staţie Signal 7FM
Postat 08 February 2013 - 10:13 AM
dacă e cineva interesat mă poate contacta aici ( dacă o mai tin mult degeaba o să devină o antichitate )
Postat 08 February 2013 - 10:25 AM
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
Postat 08 February 2013 - 11:42 AM
stamate, la 08 February 2013 - 10:25 AM, a spus:
pâi cam nu stiu ce pret să cer pe ea ; la vremea ei costa foarte mult
acum o statie cu aceleasi caracteristici şi poate chiar mai buna costa destul de putin cam 400 - 500 de lei
pretul ar trebui să fie mai mic altfel cel interesat si-ar cumpăra una noua
totusi nici la un pret derizoriu nu aş da-o ; 200 - 300 de lei nu reprezintă nimic
valoarea ei e mai mult istorică
numai vreun nostalgic pasionat ar putea fi interesat de ea
cine ştie dacă mi se dovedeşte că exisată o asemenea persoană , că are modele construite din epoca respectivă , că e " nebun " să aibă o asemenea staţie tocmai pentru a avea un model complet original poate că i-aş da-o cadou altfel mai bine o păstrez
Postat 08 February 2013 - 01:30 PM
Postat 08 February 2013 - 06:05 PM
ingermanland, la 08 February 2013 - 11:42 AM, a spus:
acum o statie cu aceleasi caracteristici şi poate chiar mai buna costa destul de putin cam 400 - 500 de lei
totusi nici la un pret derizoriu nu aş da-o ; 200 - 300 de lei nu reprezintă nimic
numai vreun nostalgic pasionat ar putea fi interesat de ea
cine ştie dacă mi se dovedeşte că exisată o asemenea persoană , că are modele construite din epoca respectivă , că e " nebun " să aibă o asemenea staţie tocmai pentru a avea un model complet original poate că i-aş da-o cadou altfel mai bine o păstrez
O Doamne! Si eu sunt nebun de nostalgic....poza din avatar e de cand eram in armata la graniceri..cand Romanica era o tara-penitenciar iar granicerii erau un fel de gardieni...aveai voie sa faci uz de arma , din cand in cand puteai sa "rezolvi" cate un infractor...trebuia doar sa justifici(sa le ai) tuburile goale...ziceau unii mai "nostalgici" ca mine : "Mai putin un porc de caine , mai mult o buca'de paine!" (painea era la cartela ! -doar una pe zi pe capatana!) La Casa Pionierilor m-am inscris la Navomodelism dar m-am trezit la Karting....si de atunci (acu fo, peste 3 decenii) chiar am ramas nostalgic vizavi de cutiutele alea patratoase cu care cate unul "manipula" navomodele facute din placaj si bucati de tabla recuperate din conserve... si Politia se chema Melitie.....tovarasi! Acu, insa gata cu nostalgia! Dat fiind ca nu gasesc nimic pe net vizavi de "SIGNAL 7 FM" n-ai putea sa ne spui cate ceva de genul: cate canale , alimentare de la...(baterii patrate de 4,50 lei..)daca are si receptor (pe langa alea 4-5 servo si daca mufele seamana cu modelele actuale).. si se mai zice ca o poza face cat o mie de cuvinte.... mor de curiozitate , si de nostalgie ....Cu respect, Frei
Postat 08 February 2013 - 06:15 PM
stamate, la 08 February 2013 - 01:30 PM, a spus:
@Stamate Autorizatia o luai de la posta nu de la militie, nu te supara pe mine dar hai sa nu dezinformam tanara generatie si.....
@Freigeboren ai dreptate painea era pe cartela una pe zi de caciula dar..... nu murea nimeni de foame pe cand azi sunt pensionari care vad carne doar la TV, sa nu credeti cunva ca sunt un NOSTALGIC.
Postat 08 February 2013 - 08:55 PM
P.S. Oldboy,nu dezinformez pe nimeni...pur si simplu sunt vremuri in care modelismul se mai facea organizat la nivel national si platit de statul de atunci.
Postat 09 February 2013 - 03:32 AM
Postat 09 February 2013 - 11:41 AM
Era o statie destul de buna la vremea respectiva acuma nu stiu ce sa zic dupa atatia ani s-ar putea sa nici nu mai functioneze.Mai functioneaza?
Ciao Sorin
Postat 12 February 2013 - 10:57 AM
Postat 12 February 2013 - 05:27 PM
Statia mea este facuta in 1980 asa scrie pe cutie.Facuta in RDG parca nu stiu exact s-au mai sters unele chestii de pe cartonul asta.
Ca o concluzie,SUPER STATIE.Pacat ca nu are pe ia nici o alta functie pe canalele respective iar receptorul este mare dar nu ma deranjeaza.
este o statie pe care nu vreau sa o dau vreo data.Pentru zbor simplu ca un planor este de ajuns pentru mine.
Numai bine.
Postat 12 February 2013 - 05:36 PM
Postat 13 February 2013 - 09:29 AM
SERIOUS THINKS THAT CAN FLY + A DREAM UNDERCONSTRUCTION
Postat 13 February 2013 - 10:12 AM
erau 32 canale in 27 Mhz ?
asa inteleg din ce scrie pe cutie (unde mai pui ca e si in romana, eu nu am vazut alta statie cu text in romana)
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 13 February 2013 - 11:23 AM
SERIOUS THINKS THAT CAN FLY + A DREAM UNDERCONSTRUCTION
Postat 13 February 2013 - 12:42 PM
Deci daca am alta pereche de quarturi pe alt canal din cele 32 de canale in care s-au facut quarturile nu functioneaza? Mi-e greu sa cred.
Eu am avut una de la palatul pionierilor in folosinta (a trebuit sa o dau inapoi) si nu am schimbat quarturile pentru ca nu aveam altele, dar am mai avut o Start 5 primita de la federatie, tot in RDG fabricata, la care i-am schimbat quarturile, am modificat-o sa scoata 1 W, avea doar 300MW, etc.si nu au fost probleme.
Ciao Sorin
Postat 13 February 2013 - 05:58 PM
SORIN CAIUS, la 13 February 2013 - 12:42 PM, a spus:
Deci daca am alta pereche de quarturi pe alt canal din cele 32 de canale in care s-au facut quarturile nu functioneaza? Mi-e greu sa cred.
Eu am avut una de la palatul pionierilor in folosinta (a trebuit sa o dau inapoi) si nu am schimbat quarturile pentru ca nu aveam altele, dar am mai avut o Start 5 primita de la federatie, tot in RDG fabricata, la care i-am schimbat quarturile, am modificat-o sa scoata 1 W, avea doar 300MW, etc.si nu au fost probleme.
Ciao Sorin
Pai sa-ti dau un exemplu de quarturi.
Canalul 20.
Pe statie ai quart de 13577,5 KHz
Pe receptor ai quart de 26,690 MHz
Postat 13 February 2013 - 08:56 PM
Ciao Sorin
Postat 14 February 2013 - 10:11 AM
stiganas, la 13 February 2013 - 10:12 AM, a spus:
erau 32 canale in 27 Mhz ?
asa inteleg din ce scrie pe cutie (unde mai pui ca e si in romana, eu nu am vazut alta statie cu text in romana)
da are 32 de canale însă la ea nu am decât două perechi de cuarţuri ( dar stiu pe cineva care are mai multe - si mai are şi alte staţii la fel dar care au fost folosite )
Postat 14 February 2013 - 10:38 AM
Postat 14 February 2013 - 12:01 PM
ingermanland, la 14 February 2013 - 10:11 AM, a spus:
Gratis de la mine doua perechi de quarturi originale sigilate pentru ea.
Ingerii zboara pentru ca o iau usor .....
Postat 14 February 2013 - 12:45 PM
pâi cam nu stiu ce pret să cer pe ea ; la vremea ei costa foarte mult
Ciao Sorin
Postat 11 March 2013 - 08:31 AM
Vanzare buna si pune totusi un pret acolo, macar sa respectam un pic regulile si sa evitam discutii pe tema asta.