:D
Asteptam momentul asta.... dar nu asa de repede. Oricum modul in care este construita barcuta este unul de exceptie si nu spun asta nu pentru ca nea Manolo imi este prieten ci pentru ca este foarte bine lucrata barca. Dragii mei, lasati micile carcoteli la o parte, mai bine puneti intrebari coerente si luati aminte la cum ar trebui sa construiti barcute pentru nadit.
Atentiee la fiecare detaliu, pana si protectia elicei si a carmii este vopsita, barele sint drepte lipiturile perfecte (nici a lui Moty nu cred ca este asa bine facuta) iar asta inseamna respect pentru munca. Suportii pentru servo sunt taiati cu grija suportul motor pus la locul lui sistemul directdrive de la cuve facut in asa fel incat sa protejeze servoul, sunt mici detalii pe care un ochi interesat poate sa le vada si sa le aprecieze. Nu vreau sa-i fac reclama lui nea Manolo dar merita sa urmarim topicul in continuare chiar si cu interventii acide. vreau sa vad cum fiecare copiaza ceva bun de la altcineva si in felul asta devine mai bun in tipul asta de navomodelism.
Spor
Aceasta postare a fost editata de vasia: 05 October 2012 - 10:35 PM