Intalniri TIMISOARA
Postat 22 June 2014 - 07:02 PM
A inceput proiectul de deschidere a unei piste de automodelism im timisoara. Va tinem la curent cu detalui
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 06 July 2014 - 12:14 PM
Salut,
Sunt din Timisoara si locuiesc langa stadion si am si eu o masinuta cu benzina, nu am mai folosit o demult si mi ar trebui niste sfaturi pentru ca nu ma pricep asa bine, si as vrea sa vin si eu sa ma dau cu voi la stadion, cand mai mergeti, dat mi si mie un semn sa vin cu ea, in prima faza sa o vada cineva mai experimentat pt ca imi mai trebuie niste piese (bumpere, o baterie si benzina).
Mersi,
Robert
robert_home_mail@yahoo.com
0748282801
Sunt din Timisoara si locuiesc langa stadion si am si eu o masinuta cu benzina, nu am mai folosit o demult si mi ar trebui niste sfaturi pentru ca nu ma pricep asa bine, si as vrea sa vin si eu sa ma dau cu voi la stadion, cand mai mergeti, dat mi si mie un semn sa vin cu ea, in prima faza sa o vada cineva mai experimentat pt ca imi mai trebuie niste piese (bumpere, o baterie si benzina).
Mersi,
Robert
robert_home_mail@yahoo.com
0748282801
Postat 02 October 2014 - 08:37 AM
Ssalutare tuturor sunt Florin sunt din Hunedoara si am venit la facultate aici in Timișoara . Daca nu va supărați as vrea sa organizam când puteți si voi întâlniri sa ne fugărim puțin bestiile si sa ne cunoaștem . eu dețin un savage x4.6 luat in vara lui 2014 si nu am avut ocazia sa ies cu nimeni care mai are așa ceva :)) in Hunedoara nu s-a infiltrat hobby-ul asta . mulțumesc si sper sa aveți timp eu pe luni as fi disponibil ca dau o fuga pana in hd sa îmi iau jucăria si trb sa ii schimb cate ceva
Postat 02 October 2014 - 10:45 AM
Prin crearea acestui topic as dori sa formam o comunitate sau un grup cu toți cei care dețin un automodel si daca se poate sa ieșim sa ne scoatem la plimbare jucăriile. Pentru cei din Timisoara in special.
Aceasta postare a fost editata de florindragu: 02 October 2014 - 10:48 AM
Postat 07 October 2014 - 08:13 PM
Florine, cauta pe FB grupul RC TIMISOARA. Acolo suntem un picut mai activi https://www.facebook...06729199585565/
0721.98.28.50