Pagina 1 din 1
SALUPE pentru NADIT sau pentru VITEZA montaj componente pe luntrii existente sau confectionate modelistic
Postat 16 October 2012 - 01:30 PM
Execut montaj la partile mecanice si elecronice pe salupele pentru nadit sau agrement .
Deasemenea in iarna aceasta voi scoate citeva chituri taiate cu laser ,la citeva modele de salupe, pretabile si pentru viteza cit si pentru plantat , ce vor contine toate componenetele pentru realizarea salupei respective .
Consultanta este gratuita in cazul in care vreti sa mobilati singuri navomodelele .
Pretul pentru manopera mea este de 450 ron + piesele aferente constructiei sau utilari salupei dorite .
In cazul in care nu raspund la mesajele personale sint cu siguranta banat .... asa ca nu ma deranjeaza sa ma sunati .
Telefon 0730122447 .
Skyp carpenter743 .
Deasemenea in iarna aceasta voi scoate citeva chituri taiate cu laser ,la citeva modele de salupe, pretabile si pentru viteza cit si pentru plantat , ce vor contine toate componenetele pentru realizarea salupei respective .
Consultanta este gratuita in cazul in care vreti sa mobilati singuri navomodelele .
Pretul pentru manopera mea este de 450 ron + piesele aferente constructiei sau utilari salupei dorite .
In cazul in care nu raspund la mesajele personale sint cu siguranta banat .... asa ca nu ma deranjeaza sa ma sunati .
Telefon 0730122447 .
Skyp carpenter743 .
Postat 28 February 2013 - 09:26 PM
AElfo, la 14 February 2013 - 03:33 PM, a spus:
Care ar fi pretul pentru modelul Delfinul fulger ?
1650 ron
Pentru fiecare salupa manopera este de 400 ron PLUS piesele aferente ... indiferent ca este de pentru nadit sau pentru agrement ... consultanta GRATUITA daca aveti indeminare sa va mobilati singuri salupele .
Intrebari si detalii pe mesageria privata sau in acest topic
Aceasta postare a fost editata de C&RDINODINOWOODFAN: 28 February 2013 - 09:30 PM
Postat 04 August 2013 - 10:26 AM
... disponibila salupa rapida pentru nadit cu o cuva
... motorizare brushless outruneer , acumulator lipo 4S , incarcator imax B6, radiocomanda 2,4Ghz viteza progresiva pina la 21,7 Km/ora , consum de la 3,8 Amperi la 8 km/ora ... viteza de plantat , pina la 13,8 Amperi la viteza maxima .
Pret 2500 ron

Pret 2500 ron
Aceasta postare a fost editata de C&RDINODINOWOODFAN: 04 August 2013 - 10:28 AM
Postat 08 October 2013 - 12:27 PM
...oferta , doar 4 zile .
salupa rapida pentru nadit cu o cuva
, motorizare brushless outruneer 800kv
, acumulator lipo 3S
, incarcator turnigy accucel 6
, radiocomanda turnigy 6x 2,4Ghz
,viteza progresiva pina la 21,7 Km/ora , consum de la 3,8 Amperi la 8 km/ora ... viteza de plantat , pina la 13,8 Amperi la viteza maxima .
Pret 1480 ron
salupa rapida pentru nadit cu o cuva

Pret 1480 ron
Arata acest topic
Pagina 1 din 1