Pagina 1 din 1
inceput de drum
Postat 17 June 2005 - 06:44 PM
vreau sa construiesc vara asta o barca. eu sunt mai mult cu aeromodelismul si nu prea cunosc la barci. vreau sa construiesc un catamaran ( parca asa se cheama) si sa o propulsez cu elice aeriana.
a mai construit cineva asa ceva?? ce sfaturi imi dati??
multumesc anticipat
a mai construit cineva asa ceva?? ce sfaturi imi dati??
multumesc anticipat
<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 17 June 2005 - 08:16 PM
vreau sa pun motorul intre cele doua ...(pluralul de la "coca" . sa mor eu ca nu stiu care ii). oare ce motor mi-ar trebui??
si vreau sa o fac cu un singur servo pentru directie.
ma gandesc la un motor termic mai mic -de 1.5 cmc. daca o sa aiba carburator o sa folosesc 2 servo.
ce spuneti?? ma gandeam sa las loc in cele doua...( pluralul de la "coca") sa fac rezervor si pe "punte" o sa montez receptorul si servourile. asta o sa fac daca o sa pluteasca. daca nu o sa pluteasca o sai fac un suport si o numesc " macheta statica". dar o sa pluteasca. :D
ce parere aveti??
datimi niste sfaturi va rog .
si vreau sa o fac cu un singur servo pentru directie.
ma gandesc la un motor termic mai mic -de 1.5 cmc. daca o sa aiba carburator o sa folosesc 2 servo.
ce spuneti?? ma gandeam sa las loc in cele doua...( pluralul de la "coca") sa fac rezervor si pe "punte" o sa montez receptorul si servourile. asta o sa fac daca o sa pluteasca. daca nu o sa pluteasca o sai fac un suport si o numesc " macheta statica". dar o sa pluteasca. :D
ce parere aveti??
datimi niste sfaturi va rog .
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 18 June 2005 - 08:18 PM
am intampinat o mare mare problema.
in planul original(ala din capul meu) trebuia sa pun cate un rezervor in fiecare din cele 2 coci. acuma vine problema. cum leg rezervoarele intre ele??
va rog sa ma ajutati. orice sfat e binevenit.
multumesc anticipat.
in planul original(ala din capul meu) trebuia sa pun cate un rezervor in fiecare din cele 2 coci. acuma vine problema. cum leg rezervoarele intre ele??
multumesc anticipat.
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 19 June 2005 - 11:44 AM
multumesc dar am rezolvat problema. acuma alta.
am hotarat sa folosesc un motor termic de 0,8 cmc. ce elice mi-ati sugera???
apropo . nu aveti o statie cu 2 canale de care nu mai aveti nevoie??? :o . am eu nevoie de una pt barcutza.
am hotarat sa folosesc un motor termic de 0,8 cmc. ce elice mi-ati sugera???
apropo . nu aveti o statie cu 2 canale de care nu mai aveti nevoie??? :o . am eu nevoie de una pt barcutza.
Aceasta postare a fost editata de Shm3k3ru_sasha: 19 June 2005 - 11:49 AM
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 25 June 2005 - 04:09 AM
Shm3k3ru_sasha, la 18 Jun 2005, 20:18, a spus:
am intampinat o mare mare problema.
in planul original(ala din capul meu) trebuia sa pun cate un rezervor in  fiecare din cele 2 coci. acuma vine problema. cum leg rezervoarele intre ele??
multumesc anticipat.
in planul original(ala din capul meu) trebuia sa pun cate un rezervor in  fiecare din cele 2 coci. acuma vine problema. cum leg rezervoarele intre ele??
multumesc anticipat.
Nu te complica. Pune rezervorul langa motor. Nivelul combustibilului sa fie ca in indicatiile fabricantului motorului.
Sau daca tot vrei miniaturi.....si mie incep sa-mi surada :D ......pune un Cox cu tot cu rezervorul lui.....si ai scapat ieftin si elegant....parerea mea.
Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 25 June 2005 - 04:12 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1