catamures, la 22 September 2012 - 03:54 PM, a spus:
Se pare ca noul nostru junior nu e chiar lipsit de experienta :drinks:. Salut Ratza. Daca nu te deranjeaza o sa-mi dau si eu cu parerea. De ce nu incerci sa faci un Blue Baby sau un Izicraft ? Sunt doua modele cu care foarte multi au inceput. Sunt simplu si ieftin de construit. Mai ales la Izicraft o sa inveti sa faci o aripa profilata. Daca vrei neaparat planor uite aici
http://www.rcgroups....d.php?t=1138106 Se face dintr-o singura foaie de polistiren de 5 mm si niste tije de 3mm ,de lemn.
Cunosc acest hobby de 1 an, la fel si auto. In acest an m-am documentat foarte mult despre aero. "Se pare ca noul nostru junior nu e chiar lipsit de experienta" am sa o iau ca pe un compliment, multumesc! Nu ma deranjeaza deloc, chair va rog pe toti care aveti o parere sa nu ezitati sa o spuneti.
O sa ma uit la Blue Baby si Izicraft, dar eu tot prefer planor. Dupa cum a spus si bitex foarte greu voi fi convins sa renunt la acest model :good:
PS: Am reusit sa fac masina cu fir incins
Materiale : Tavan fals, suruburi, cabluri, sarma nichelata si... simpla banda adeziva( unde nu se putea baga surub am bagat banda adeziva)
PS1: Nu recomand folosirea tavanului fals, este foarte greu de bagat suruburi in el pe laterala, experienta mea: M-am chinuit cu suruburi de diferete marimi, super-glue, dibluri...nimic nu a mers, banda adeziva imediat si-a facut efectul :lol: