Pagina 1 din 1
ALIENS PIRATU IN SFARSIT
Postat 14 May 2005 - 04:19 AM
Bine ai venit.
Vezi ca era ceva in Modelism....dar nu mai stiu in care :)
Vezi ca era ceva in Modelism....dar nu mai stiu in care :)
Postat 15 May 2005 - 11:15 PM
Citeaza
Vezi ca era ceva in Modelism....dar nu mai stiu in care
Aliens, era foarte sumar prezentat, chiar in perioada cind in revista erau planuri bunicele, din simplul motiv ca (spunea autorul) nu s-au prea pastrat planuri despre aceasta nava.
Eu am toata colectia si o sa caut sa vad in ce numar era DACA AI SI TU COLECTIA SAU AI POSIBILITATEA SA FACI ROST DE NUMAR. Nu am scaner.
Ca alternativa iti propun modelul din plastic la scara 1/350 de la Tamiya. Arata superb, are peste 70cm si poate fi convertit la RC, deci navigheaza.
Postat 16 May 2005 - 07:06 AM
Revin cu o rectificare: au fost date planuri sumare in revista din lipsa spatiului, probabil ca la redactia "Modelism International" le gasesti mult mai detaliate, contra cost bineinteles.
Mea culpa :) .
E vorba de numarul 4 / 1986 (numarul 13 in total). Iar modelul de la Tamyia e
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXGV92&P=0
Mea culpa :) .
E vorba de numarul 4 / 1986 (numarul 13 in total). Iar modelul de la Tamyia e
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXGV92&P=0
Imagini atasate
Postat 16 May 2005 - 09:45 AM
MERCI BAIETI SI FETE PT APRECIERILE PRO SI CONTRA. INTR-O COMUNITATE NU AM PRETENTIA CA TOTI SA MA INTELEGA .AM AVUT CEVA PLANURI DE LA YAMATO ACUM MULTI ANI DAR SAU PIERDUT SI IMI PARE RAU VREAU NEAPARAT SA MA APUC SA IL CONSTRUIESC ASA CA O SA AM NEVOIE DE AJUTORUL PRIETENILOR :)
Postat 16 May 2005 - 01:54 PM
ALIENS, sa stii ca am planul de la Yamato din modelism dar iti spun sincer ca si eu fac navomodele, dupa planul acela nu poti face nimik, ca in primul rand este tiparit foarte prost, si nu se intelege, ideea lui Navigator despre kit este foarte buna deoarece este facut foarte detaliat si il poti face RC :D
Postat 17 May 2005 - 09:49 AM
@Aliens
Mai gasesti ceva detalii pe net cu poze si ceva desene despre Yamato.
Cat despre macheta, un model de carton nu te multumeste?
Daca da, vezi ca i-am dat lui The Shadow un model de carton cu Yamato (vreo 80 MB de planse) care poate iti este de folos.
Spor!
Mai gasesti ceva detalii pe net cu poze si ceva desene despre Yamato.
Cat despre macheta, un model de carton nu te multumeste?
Daca da, vezi ca i-am dat lui The Shadow un model de carton cu Yamato (vreo 80 MB de planse) care poate iti este de folos.
Spor!
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
Postat 17 May 2005 - 09:54 AM
@Aliens
De The Shadow dai usor la sectiunea "Machete statice"/Modele de carton:
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...=7&t=1206&st=70
Sper sa iti fie de folos.
PS Cand am primit fisierele cu Yamato eram in al IX-lea cer (din 2 motive - cei de la Yahoo tocmai dadusera drumul la mail-ul de 100 Mb si pentru Yamato, bineinteles). Dar modelul este asa complex incat nu am avut timp sa ma apuc de el.
Oricum, sper sa iti fi fost de folos ce am scris eu aici.
De The Shadow dai usor la sectiunea "Machete statice"/Modele de carton:
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...=7&t=1206&st=70
Sper sa iti fie de folos.
PS Cand am primit fisierele cu Yamato eram in al IX-lea cer (din 2 motive - cei de la Yahoo tocmai dadusera drumul la mail-ul de 100 Mb si pentru Yamato, bineinteles). Dar modelul este asa complex incat nu am avut timp sa ma apuc de el.
Oricum, sper sa iti fi fost de folos ce am scris eu aici.
Postat 17 May 2005 - 10:20 AM
Salut
Am revista cu Yamato, cu modelul de carton de la Halinski.
Pentru cineva care vrea sa realizeze oun model cred ca este cea mai potrivita cale ,
chiar daca se va schimba materialul folosit. Avantajul e ca toate piesele sunt exact la scara
gata desfasurate si colorate , asfel incit nu trebuie decit sa le copii pe un alt suport (plastic, tabla, placaj, etc)
Stiti modelul ?
Scara model 1:200 (lungime model approx 1300 mm)
Atasat o poza de pe coperta
Am revista cu Yamato, cu modelul de carton de la Halinski.
Pentru cineva care vrea sa realizeze oun model cred ca este cea mai potrivita cale ,
chiar daca se va schimba materialul folosit. Avantajul e ca toate piesele sunt exact la scara
gata desfasurate si colorate , asfel incit nu trebuie decit sa le copii pe un alt suport (plastic, tabla, placaj, etc)
Stiti modelul ?
Scara model 1:200 (lungime model approx 1300 mm)
Atasat o poza de pe coperta
Imagini atasate
Postat 18 May 2005 - 07:14 AM
@ Anonim
Atunci ce sa zic, mii de multumiri si tie pentru Yamato.
Yamato este cel mai complex model de carton pe care l-am vazut pana acum.
Sunt interesat de nave, veliere in principal dar nu ma dau in laturi nici de la o un cuirasat.
Daca ai ceva si poti sa-mi dai, multumiri anticipate.
Atunci ce sa zic, mii de multumiri si tie pentru Yamato.
Yamato este cel mai complex model de carton pe care l-am vazut pana acum.
Sunt interesat de nave, veliere in principal dar nu ma dau in laturi nici de la o un cuirasat.
Daca ai ceva si poti sa-mi dai, multumiri anticipate.
Aceasta postare a fost editata de Pacific 231.000: 18 May 2005 - 07:14 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla