rezerva + oringuri pt prop-saver
Bineinteles sunt incluse si manualele avionului si cel al esc-ului, ceva micromagneti pentru suportu de avion ce trebuiesc lipiti cum trebuie pe carcasa plus alte acareturi care poate le-am omis

http://img232.imageshack.us/img232/9461/img9878ijfr.jpg

Clip cu functionalitate:

Clip cu ce stie sa faca:

Poze am facut foarte multe ca sa vedeti starea avionului si ce primiti le puteti vedea aici

Pret 800 ron, accept schimb cu Automodele de drift electrice roller sau RTR , exclus e10 caci am deja unu,preferabil de la sprint2 in sus de valoare cat mai apropiata

PS. Boldurile din coada sunt pt a echilibra avionul

Aceasta postare a fost editata de pc.ciprian: 10 June 2012 - 11:40 PM

0

#2 Useril este offline   pc.ciprian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 June 2012 - 12:24 AM

dupa cateva search-uri pe net am gasit avionul pe un site romanesc la un pret mai mic decat il calculasem eu (pret ebay + vama) deci pretul la tot ce e mai sus scade la 650 ron sau schimb cu roller/rtr (sper sa nu se considere up dar nu am putut sa modific postul)
0

#3 Useril este offline   pc.ciprian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 19 June 2012 - 05:05 PM

valabil cash sau schimb cu rc drift
0

#4 Useril este offline   davinci 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 346
  • Inregistrat: 18-December 11

Postat 21 June 2012 - 08:58 PM

Vezi postareapc.ciprian, la 19 June 2012 - 05:05 PM, a spus:

valabil cash sau schimb cu rc drift

Bafta la vanzare, dar cred ca este al naibi de scump
0

#5 Useril este offline   pc.ciprian 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 15 April 2013 - 06:55 PM

desi are aproape 1 an de zile anuntul inca este valabil si negociabil e pacat sa stea degeaba.

Sunt deschis la schimburi cu combo-uri brushless pt rc drift
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu