Aceasta postare a fost editata de Milet: 30 October 2012 - 09:46 AM
Pagina 1 din 1
Raport transmisie crawler
Postat 30 October 2012 - 09:45 AM
As dori sa stiu cam care este raportul de transmise in general vorbind la un crawler?.Am inceput constructia unui Jeep Willys cam la scara 1:8 aproximativ.O sa fie echipat cu un 'transfer case' care e construit artizanal si are un raport de transmisie 2/1 si punti Tamyia TLC iar acuma as dori sa vad cum fac transmisia incepand de la motor pana la 'transfer case',adica sa am o idee de raportul de transmisie.m-am gandit la fie aprox ca la un crawler,deoarece o sa-l folosesc pe teren accidentat,mai bine zis off road,deci la viteza mica.Mai pot preciza ca rotile au un diametru de 96mm(Fastrax Kong Crawler Tyres on Scale Wheels-in foto) altele mai apropiate ca forma pt Willys nu am gasit si au fost destul de ieftine.Ideal ar fi sa gasesc de cumparat un ansamblu :batiu motor si spur,daca ma poate ajuta cineva sa-mi spune de unde se poate cumpara,caci tot ce vad pe site-uri sunt componente separate si dedicate pentru un anume model,dar acesta fiind sa zic asa "scale model",e foarte greu sa adun piese si componente.Mersi si astept sfaturi.
“Rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte.”
tel. 0764 917 006
tel. 0764 917 006
Arata acest topic
Pagina 1 din 1