Pagina 1 din 1
Turnigy 9X -OPEN9X, ER9X Setup Heli FBL
Postat 13 December 2012 - 09:26 PM
Proaspat posesor de radiocomanda Turnigy9X, schimbat firmware in secunda 2 cu OPEN9X stie foarte multe firmware-ul asta, merita.
Ptr a zbura FBL din radiocomanda trebuie alocate doar canalele, fara nici un mix, mixajul il face unitatea FBL. Un lucru care pare simplu mi-a dat multa bataie de cap, asa ca postez "ce trebuie scris" in aria DR/EXPO si MIXER, restul ramane ne-setat, se face din unitatea FBL:
Incep cu DR/EXPO:
RUD 100
ELE 100
THR 100
AIL 100
MIXER, in poza atasata, era mult de scris.
c1, c2, c3 - curbe ptr throttle; c4, c5, c6 - curbe ptr pitch
Ptr a zbura FBL din radiocomanda trebuie alocate doar canalele, fara nici un mix, mixajul il face unitatea FBL. Un lucru care pare simplu mi-a dat multa bataie de cap, asa ca postez "ce trebuie scris" in aria DR/EXPO si MIXER, restul ramane ne-setat, se face din unitatea FBL:
Incep cu DR/EXPO:
RUD 100
ELE 100
THR 100
AIL 100
MIXER, in poza atasata, era mult de scris.
c1, c2, c3 - curbe ptr throttle; c4, c5, c6 - curbe ptr pitch
Postat 13 December 2012 - 09:38 PM
felicitari de reusita, pana la urma cred ca o sa apelez eu la ajutorul tau
Postat 14 December 2012 - 08:38 PM
parca vorbitib in limbi straine, asa aprecia un tutorial facut chiar si in fisier txt cu setarea unui heli cu open9x sau alte ciudatenii. Eu mi-am pierdut multi ani din viata si nu am reusit sa setez un heli fbl
Postat 14 December 2012 - 09:09 PM
Companion 9X este un EEPROM editor/writer, ca si EEPE doar cu "muschi". Teoretic cu Companion9X poti scrie orice pe statie (ER9X, OPEN9X, GRUVIN...). OPEN9X le cuprinde pe toate si ar fi versiunea urmatoare de firmware.
Eu insa am incercat sa scriu pe statie folosind companion ER9X, de curios, si mi-a dat eroare, insa OPEN merge fara probleme.
Iar despre ce vorbeste Renatoa:
- cu companion9X poti sa iti PERSONALIZEZI versiunea de firmware pe care vrei sa o downloadezi, adica daca tu vrei "fara masline si extra sunca", exact asta si poti face
- poti sa iti configurezi statia pe calculator iar apoi foarte simplu sa scrii setarile pe radiocomanda folosind companion9X
Mai multe detalii pe pagina proiectului:
http://code.google.com/p/open9x/
Sebastian
Eu insa am incercat sa scriu pe statie folosind companion ER9X, de curios, si mi-a dat eroare, insa OPEN merge fara probleme.
Iar despre ce vorbeste Renatoa:
- cu companion9X poti sa iti PERSONALIZEZI versiunea de firmware pe care vrei sa o downloadezi, adica daca tu vrei "fara masline si extra sunca", exact asta si poti face
- poti sa iti configurezi statia pe calculator iar apoi foarte simplu sa scrii setarile pe radiocomanda folosind companion9X
Mai multe detalii pe pagina proiectului:
http://code.google.com/p/open9x/
Sebastian
Postat 18 December 2012 - 09:20 PM
... cu picioarele pe pamant ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1