Prietene , revin la idee. Nu lucra cu placaj. In nici un caz nu incera cu fasii transversale. Cel mult sa tai placajul pe fasii lungi si ajungi....tot la baghete dar din placaj !!!
Placajul e rigid si vei avea mari probleme la fixare in special in zona prova si pupa partea apropiata de chila . Chiar nu gasesti sa faci dintr-o scandura de brad ceva baghete la un circular ?
Sunt mult mai flexibile si mai prietenoase.
Iti spun asta din experienta . La mijloc e frumos dar cind ajungi la capete trebuie sa torsionezi putin si nu prea vor fi de acord sa stea asa cum vrei tu
Toate bune si bafta la Bac!
Cu Dumnezeu inainte! M-am apucat de navomodelism!
Postat 25 June 2005 - 04:26 AM
Va rog sa-mi spuneti si mie ce inseamna " Malasorte_Cris_Dream"....am cautat cu Google dar nu prea m-am lamurit :D
PS. Am gasit ceva cu Malasorte_Chris_Dream...
PS. Am gasit ceva cu Malasorte_Chris_Dream...
Postat 25 June 2005 - 10:38 AM
Puiutzu, la 16 Jun 2005, 20:25, a spus:
... un domn Ciortan care conducea echipa Petrosaniului.
De la acel campionat nu am o amintire prea grozava . Tin minte doua lucruri in mod special
1 Atunci baietii din Arad cam faceau legea la clasele EK EH ....ma rog, liber lansate - militare , civile, submarine si prototip . Ei erau printre cei mai " dotati"
2 Am vazut atunci ceva submarine care aratau a gogosi plutitoare, numai a submarine nu. Erau a baietilor din Petrosani.
Nu zic ca noi am fost cei mai buni . Da' submarinele alea le tin minte si acum
De la acel campionat nu am o amintire prea grozava . Tin minte doua lucruri in mod special
1 Atunci baietii din Arad cam faceau legea la clasele EK EH ....ma rog, liber lansate - militare , civile, submarine si prototip . Ei erau printre cei mai " dotati"
2 Am vazut atunci ceva submarine care aratau a gogosi plutitoare, numai a submarine nu. Erau a baietilor din Petrosani.
Nu zic ca noi am fost cei mai buni . Da' submarinele alea le tin minte si acum
Nu vreau sa par partinitor cu concitadinul meu!
Intamplator, ma cunosc bine cu el, si e "putin" Campion National, la navo, (mai multe categorii !!!), asa de fo 35 de ani. Nu stiu ce ai vazut tu, acolo, dar sunt convins ca nu era reprezentativ pt realizarile clubului pe care il conduce de atata vreme!
Mai sunt convins ca "fiecare cioara isi lauda puiul", dar nu cred ca e cazul sa tragi concluzii pripite!
Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 29 June 2005 - 07:35 PM
Pt Dom Doctor!!!
Fara suparare . Nu mi-am laudat puiul ca nici noi nu eram cu supermodele.(sunt din Galati nu din Arad)
Ceea ce am zis asa este. (referitor la cele submarine) Nu zic ca erau facute de dumnealui. Zic ca erau urite.
Nu neg capacitatea si realizarile dl. Ciortan .
Inamte de revolutie altele erau conditiile si sa fii campion national la una sau mai multe clase tinea in special de dotarea tehnica si materialele folosite , in proportie de 70% , 20% talentul si indemanarea iar 10% ...noroc .
Nu stiu daca clubul de navo Jiul inca este activ. Daca este , sunt convins ca asta se datoreaza in mod special dl.Ciortan si asta e cel mai mare lucru , dincolo de cateva diplome agatate pe un perete.
Clubul la care am fost legitimat eu sa destramat ( Navo) si in final a incheiat activitatea , odata cu pensionarea celui care a fost conducatorul sau , dl Anghel Georghe.
Punct.
Propun sa numai continuam polemica si imi cer scuze daca cineva se simte ofensat.
Toate bune
Fara suparare . Nu mi-am laudat puiul ca nici noi nu eram cu supermodele.(sunt din Galati nu din Arad)
Ceea ce am zis asa este. (referitor la cele submarine) Nu zic ca erau facute de dumnealui. Zic ca erau urite.
Nu neg capacitatea si realizarile dl. Ciortan .
Inamte de revolutie altele erau conditiile si sa fii campion national la una sau mai multe clase tinea in special de dotarea tehnica si materialele folosite , in proportie de 70% , 20% talentul si indemanarea iar 10% ...noroc .
Nu stiu daca clubul de navo Jiul inca este activ. Daca este , sunt convins ca asta se datoreaza in mod special dl.Ciortan si asta e cel mai mare lucru , dincolo de cateva diplome agatate pe un perete.
Clubul la care am fost legitimat eu sa destramat ( Navo) si in final a incheiat activitatea , odata cu pensionarea celui care a fost conducatorul sau , dl Anghel Georghe.
Punct.
Propun sa numai continuam polemica si imi cer scuze daca cineva se simte ofensat.
Toate bune
There are more planes in the ocean than submarines in the sky
Postat 29 June 2005 - 09:20 PM
Puiutzu, la 29 Jun 2005, 19:35, a spus:
Pt Dom Doctor!!!
Fara suparare .
...
Toate bune
Fara suparare .
...
Toate bune
Nu e vorba de polemica! :D
Si nu e vorba de nici o suparare.
Poate stii, da' pe la competetii baietii mai vin si cu jucarele neterminate, si poate aia ai vazut acolo, numai din dorinta de a aparea cu ceva nou!
Din pacate trebuie sa-ti spun ca si el se alfa tot intr-o situatie similara!
Adica vreau sa spun ca sediul unde se alfa acel lac a fost cumparat de manelistul Gutza si va fi transformat in, ... inca nu stiu! ;)
Si tot ce a avut acolo, scule, materiale, tot absolut, inclusiv diplomele de pe pereti au fot mutate intr-un garaj, unde omul incearca sa mai lungeasca agonia! Din pacate asa inteleg unii lucrurile! Desi s-au facut demersuri oficiale si de suflet pe la toate imparatiile...
Si clubul pe care il stii, a trecut de atunci prin mai multe "maini", iar in momentul de fata nici nu mai stiu date foarte exacte despre evolutia lucrurilor!
MARE PACAT! :D
Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
Postat 04 July 2005 - 09:37 PM
" Si nu e vorba de nici o suparare.
Poate stii, da' pe la competetii baietii mai vin si cu jucarele neterminate, si poate aia ai vazut acolo, numai din dorinta de a aparea cu ceva nou[/QUOTE]
Sigur ca stiu . la categoria " prototipuri " ( EX ) noi eram de obicei corpuri de militare neterminate si cu o cutie pe post de suprastuctura , sa nu intre apa in barca !!!!!!
Pe acolo!!!!!!
Toate bune !!!
Poate stii, da' pe la competetii baietii mai vin si cu jucarele neterminate, si poate aia ai vazut acolo, numai din dorinta de a aparea cu ceva nou[/QUOTE]
Sigur ca stiu . la categoria " prototipuri " ( EX ) noi eram de obicei corpuri de militare neterminate si cu o cutie pe post de suprastuctura , sa nu intre apa in barca !!!!!!
Pe acolo!!!!!!
Toate bune !!!
There are more planes in the ocean than submarines in the sky
Postat 20 July 2005 - 01:38 PM
De unde pot face rost de fibra de sticla?
Am cautat dar nu am gasit deloc.
Este buna fibra de sticla pentru o barca de viteza, daca nu, ce este recomandat pentru asa ceva.
De unde pot face rost de schite?
:D Multumesc!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Am cautat dar nu am gasit deloc.
Este buna fibra de sticla pentru o barca de viteza, daca nu, ce este recomandat pentru asa ceva.
De unde pot face rost de schite?
:D Multumesc!!! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif