Pagina 1 din 1
F3J - Extrema urgenta!
Postat 24 March 2003 - 09:10 PM
Salutare tuturor!
Ma numesc Ovidiu Gavrilei, 37 ani, fizicizn din Deva.
Categoria la care ma zbat de vreo 5 ani este F3J - planoare R/C.Am participat la competitii interne si de trei ori la competitii internationale in cadrul EUROTOUREN 2000, 2001, 2002.
Anul acesta la Deva au loc doua evenimente importante la aceasta categorie: Campionatul National si Campionatul European.
Doresc sa particip la editia din acest an al Campionatului European, insa pentru aceasta am mare nevoie de sponsorizare!!! pentru achizitionarea si dotarea unui model de performanta F3J.
In schimbul acesteia voi afisa numele sponsorilor pe tot parcursul Canpionatului National si al Campionatului European ( tricouri, aeromodel, cort).
Va multumesc tuturor pentru intelegere!
Pentru contact direct, adresa mea de mail este: vitros@toptech.ro
VOG
Ma numesc Ovidiu Gavrilei, 37 ani, fizicizn din Deva.
Categoria la care ma zbat de vreo 5 ani este F3J - planoare R/C.Am participat la competitii interne si de trei ori la competitii internationale in cadrul EUROTOUREN 2000, 2001, 2002.
Anul acesta la Deva au loc doua evenimente importante la aceasta categorie: Campionatul National si Campionatul European.
Doresc sa particip la editia din acest an al Campionatului European, insa pentru aceasta am mare nevoie de sponsorizare!!! pentru achizitionarea si dotarea unui model de performanta F3J.
In schimbul acesteia voi afisa numele sponsorilor pe tot parcursul Canpionatului National si al Campionatului European ( tricouri, aeromodel, cort).
Va multumesc tuturor pentru intelegere!
Pentru contact direct, adresa mea de mail este: vitros@toptech.ro
VOG
Omul nu se impiedica de munti, ci de musuroaiele de cartita!
Postat 24 March 2003 - 10:38 PM
Iti urez noroc si sper sa gasesti sponsor cat mai repede.
Eu fac parte din acei oameni care au capul in nori si picioarele pa pamant.
Postat 25 March 2003 - 05:54 PM
Nu stiu daca asta e locul cel mai nimerit sa cauti sponsuri, dar oricum si eu iti doresc succces !!
Postat 25 March 2003 - 08:38 PM
Salutare,
Anul acesta la Deva au loc 3 concursuri la clasa F3J:
1. 12 - 13 aprilie "Cupa Prieteniei" cu participare internationala, pregatitor in vederea Campionatului EUROPEAN;
2. iunie, conform programului Federatiei, Campionatul NATIONAL;
3. 20 - 28 iulie Campionatul EUROPEAN.
Totusi cred ca aici este un loc potrivit pentru cerere de SPONSORIZARE, fiind un forum accesat si de cei cu posibilitati financiare pasionati de modelism, precum si de firmele distribuitoare de produse de modelism!!
Eu sper in continuare!
VOG
Anul acesta la Deva au loc 3 concursuri la clasa F3J:
1. 12 - 13 aprilie "Cupa Prieteniei" cu participare internationala, pregatitor in vederea Campionatului EUROPEAN;
2. iunie, conform programului Federatiei, Campionatul NATIONAL;
3. 20 - 28 iulie Campionatul EUROPEAN.
Totusi cred ca aici este un loc potrivit pentru cerere de SPONSORIZARE, fiind un forum accesat si de cei cu posibilitati financiare pasionati de modelism, precum si de firmele distribuitoare de produse de modelism!!
Eu sper in continuare!
VOG
Postat 26 March 2003 - 10:20 AM
VOG,
poti sa-mi zici si programul de la "Cupa Prieteniei", te rog? As vrea sa vin intr-una din zile, de dimineata si sa plec seara, pentru ca nu pot sa stau 2 zile.
Vivi
poti sa-mi zici si programul de la "Cupa Prieteniei", te rog? As vrea sa vin intr-una din zile, de dimineata si sa plec seara, pentru ca nu pot sa stau 2 zile.
Vivi
Postat 27 March 2003 - 09:10 PM
Vivi,
Simbata 12 aprilie se zboara toata ziua, iar duminica 13 aprilie, pina la amiaza.
Alege.
VOG
Simbata 12 aprilie se zboara toata ziua, iar duminica 13 aprilie, pina la amiaza.
Alege.
VOG
Postat 28 March 2003 - 10:06 AM
Vin sambata. Sper sa nu uit, ca am o gramada de lucruri de facut.... Oricum mai vorbim pana atunci.
Ai cumva un numar de telefon? Al meu e 0744497537.
Merci mult,
Vivi
Ai cumva un numar de telefon? Al meu e 0744497537.
Merci mult,
Vivi
Postat 28 March 2003 - 07:01 PM
Imi pare rau pentru toti,
Daca va intereseaza programul concursului, sau orice altceva, va rog consultati subiectele de rigoare.
Acest subiect are ca scop gasirea de sponsori pentru o actiune serioasa!
Va multumesc,
VOG :)
Daca va intereseaza programul concursului, sau orice altceva, va rog consultati subiectele de rigoare.
Acest subiect are ca scop gasirea de sponsori pentru o actiune serioasa!
Va multumesc,
Postat 29 March 2003 - 05:27 AM
Pentru Cauza Modelistica, la intalnirea de la RR donez pentru VOG suma de 20 $. Succes!
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 29 March 2003 - 10:53 AM
Dom*PROFESOR, Multumesc!
Conform proverbului Romanesc " Bob cu bob gramada face!" sper sa imi ating scopul propus!
Eu am comandat deja un model F3J de performanta, pentru ca pasiunea depaseste oprelistile financiare, insa sper in continuare sa nu particip la EUROPENE cu un tricou ALB!
Multumesc inca odata!
Conform proverbului Romanesc " Bob cu bob gramada face!" sper sa imi ating scopul propus!
Eu am comandat deja un model F3J de performanta, pentru ca pasiunea depaseste oprelistile financiare, insa sper in continuare sa nu particip la EUROPENE cu un tricou ALB!
Multumesc inca odata!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1