Personal te-am vazut de cateva ori citind acest topic. Apareai in josul paginii la persoanele prezente aici. Este un forum mai mult sau mai putin public, ai dreptul la replica si ti-l l-ai fi putut exersa in orice moment. Tu ai decis sa nu o faci si sa nu oferi explicatii la cele discutate.
Si eu ti-am vazut anuntul in care vindeai acel avion si in pozele postate acolo avionul era departe de starea in care era cand passion a postat pozele in acest topic.
Daca erai asa de "deschis" la dialog si in a rezolva problema in mod cinstit, de ce nu ai acceptat avionul inapoi si sa fi trimis banii lui passion?
Ca tine au mai fost si altii..
lol, am devenit si avocatul poporului aici :))
AlexZeu1997, la 26 September 2012 - 05:24 PM, a spus:
Sa va fie rusine de modul in care ati prezentat situatia.O persoana adulta nu trimite mesaje de amenintare parintilor fara ca parintii sa aiba cunostinta de cauza.Avionul pe care eu vi l-am trimis costa nou 399 lei iar eu vi l-am trimis cu 100 lei ,nu avea cum sa fie neatins.Eu vam trimis poza cu avionul inainte de expediere si ati spus ca este ok.Poza a fost facut inainte cu o zi de expediere nu cu 2 ani. O zi buna!
Aceasta postare a fost editata de costash: 26 September 2012 - 05:39 PM