Terminologie Ce naiba inseamna una sau alta
Postat 31 December 2012 - 08:02 PM
Si, scuzati un semineofit, insa ce naiba inseamna GT si TT in terminologia kiturilor HK compatibile Align ?
In "epoca" flybarless mai poate cineva sa recomada o configuratie flybared clasica?
Numai bine
Marian
Albert Einstein
Postat 31 December 2012 - 08:26 PM
Whip Snake, la 31 December 2012 - 08:02 PM, a spus:
Si, scuzati un semineofit, insa ce naiba inseamna GT si TT in terminologia kiturilor HK compatibile Align ?
In "epoca" flybarless mai poate cineva sa recomada o configuratie flybared clasica?
Numai bine
Marian
GT-pe curea
TT-torque tube
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
Postat 31 December 2012 - 08:43 PM
Whip Snake, la 31 December 2012 - 08:29 PM, a spus:
iti recomand pe curea chiar si cele mai noi (Goblin)-tot pe curea
ok !
la multi ani!
Aceasta postare a fost editata de luci25gold: 31 December 2012 - 08:45 PM
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
Postat 01 January 2013 - 03:49 AM
Aceasta postare a fost editata de furios: 01 January 2013 - 03:50 AM
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
Postat 01 January 2013 - 04:04 AM
luci25gold, la 31 December 2012 - 08:43 PM, a spus:
ok !
la multi ani!
Ps.Hai sa nu amestecam heli cu HK...Goblin ca si X7 sau TDR care au curea....au un sistem de intinzatoare pentru curea,toate sistemele noi sunt putin mai gandite.Daca imi permiti pot face si eu o comparatie,acum 5 ani am avut un falcon 3D care era TT si pe vremea aia toti pupindosisti align ziceau ca e cel mai prost sistem,ca e galagios,ca sar imediat dinti,induce vibrati mari...si dupa 2-3 ani apare align care zice...TT cel mai tare sistem de transmisie...mi-a venit un raspuns sec din suflet...mars ma...obositilor...Aaaa si acum nu mai e bun TT?
Dupa parerea mea,ca sistem de transmisie foarte reusit si eficient este....PROTOS....EVER....nu logo,goblin,rush sau wiplash.
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
Postat 01 January 2013 - 04:54 AM
Cum ultimul elicopter mi l-am facut cadou in 2012 (un Solo Pro 125), constat ca nu am mai facut achizitii cam....de un an. Hmmm, voi ce ziceti? De ceva vreme imi face cu ochiul Protos, insa cred ca e o palarie muuuuuult prea mare pentru mine, la momentul acesta. Inca nu stapanesc 6 canale. 125-ul abia l-am putut tine in hover, iar de saptamana trecuta sta pe raft din motiv de platou ciclic plesnit la singurul crash serios pe care l-a avut. Deocamdata :D
Insa imi place mult Protos-ul. Din tot ce am citit pare ceva mai naravas decat Align si clonele aferente...
Sper doar sa nu dispara de pe piatza pana ce voi ajuge cu pilotajul la un nivel cat de cat decent :)
Albert Einstein
Postat 01 January 2013 - 11:12 AM
Un heli naravas care poate fi tinut in frau prin setari potrivite,adica stie si sa zboare calm dar si foarte rapid.Ca pret de achizitie iar rupe gura align...un pret de kit se invarte pe la 250$ cea ce il face foarte atractiv,pretul pieselor e si el mai mic ca align pentru ca sunt din plastic,cu o precizare...la Protos se rup mai multe piese la un crash decat la align asa ca tot pe acolo ajungi.
Nu stiu ce sfat sa iti dau pentru o noua achizitie,daca ne luam dupa sfatul lui Stefan care zice ca un incepator ar face bine sa sara clasa 450...in cazul asta Protos e solutia.Legat de capacitatile tale de a pilota un heli...se rezolva cu umpic de ambitie si un heli bun care sa te ajute nu sa te incurce.
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
Postat 01 January 2013 - 04:31 PM
Constat insa ca, fara sa vreau, am deturnat scopul initial al topicului. Asadar, hai sa-l lasam asa. Oricine are ceva de intrebat legat de terminologia specifica elicopterelor (in general) sau diferitelor marci (in special) sa o poata face aici.
Numai bine
Marian
Albert Einstein
Postat 02 January 2013 - 05:55 PM
Ok, am vazut ca pe cafeneau heli se discuta despre BUDDY si Buddy coduri ?
Ma lumineaza si pe mine cineva? E tot o poveste de tip zumzi sau alte chestii cu voucher ?
Marian
Albert Einstein
Postat 02 January 2013 - 06:28 PM
uite aici un exemplu.
Te loghezi pe HK si accesezi separat cele 2 linkuri care defapt sunt cu acelasi produs.
Fara buddy
buddy
Aceasta postare a fost editata de furios: 02 January 2013 - 06:29 PM
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
Postat 03 January 2013 - 12:00 AM
Marian