Salutari,
Am un concept de "marketing" care trebuie exemplificat cu un navomodel: catamaran, concept simplu, fara detalii de constructie greu de implementat, dimensiune 50-70cm lungime
Este un proiect original, din pacate nu am planuri si nici cunostiintele necesare sa fac un proiect la scara asa cum trebuie.
Am nevoie de cineva care sa preia ideile mele, sa faca si ceva documentare, sa puna totul intr-un plan realizabil si sa construiasca o macheta funtionala.
Rog pe cei interesati sa-mi trimita pe e-mail cateva exemple de navomodele construite de ei.
Sunt din Bucuresti, contact:
Dan Puzdreac / 0740.350.014 / puzdreac@gmail.com
Multumesc
Pagina 1 din 1
Servicii constructie navomodel - platesc manopera + materiale
Postat 14 November 2012 - 03:48 PM
Salut!
...mai esti interesat de proiect, am un plan de catamaran de aprox. 70cm, este un plan dintr-o revista de modelism polonez din 1984...si apropo ar trebui sa muti topicul tau la navo pentru ca sar putea sa existe potentiali modelisti care sa te ajute cu proiectul. Daca vrei pot sa scanez planul si sa-ti trimit prin mail tie sau constructorului.
Bafta!
...mai esti interesat de proiect, am un plan de catamaran de aprox. 70cm, este un plan dintr-o revista de modelism polonez din 1984...si apropo ar trebui sa muti topicul tau la navo pentru ca sar putea sa existe potentiali modelisti care sa te ajute cu proiectul. Daca vrei pot sa scanez planul si sa-ti trimit prin mail tie sau constructorului.
Bafta!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1