Modelism - RHC Forum: AlexZeu1997 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

AlexZeu1997 feriti-va de el

#31 Useril este offline   costash 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 331
  • Inregistrat: 19-July 10
  • Interests:Crazy ass truck builds

Postat 26 September 2012 - 05:36 PM

Personal te-am vazut de cateva ori citind acest topic. Apareai in josul paginii la persoanele prezente aici. Este un forum mai mult sau mai putin public, ai dreptul la replica si ti-l l-ai fi putut exersa in orice moment. Tu ai decis sa nu o faci si sa nu oferi explicatii la cele discutate.
Si eu ti-am vazut anuntul in care vindeai acel avion si in pozele postate acolo avionul era departe de starea in care era cand passion a postat pozele in acest topic.
Daca erai asa de "deschis" la dialog si in a rezolva problema in mod cinstit, de ce nu ai acceptat avionul inapoi si sa fi trimis banii lui passion?
Ca tine au mai fost si altii..

lol, am devenit si avocatul poporului aici :))

Vezi postareaAlexZeu1997, la 26 September 2012 - 05:24 PM, a spus:

Sa va fie rusine de modul in care ati prezentat situatia.O persoana adulta nu trimite mesaje de amenintare parintilor fara ca parintii sa aiba cunostinta de cauza.Avionul pe care eu vi l-am trimis costa nou 399 lei iar eu vi l-am trimis cu 100 lei ,nu avea cum sa fie neatins.Eu vam trimis poza cu avionul inainte de expediere si ati spus ca este ok.Poza a fost facut inainte cu o zi de expediere nu cu 2 ani. O zi buna!

Aceasta postare a fost editata de costash: 26 September 2012 - 05:39 PM

Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra

-->> My YouTUBE channel <<--
0

#32 Useril este offline   AlexZeu1997 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 06-November 11
  • Interests:aeromodele

Postat 26 September 2012 - 05:44 PM

Dupa ce ma amenintat si ma facut analfabet trebuia sa ii ridic si coletul.
0

#33 Useril este offline   AlexZeu1997 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 September 2012 - 05:47 PM

In acel anunt nici nu am pus la vanzare acest avion.Acela care este acolo este altul care il am si in momentul de fata.
0

#34 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3961
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 26 September 2012 - 05:57 PM

Daca nu era la vanzare acel avion,atunci de ce i-ai mai dat pm cu oferta? :) De ce ai zis ca ii mai primesti modelul inapoi desi nu intentionai asta?Ca sa piarda mai mult timp??
"toata" stima pentru cei ca tine.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 26 September 2012 - 05:58 PM

0

#35 Useril este offline   costash 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 26 September 2012 - 06:10 PM

Si ce vroiai, sa te laude si sa te pupe?
Incurci lumea gratis, asta nu este de acceptat! Nici la 15 ani si nici la 50.

Vezi postareaAlexZeu1997, la 26 September 2012 - 05:44 PM, a spus:

Dupa ce ma amenintat si ma facut analfabet trebuia sa ii ridic si coletul.

0

#36 Useril este offline   AlexZeu1997 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 September 2012 - 06:18 PM

Vezi postareaCiprian97, la 26 September 2012 - 05:57 PM, a spus:

Daca nu era la vanzare acel avion,atunci de ce i-ai mai dat pm cu oferta? :) De ce ai zis ca ii mai primesti modelul inapoi desi nu intentionai asta?Ca sa piarda mai mult timp??
"toata" stima pentru cei ca tine.

I-am dat oferta pe pm inainte sa fac topicul cu celelalte piese.
0

#37 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1102
  • Inregistrat: 11-December 05

Postat 26 September 2012 - 07:18 PM

solutia:

http://3.bp.blogspot.com/_kvF9b9Iiqgs/R0ygMPl02ZI/AAAAAAAAAis/qnw0sUKK4NQ/s400/spanking.jpg
0

#38 Useril este offline   passion 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 10-September 03

Postat 26 September 2012 - 08:38 PM

Domnilor, din pacate din acest moment nu voi mai posta aici din anumite motive.
Ne auzim... In "maxim 7 zile" <_<
Numai bine tuturor.
Din pacate nu pot comenta mai mult!
Nu ma cãuta!
0

#39 Useril este offline   passion 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 10-September 03

Postat 26 September 2012 - 08:40 PM

PS: oamenilor, nu va agitati, lucrurile sunt mai simple decat par!
Trebuia ca cineva sa faca primul pas....
Daca voi avea voie, voi pune in 48h un scan cu o treaba.... <_<

Aceasta postare a fost editata de passion: 26 September 2012 - 08:41 PM

Nu ma cãuta!
0

#40 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1073
  • Inregistrat: 06-January 12
  • Interests:mecanica auto, zborul de orice fel

Postat 26 September 2012 - 08:48 PM

alex sati fie rusine am facut tranzactii cu tine si totul a parut ok nu poti sa cumperi un lucru sa abuzezi de el siiii dupa aia sa il vopsesti si sa il vinzi si cu mai mult esti o rusine............... <_<
Fly safe, have fun. Measure three times, cut once. The man who makes no mistakes does not usually make anything.
0

#41 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2012 - 08:52 PM

oamenii care posteaza aici sunt respectati si fac multe tranzactii aici tu esti codas si lipsit de bun simt majoritatea care tiau raspuns pe acest topic sunt modelisti nu muritori de foame ca tine .
inca odata nu mai posta te rog nu esti demn de RHC <_< :pardon:
Fly safe, have fun. Measure three times, cut once. The man who makes no mistakes does not usually make anything.
0

#42 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2012 - 08:59 PM

mai zic doar cateva cuvinte dupa care ma retrag :Rog ca toti administratori acestui frumos forum sa acorde posibilitatea de a putea vinde numai celor peste 18 ani Multumesc <_<
0

#43 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 September 2012 - 09:28 PM

Vezi postareastelu82, la 26 September 2012 - 08:59 PM, a spus:

mai zic doar cateva cuvinte dupa care ma retrag :Rog ca toti administratori acestui frumos forum sa acorde posibilitatea de a putea vinde numai celor peste 18 ani Multumesc :)

De ce discriminarea asta? :o Doar din cauza unei uscaturi nu trebuie taiata toata padurea.Am aproape 15 ani si cei de la care am cumparat(in ordine cronologica:horja,bigfoot,ovidiugm,EBA la service,mihai_supy) ne-am inteles.
0

#44 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2012 - 06:19 AM

Vezi postareaCiprian97, la 26 September 2012 - 09:28 PM, a spus:

De ce discriminarea asta? :o Doar din cauza unei uscaturi nu trebuie taiata toata padurea.Am aproape 15 ani si cei de la care am cumparat(in ordine cronologica:horja,bigfoot,ovidiugm,EBA la service,mihai_supy) ne-am inteles.

nu am vrut sa supar pe nimeni dar ar trebui sa vanda prin intermediul unui adult iar de cumparat .......ce sa zic poti sa cumperi cat vrei :drinks:
0

#45 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 27 September 2012 - 02:19 PM

Vezi postareastelu82, la 26 September 2012 - 08:59 PM, a spus:

mai zic doar cateva cuvinte dupa care ma retrag :Rog ca toti administratori acestui frumos forum sa acorde posibilitatea de a putea vinde numai celor peste 18 ani Multumesc :wub:

Cum?

0

#46 Useril este offline   victoras_h 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1102
  • Inregistrat: 11-December 05

Postat 27 September 2012 - 03:41 PM

Nu prea au cum din pacate. Daca pun sa bifeze varsta la inregistrare, toti o sa puna ca au peste 18, iar daca fac mai stricta treaba, gen doar cu copie dupa CI sau altceva, nu o sa se mai inregistreze nimeni.
0

#47 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2012 - 03:47 PM

Dar de ce sa bage asta totusi?E deajuns odata sa fie remarcati ca tepari si stie lumea. :wub:

Pe forum gasesti ocazii bune sa cumperi la pret mai mic iar regula asta de 18 ani o sa ne cam distruga pasiunea,ca deh,e cam greu sa intretii o pasiune fara sa ai o sursa zdravana de venit(alocatia de 20 lei/luna inseamna ca pt un simplu pack lipo,in magazin la 80 lei se poate gasi pe forum la 60-50 lei.)
0

#48 Useril este offline   costash 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 27 September 2012 - 04:25 PM

Nu este o solutie buna sa interzici persoanelor sub 18 ani sa faca tranzactii. Sunt si persoane la 50 de ani care am vazut ca dau tepe (cazul lui adrian40).
Nu ai cum sa iti dai seama ca vei fi tepuit. Intodeauna exista un grad de risc pe care treuie sa ti-l asumi la astfel de tranzactii.
Tot ce poti sa faci este sa reclami comportamentul unui utilizator, sa stii ca odata cu scaderea varstei lui creste gradul de risc in a fi tepuit (iau doar acest caz ca exemplu), si sa verifici utilizatorul respectiv (profil, activitatea in general de pe forum, prietenii listati la profil, etc). De asemeni, daca utilizatorul este nou, nu zic ca e regula, dar se poate trata cu mai multa atentie (pot fi aceleasi persoane din topicele de genul asta care isi fac useri noi).
Eu pana acum am avut de a face numai cu oameni seriosi. Teapa nu am avut nesansa sa iau. Am folosit bun simt in modul de conversatie, logica in ai alege si norocul sa am parte de o tranzactie placuta a venit de la sine.

Eu unul astept rezultatele lui passion, sunt curios :wub:

0

#49 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 27 September 2012 - 08:35 PM

Am intrebat "cum?" doar asa, retoric, sau de curiozitate sa vad ce raspunde. Victoras a spus niste motive corecte dar nu asta este ideea. ACEST FORUM ESTE DE MODELISM, nu de comert, bishnitza sau fel de fel de afaceri intre membrii lui. Ca este sponsorizat de un magazin de modelism, este normal sa se impuna restrictii la unele postari care sunt in dezinteresul magazinului. Ca cel ce finanteaza acest forum si magazin a fost de treaba si a inchis ochii, permitand multe, nu inseamna sa sara unii peste cal. Nu sunt tolerate, sau in nici un caz incurajate, tzepele dar daca totusi se intampla, nu poate fi blamat staful forumului. La urma urmei, repet, nu e un site de licitatii sau comert gen Ebay sau Ocazii ci un forum de modelism. Si asa incasam tot felul de injuraturi atat cei ce dau in vileag un tepar cat si noi moderatorii care-l sanctionam pe tzepar, nu pentru tzeapa in sine ci pentru limbaj (caz de actualitate: teamMec care nu stiti ce a putut sa scrie pe forum, nu in particular).

Recomand tuturor sa nu mai fie asa creduli, sa nu creada ca daca celalalt este si el inscris aici, e obligatoriu sa fie cinstit tot timpul. Sa verifice mult reputatia celuilalt, sau mai bine sa se abtina daca nu are date beton. Iar pentru o diferenta de pret mica, fata de magazin, mai bine sa stranga niste bani in plus si sa cumpere produsul nou, cu garantie, dintr-un magazin serios, ca am auzit ca sunt si unele cu probleme.

0

#50 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 27 September 2012 - 08:40 PM

Foarte corect si de bun simt si raspunsul lui Costash. Va recomand sa-i urmati sfaturile.

0

#51 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 September 2012 - 08:48 PM

Vezi postareanavigator, la 27 September 2012 - 02:19 PM, a spus:

Cum?

nu am vrut sa fiu carcotas dar asta e viata invatam din greseli avand de a face cu alex cred ca este un copil needucat iar in cea ce priveste adrian40 erea doar disperat ca a facut modele praf care au costat ceva bani :yahoo:
0

#52 Useril este offline   mtz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 263
  • Inregistrat: 21-June 12
  • Interests:Racing quads,FPV,Micro FPV Racers, Programare

Postat 29 September 2012 - 01:01 PM

Am vazut acest topic intamplator si mi-am adus aminte de Alex, i-am vandut un motor inrunner si 3 servouri hextronik toate functionale si cum le-am descris.Am vazut ca are 15 ani si am zis hai sa ii pun si un imbus(il ajuta la fixarea motorului) si un alt servo hextronik defect(poate are ce face cu el), AMBELE GRATIS.

Cu alte cuvinte e trist cand vezi lucruri utile ca acest forum fiind "murdarite" de anumiti persoane rau intentionate.
"If you can't explain it simply, you don't understand it well enough."-Albert Einstein
0

#53 Useril este offline   ionut EZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 929
  • Inregistrat: 28-November 09
  • Interests:Modelism

Postat 24 January 2013 - 07:29 PM

Vezi postareamtz, la 29 September 2012 - 01:01 PM, a spus:

Am vazut acest topic intamplator si mi-am adus aminte de Alex, i-am vandut un motor inrunner si 3 servouri hextronik toate functionale si cum le-am descris.Am vazut ca are 15 ani si am zis hai sa ii pun si un imbus(il ajuta la fixarea motorului) si un alt servo hextronik defect(poate are ce face cu el), AMBELE GRATIS.

Cu alte cuvinte e trist cand vezi lucruri utile ca acest forum fiind "murdarite" de anumiti persoane rau intentionate.

Si eu am vazut tot intamplator acest topic si tot eu i-am trimis anul trecut un motor outrunner de acrobat si la un moment dat am crezut ca am luat teapa pentru ca trecuse o saptamana aproape 2 si nu primisem banii desi Alex imi confirmase ca a primit pachetul si e ok. Pana la urma s-a dovedit a fi o problema de la posta pentru ca banii au venit la posta insa acea persoana care imparte banii postasilor pe categoriile de strazi a incurcat strada mea cu o alta asemanatoare ca nume. Am luat legatura cu postasul meu si acesta a cautat la posta si a doua zi m-a sunat ca a gasit banii si mi-a explicat cum a stat situatia :rolleyes:
Faza naspa e ca daca nu luam legatura cu postasul, banii mai stateau putin si se intorceau la expeditor :wacko:

Aceasta postare a fost editata de ionut EZ: 24 January 2013 - 07:31 PM

Robbe SZD-54
O aripa otravita de 1m
Radjet 800
Yak 55 Telink
Ansmann Virus 4.1cc
Thunder Tiger E-MTA

Aeroclub Fagaras
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1