Modelism - RHC Forum: LiPo RAY - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

LiPo RAY

#1 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 279
  • Inregistrat: 20-July 11

Postat 08 October 2012 - 07:09 AM

Salut la toti. Ma intereseaza ce pareri aveti despre acumulatorii LiPo RAY de la Pelikan. Sunt fiabili ? Care ar fi locul in top-ul LiPo care se gasesc pe la noi ?
Statie: Turnigy 9x
AERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2m
HELI: Angel 300, LRP Disco Hornet, clona SYMA 107
AUTO: CARSON CPT 27cc, LRP Blast S10 TX
0

#2 Useril este offline   AdrianDim 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 29-April 12
  • Interests:aeromodelism

Postat 08 October 2012 - 07:54 AM

Sunt foarte buni.Eu am 3 buc. (1200 , 1600 , 2200).Am mai avut Zippy si Gens .Dar Ray au fost cei mai buni.
Adrian Dimitriu
Imagine postata
0

#3 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 October 2012 - 03:42 PM

Mersi de informatie :yahoo:
AERO: Wing Dragon, EDGE 540T, Planor Guppy homemade, EZ Glider Pro, BEAVER 2,5m, Robbe ARCUS 1.8m, BETA1400, ST MX2, ArtTech P51-D Mustang, Lil Ripper homemade, FT BloodyWonder homemade, Micro Cessna homemade, Robbe SeaGull 2,2m
0

#4 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 13 October 2012 - 09:43 PM

Am tras si eu vre-o 8...10 ray-uri. Niciunul nu a crapat, spre deosebire de petardele de gens. Zippy iar sunt buni. De fapt, daca nu sugi curenti mari, diferenta e doar de nr de cicluri de incarcare pana crapa. Daca iti trebuie curenti mari, ia unii buni. Eu am umflat vre-o 6 bucati de diferite tipuri dupa numai 3...5 zboruri de fiecare. (desi trageam cam 70% din ce spuneau ei ca duc). Nono-draci d`alea de le-au laudat toti,,,,basini!
Acum nu mai tin la curenti mari, dar zboara si astazi pe alte chestii mai putin energofage, chiar daca sunt ca butelia.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 13 October 2012 - 09:48 PM

0

#5 Useril este offline   marius11 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1396
  • Inregistrat: 30-August 08
  • Interests:Aeroclub Fagaras - Facebook
    Aero, Heli, Navo , RC cars , and drone

Postat 13 October 2012 - 10:24 PM

Daaaaaaaa.......bine spus Nano - draci - mama mama ce m-am mai agitat si eu ca un PEPSI sa le cumpar cand au aparut besinile alea de Nano Tech !
Mi-am zis - no amu-i momentul sa trag curenti seriosi din ele !
Rezistenta interna foarte mica... bla bla bla ... povesti de "popa bat" .
S-au umflat si la mine ca buteliile desi la inceput am zburat niste spume ce nu consumau mai mult de 8 A - asa ca apreciez foarte pozitiv comentariile colegului AGERPRESS !
Ce m-am mai distrat de postul d- voastra ...

Spor proportional !
0

#6 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3961
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 13 October 2012 - 10:46 PM

Am un Ray de 2700 mah 26c descarcare,pus sa scoata 40 de a de fiecare data,incarcare 1c cu balansare.Are vreo 15 cicluri si merge ca nou
Am un nanotech de 1800 3s 25c nou pus la curent de 10a,are zvac mult mai mic decat un zyppy obosit 60 cicluri de 2200 3s

Nanotech=gunoi etichetat in forma de acumulatori la suprapret.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 13 October 2012 - 10:46 PM

0

#7 Userul este online   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5162
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 14 October 2012 - 07:03 PM

Vezi postareacatamures, la 08 October 2012 - 07:09 AM, a spus:

Salut la toti. Ma intereseaza ce pareri aveti despre acumulatorii LiPo RAY de la Pelikan. Sunt fiabili ? Care ar fi locul in top-ul LiPo care se gasesc pe la noi ?

sper ca ai inteles. Nanotch-urile sunt de kkt...Alea de ai intrebat tu - da..ce ..conteaza?
0

#8 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 14 October 2012 - 07:30 PM

Vrei pakuri bune; cumperi Thunder Power Pro G6 65C
http://thunderpowerrc.com/
toti pilotii de top zboara cu ThunderPower.

restul sunt gunoaie, vocea forumului a grait.
0

#9 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 15 October 2012 - 01:08 PM

Subscriu. Am un nano-poc pe kopter si i-a crescut repede rezistenta interna. Inca o mare ralizare a lui Hoby-Poc.
Ciudat ca amarata de baterie a nemtilor, cu doar 20C, este bine mersi...
Multa, multa bafta.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 15 October 2012 - 01:13 PM

0

#10 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 15 October 2012 - 06:54 PM

Mai sa fie, eu zic ca bateriile astea au suflet si inteligenta mai ceva ca un catel. Simt cine le apreciaza si cine nu.

La cei ce se dau numai cu marfa nemteasca sau cel putin tower hobbies nu tin deloc pakurile de la hobbyking.

La astia mai amarasteni si fara pretentii ca mine tin foarte bine, nu toate dar destule cat sa-mi fac o idee.

Mi-au trecut prin mana peste 100 de pakuri si mici si mari si foarte mari. Cele mai multe de la hobbyking dar destule si de la marci cu pretentii care costa de cinci ori mai mult.

Am vazut destule pakuri Robbe facute gogoasa la regim lejer, pakuri Poliquest moarte; acum 2 zile, pe camp au facut explozie 2 pakuri foarte scumpe folosite la regim lejer (a explodat cate o celule din fiecare) - si un pak foarte scump nou nout cu o celula moarta.

Pakurile Ray nu au nimic in plus (si nimic in minus) - au doar o mufa de egalizare care nu e la fel cu cea de la hobbyking ceea ce e o porcarie.

Pakurile de consum sunt bune sau proaste dupa cum ai noroc si nimeresti un lot bun sau un lot slab - nu conteaza ce scrie pe ele.

Singurele din care nu am asa ca nu zic nimic sunt Thunder Power - e posibil ca fiind atat de scumpe si atat de populare sa fie foarte atenti la selectia celulelor si intradevar sa fie foarte bune.

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 15 October 2012 - 06:54 PM

0

#11 Useril este offline   catamures 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 October 2012 - 12:00 AM

Multumesc la toti pentru pareri. Pana una alta ,am luat doua pack-uri aproape noi, Zippy 3s 1300mA 20C. Le folosesc la Guppy si sunt super multumit de ele. Azi la amiaza am stat cu unul din ele 30 de minute si am bagat in el 700 mA iar seara, fara vant, am stat 1 ora si 10 minute, cu amandoua. Nici macar nu erau calde cand le-am schimbat, si nu am asteptat ca ESC-ul sa taie alimentarea. Cand am vazut ca Guppy urca anemic,fara sa-l mai tin din profundor, am schimbat pack-ul. Maine o sa vad cat intra in ele.
In privinta marcilor de acumulatori sunt de acord cu Stefan. Fiecare cum ii e norocul. Pana acum eu am avut pack-uri care daca au mers de la inceput bine, au fost OK in continuare (majoritatea, din fericire). Dar am avut si pack care sau s-a umflat sau s-a dus o celula. Cea mai bun pack pe care l-am avut a fost un Conrad 2s 1000mA pe care l-am primit folosit si l-am incarcat de vreo 40 de ori. Si nu a murit, l-am pierdut cu un planoras.
Iar in privinta norocului, sa va mai spun ceva. Am 5 receptoare. Am primit un EZ Glider Pro si am pus pe el ultimul receptor, nou-nout. Dupa o ora de zbor, a considerat ca a functionat destul. Rezultat: bot rupt,coada rupta, aripa dreapta crapata, ESC stricat, pack Zippy 3s 2200mA (nou) infundat. Vreau sa spun ca receptorul nu are nici macar o zgarietura. Celelalte au luat la trante de le-au sarit fulgii si functioneaza in continuare fara nici o problema. Asta e, norocul bata-l vina.
PS De Thunder Power nu ma pot apropia :)

Aceasta postare a fost editata de catamures: 16 October 2012 - 12:03 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu