De la mine ai un mare minus,nici macar nu ai avut bunul simt sa ridici o donatie la care nici macar transportul nu trebuia platit.....Stiam ca baieti de la Pitesti sunt super insa mai sunt si unii.....
Pagina 1 din 1
MadMe Neserios
Postat 10 September 2012 - 07:24 PM
Stai linistit, ca e om de caracter, garantez eu pt el. Am vorbit cu el azi. A stat cu ochii pe cutia postala ca pe butelie, dar....nimic. A zis ca se duce peste aia la posta sa faca tam-tam. Inca nu a ajuns acasa sa posteze, dar o va face. Nu are cum sa fie neserios, mai ales ca i-ai facut donatie.
Nici mie nu a apucat sa-mi dea reply la urare.... :drinks:
Postat 10 September 2012 - 07:30 PM
AG-74-HESS, la 10 September 2012 - 07:24 PM, a spus:
Stai linistit, ca e om de caracter, garantez eu pt el. Am vorbit cu el azi. A stat cu ochii pe cutia postala ca pe butelie, dar....nimic. A zis ca se duce peste aia la posta sa faca tam-tam. Inca nu a ajuns acasa sa posteze, dar o va face. Nu are cum sa fie neserios, mai ales ca i-ai facut donatie.
Merg pe mana ta ,eu unu nu ma cunosc cu el insa sa sti ca am anuntat si ziua cand am pus coletul si putea merge sa se intereseze la posta daca a vazut ca nu apare nimic ,stiu ca pachetele stau cel putin o saptamana la posta...
Postat 10 September 2012 - 07:45 PM
AG-74-HESS, la 10 September 2012 - 07:24 PM, a spus:
Apropo, uitete in imaginea de mai jos sa vazi ca am intrebat daca a primit coletul pe 30 august si el pe 4 septembrie a intrat sa vada dar nu a putut da un raspuns....
Fisiere atasate
-
Untitled.jpg (275.86K)
Number of downloads: 78
Arata acest topic
Pagina 1 din 1