Deschid acest topic cu ocazia unei mici tepe , am trimis un colet user`ului FLAVIS cu acordul acestuia cu rambursul de 620 lei , a confirmat ca are banii aia nu e o problema DAR dupa ce am pus coletul dupa 2 zile aflu cu stupoare ca acest "copchil" nu mai poate ridica coletul din cauza ca , mama lui nu ii mai da voie .
PRECIZEZ CA BANII NU A ACCEPTAT SA FIE PUSI IN AVANS DEOARECE PE MOTIVUL CA PARINTI NU`I PERMIT ASTA ! CICA , mi`a pus in cont 30 de lei pentru transport dar o sa verific zilele astea toate depunerile in contul meu .
BUN , l`am rugat sa o trimita pe maicasa sa`mi faca retur la coletul ca sa nu mai platesc degeaba inmagazinaj , transport retur , etc etc DAR fara nici`un rezultat , inca asteptat ca acel colet sa mi se intoarca .
Va pun aici datele lui ( NUMELE LU MAICASA CA EL N`ARE NICI 14 ani ! )
Suciu Luminita
Nicolae Titulescu . Bloc Termic 3 . Scara 2 Ap 13
Loc. Vulcan , Jud. Hunedoara
Suciu Luminita
Str.M. Eminescu , Bl. K , Ap. 47
Loc. Deva , Jud. Hunedoara
El amaratu` ar vrea sa cumpere si lumea dar nu are bani !
FEEDBACK NEGATIV 100%
Pagina 1 din 1
Flavis DE NEINCREDERE ! TEPAR !
Postat 29 January 2013 - 10:07 AM
> > > Pro Bodybuilder < < <
________________________________________________________________________________________________________________________
~ Topicul meu cu Feed-Back ~
________________________________________________________________________________________________________________________
Postat 29 January 2013 - 10:21 AM
O sa inchid topicul deoarece nu vreau comentarii inutile :)
Am spus ce am avut de spus !
MANU !
Am spus ce am avut de spus !
MANU !
> > > Pro Bodybuilder < < <
Arata acest topic
Pagina 1 din 1