Modelism - RHC Forum: Vreau sa trec E-Revo pe single servo steering - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Vreau sa trec E-Revo pe single servo steering ajutor in alegerea servo

#1 Useril este offline   CSM 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 29-March 12

Postat 31 October 2012 - 01:40 AM

Vreau sa trec de la cele doua servo de directie la unul singur. Din ce m-am documentat in fuga pe net am vazut ca majoritatea folosesc Hitec 7955
Voi ce servo credeti ca ar fi cel mai bun?
Revo Platinum Ed. - OS.21 engine
E-Revo Brushless - EZRUN 3674SL ESC and 2350kv motor
Baja 5b stock
Sanwa M11X
Kyosho Mini-Z MR-03W LM
Kyosho Mini-Z MR-03 RM
0

#2 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 31 October 2012 - 04:19 AM

Bineinteles ca nici aici nu exista "cel mai bun servo", exista cel mai bun pe care ti-l poti permite, cel mai bun pe care il mai si gasesti sa-l cumperi, cel mai bun pret/performanta, cel mai bun adecvat pentru E-Revo, cel mai bun de pe stoc (cel din link-ul tau nu e pe stoc :) ) si asa mai departe.

Servo-urile Traxxas 2075 stock au cate 9 kg cm si 0.16s fiecare, asadar orice servo de pe la 18 kg in sus si mai rapid de 0.16s poate fi considerat un upgrade. Bineinteles, de preferat de la un producator consacrat, si sa fie pe rulmenti, digital, angrenaje metalice (bonus: carcasa partial metalica pentru racire, angrenaje de titan, High Voltage).

Hitec-ul ala e ok, ar mai fi JR Z9100T, de pe la Futaba, S9157, Airtronics Monster, Savox SC-1256TG, si multe altele.
In general pentru servo-urile foarte puternice precum cele de mai sus se recomanda sa folosesti un BEC extern de genul Castle-ului de 10A, pentru ca sunt foarte gurmande si in sarcina ajung la curenti mari care pot depasi capacitatea BEC-ului intern al ESC-ului. Sau daca folosesti un servo High Voltage (pentru 7.4V = 2S, nu mai mult), acesta poate fi alimentat direct din unul din LiPo-urile 2S (bineinteles cu atentie la configuratia cablurilor sa nu ne trezim cu 14V in el).
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu