Omul a zis ca ar vrea 75km/h cu e-revo ... nu am zis sa isi ia ceva slab, doar sa isi ia ceva care sa il asambleze el, si initial un brushed combo, care costa 120 lei, apoi poate motoriza brushless, stiu ce are traxxas dar ghiontul il va incerca, si cred sigur ca la 50 nu la 75 daca ia un stalp sau un copac nu mai alege nimic din ea. Eu am zis ce am facut eu, si asa m-a cuprins febra modelismului, pentru ca imi place foarte mult sa mesteresc si sa modific, ceva care daca doamne fereste se strica, nu am dat o caruta de bani. Este foarte adevarat ce ai zis si tu, clar asta.
Initiere Propuneri pentru primul RC
Postat 10 February 2013 - 12:52 PM
Nu cred ca realizeaza ce inseamna un automodel care merge cu 75km/h (o jucarie buna abia daca se apropie de 20). Serios acuma, masinile alea mari merg cu 50-60 in oras, nu cred ca 75 e o viteza potrivita pentru un incepator. Am vazut masini gen savage si e-revo alimentare la 4-6S si prima data cind vine una spre tine iti cam faci pantalonii maro.
USER BANNED BY ADMIN
Postat 10 February 2013 - 01:27 PM
In casa cum zicea in alt thread lamav4, nici cu 1/18 nu poti sa te dai (ma rog, poti daca consideri "dat" = "mers la viteza minima, cu grija sa nu lovesti mobila"). Am 1/16 si am avut 1/18 si daca n-ai palat cam asa e. Cel mult poti face manevre gen drift cu grija sa nu scapi masina sau iti pui o rampa si faci sarituri si alea cu grija.
He he, daca 1/16 pe 2s te-a speriat, ce faci cind o sa vezi un 1/8 pe 6s.
He he, daca 1/16 pe 2s te-a speriat, ce faci cind o sa vezi un 1/8 pe 6s.
USER BANNED BY ADMIN
Postat 10 February 2013 - 01:38 PM
Eu am smasherul ala mai incetinel fata de e-revo ... si cu 2s 19t burshed cand vine spre mine la maxim, cred ca daca mi-o iau la picioare ma darama jos, nici nu pot sa imi imaginez cum zboara un automodel cu 6s de 1:8 ... 100 si ceva la ora probabil ... Eu m-am dat in casa cu rc18mt, cu morotul care il avea pe ea .. si cu 6 acumulatori gp de 2500mh :D mergea un pic mai tare ca o jucarie, si in 5 minute se incalzeau arcurile de battery holder si se decaleau! :)) Singura varianta de a merge in casa asta a fost ... plus un galaxy s pe botul ei cu camera pusa pe wireless ca remote camera! :D si mergeam din dormitor in dormitor speriind cainele!
BAJA 5SC 30cc gas
Hobbytech str8 rally electric conversion
Postat 10 February 2013 - 11:08 PM
hassel - primul automodel a fost 1/16 kenblock traxxas vxl-ul. deci stiu ce inseamna 75km+ - prima data m-am jucat din dita mai parcarea goala cu nimh-ul sa nu aibe puterea maxim, si dupa ce am inteles cum e cu directia si restul, am trecut pe 2s - 3s. Revo e mai stabil ca kenblock, imediat ii pierzi controlul in viteza mare :)
Aceasta postare a fost editata de LooSeR: 10 February 2013 - 11:09 PM
Postat 11 February 2013 - 11:23 AM
Eu nu am zis de tine ca nu ai stii ce inseamna viteza aia, stiu ca ai ken block brushless, ideea era sa vada si el ce poate face o masina de genul daca vine la vreo intrunire din zona lui, si asa isi face o idee, filme sunt o gramada, dar realitatea e diferita, si nici revo nu e atat de stabil la curbe pentru ca e inalt, ce castiga prin latime pierde in inaltime!
BAJA 5SC 30cc gas
Hobbytech str8 rally electric conversion