Modelism - RHC Forum: Userul GALLY tepar - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Userul GALLY tepar

#1 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 13-September 11

Postat 08 August 2012 - 04:14 PM

Am avut postat la vanzari un elicopter Angel 300. M-am inteles pe PM cu acest user. In final intelegerea a fost 200 de ron cu transportul suportat de mine. Am cazut de acord. Pe data de 23 iulie am pus coletul la posta. Pe data de 30 iulie userul Gally ma suna si imi spune ca a primit hartia si urmeaza sa se duca la posta sa ridice coletul. Am zis ok. Vad ca nu sosesc banii, asa ca luni 6 august, ma duc la posta la mine sa vad ce si cum. Aici la posta din campulung toti ridica din umeri spunand ca nu stiu. Astazi, vazand ca nu au sosut banii, pun mana pe telefon si sun la Posta Pomana. O doamna de acolo imi cere datele de pe factura si ma pune sa astept. Apoi imi spune: colet neridicat, a fost expediat ieri inapoi spre dumneavoastra. Nu imi vine sa cred si o mai rog sa verifice o data datele de pe factura. Imi comfirma din nou. Pun mana pe telefon din nou si il sun pe Gally. Apel respins. Mai incerc de cateva ori. Acelasi raspuns.
Deci, feriti-va sa vindeti ceva lui Gally ca e neserios si nu ridica coletul. Adresa lui si numele real: PETRE GANEA,PUCIOASA,STR.PAJISTEI NR.4,JUD DB,COD 135400, tel: 0721247207.
In final, multumesc domnule Ganea ca m-ai facut sa pierd timp, si banii pe transport. Puteai macar sa dai un telefon, un mesaj pe pm in care sa spui ca nu l-ai ridicat, nu sa ma lasi sa astept ca fraierul. Una spui la telefon (luni 30 iulie imi spuneai ca te duci sa il ridici) si alta faci. Si mai ai si varsta care o ai. Sa iti fie rusine!
Pentru ceilalti useri feriti-va de el.

Aceasta postare a fost editata de lazardominte: 08 August 2012 - 04:17 PM

Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;
0

#2 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5162
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 08 August 2012 - 04:24 PM

bre..se intrampla ceva cu posta de la tine!!!...
?Iti aduci aminte ca mi-ai trimis un colet, eu nu l-am ridicat, iar tu ai priomit banutii?...

Eu zic sa mai verifici....totusi...

Aceasta postare a fost editata de Mihai_supy: 08 August 2012 - 04:24 PM

0

#3 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2012 - 04:28 PM

Stai putin ... atunci a fost altceva. Probabil ca o tembela de la posta a ratacit coletul, si ca sa se acopere au pus bani de la ei. Dar acum e alta situatie. M-a sunat luni 30 iulie Gally si mi-a spus ca se duce sa il ridice, ca a primit hartia. Informatia cu traseul coletului (s-a dus in Pucioasa, a stat 10 zile acolo si apoi a plecat inapoi spre mine) nu mi-au dat-o cei de la mine de la posta ci cei de la posta din Bucuresti. Deci coletul a ajuns la el, dar nu l-a ridicat.

Aceasta postare a fost editata de lazardominte: 08 August 2012 - 04:29 PM

Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
0

#4 Useril este offline   Nicu Diaconescu 

• Aviația dă senzația ...
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1411
  • Inregistrat: 03-September 11
  • Interests:Aeromodele - Rachetomodele - Drone...

Postat 08 August 2012 - 08:12 PM

Nu e frumos sa spui ca omu este Tepar.Tepar este atunci cand nu iti da banii pe produs.Nu interpreta .

Poate a avut omu probleme financiare sau nu a fost in zona sa ridice coletul.La noi in zona e problema cu adusul comfirmarii de primire a unui colet.Sa facut sesizari la Posta din Pucioasa ,dar nu sa luat nici o masura.

Te rog nu fi suparat.
0

#5 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2012 - 08:36 PM

In primul rand el mi-a spus ca a primit acea confirmare, si asta de pe 30-07. In al doilea rand toti avem probleme financiare. Dar eu stiu ca atunci cand nu am bani, nu comand. In alta ordine de idei eu am dat niste bani la transport prin posta, bani pe care i-am pierdut. Plus timpul, poate in cele 16 zile de cand am expediat coletul, se ivea un alt cumparator. Iar telefonul ... chiar acum 5 minute am incercat sa il sun si imi respinge automat apelul! Ce sa cred eu despre un asemenea om, care mai are si 51 de ani (daca era un pusti mai ziceam ...)? Am inteles ca lucreaza la clubul de aeromodelism Pucioasa, ....................... Si cum sa nu fiu suparat?
El are cateva anunturi la vanzare. Sunt curios cum ar reactiona el daca cineva ar proceda la fel: sa ii comande un avion, sa il puna la posta si sa se trezeasca peste 16 zile ca i se intoarce inapoi? Ar fi sau nu suparat?

Aceasta postare a fost editata de navigator: 10 August 2012 - 07:39 AM

Modele montate:
0

#6 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 08 August 2012 - 10:10 PM

Dand o cautare la intamplare dupa ip-ul cu care a postat aici Nicu Diaconescu, ce-mi vazura ochii? Din 217 postari sub acest IP, intinse pe 22 pagini, in primele 4 pagini am dat de vreo 8-10 postari ale lui GALLY asta. Si nu orice fel de postari ci de alea in care-si ridica unul altuia mingea la fileu. Ia priviti aici http://www.rhcforum....post__p__585171 in special la orele si minutele de postare. Precizez ca primele 6 postari (apartinand lui Gally si Nicu D.) sunt emise pe ACELASI IP.

Din experienta mea de moderator pe acest forum, in multe astfel de cazuri era vorba de una si aceeasi persoana. Scuza ca au folosit acelasi calculator de la serviciu sau club nu tine ca au postat la intervale de cateva minute, deci ar fi putut sa vorbeasca intre patru ochi. Circ ieftin.

Alt exemplu http://www.rhcforum....182#entry585182 unde exista un singur IP.

Poate o fi vorba de un router comun insa, repet, nu inteleg de ce nu-si vorbeau direct ci prin intermediul tastelor.

Sunt curios ce explicatie ne da domnul Nicu D.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 10 August 2012 - 07:34 AM

0

#7 Useril este offline   Nicu Diaconescu 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2012 - 10:50 PM

Nu lucreaza la noi la club.
Este doar membru al clubului,adica participa la concursuri,organizeaza concursuri alaturi de noi,zboara aeromodele.

Eu nu apar pe nimeni,mi-am spus punctul meu de vedere.

Restul nu comentez si nu trebuie sa amestecati clubul nostru in tranzactiile voastre.
0

#8 Useril este offline   Nicu Diaconescu 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2012 - 10:54 PM

NU SCRIU NIMIC ...
HAHAHAHA...
0

#9 Useril este offline   GALLY 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 486
  • Inregistrat: 02-March 10
  • Interests:aeromodelism...aero rc,rachete,captive,navo

Postat 08 August 2012 - 11:16 PM

Buna seara explicatiile trebuie sa le dau eu si nimeni altcineva.Am sa le iau pe rand:
-este corecta informatia domnului lazardominte,am reglementat impreuna tranzactia,unui elicopter,in prima faza a fost expediat altui cumparator dar la posta lor a existat o asa zisa disfunctionalitate,si acesta a fost nevoit sa-l repuna la vanzare...
-am convenit ulterior sa il expedieze,in conditiile discutate anterior ,lucru pe care domnia sa l-a si facut.Din pacate datorita unei cauze independente de vointa mea,acest elicopter a fost trimis retur,ieri dupa amiaza,si astazi cand am ajuns sa-l ridic am aflat aceasta informatie...nu stiam ca dupa 10 zile acesta se returneaza
-da am vb cu domnul lazardolminte la tel si i-am spus ca am confirmarea ca heliul a ajuns,eu avand aceasta confirmare verbala din partea unui functionar de la posta romana,nu si avizul...repet datorita unei cauze independente de vointa mea nu am putut face deplasarea la oficiul postal decat ieri dupa amiaza,cu scuzele de rigoare pentru expeditor...de altfel,doresc sa-l anunt ca daca mai este de acord voi achizitiona acest produs,cu scuzele de rigoare,fiind de acord sa-i platesc si compensatia baneasca pentru expeditia anterioara,
-in ce priveste discutia telefonica il anunt ca pana luni nu pot folosi telefonul,cand va fi prima persoana pe care o voi apela
-ce nu inteleg,indiferent cat ai fi de suparat,de ce a facut publica adresa mea,intrucat acest lucru,tine de confidentialitatea discutiilor noastre,fara a avea in prealabil o clarificare a situatiei de fapt;
-in privinta IP comun,corect ca am fost conectati la acelasi router,dar in locatii diferite,si atunci comunicarea directa nu poate fi realizata;
-Reiterez faptul ca doresc sa achizitionez acest helly,iar daca este de acord,trecand peste acest incovenient,tot de la domnia sa
-nu sunt angajat al clubului de la pucioasa ci doar membru(inteleg tenacitatea domnului moderator,datorata in special unor discutii de pe forum ceva mai...neortodoxe dea lungul timpului,pentru care nu sunt in nici un fel vinovat,dar exista din posturi o anumita hai sa-i spunem negativitate la adresa membrilor)
-cititi si celelalte postari ale mele domnule moderator si poate veti intelege ce vreau sa spun...
in rest,o noapte placuta,zoruri frumoase si..aterizari...line
0

#10 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2012 - 06:36 AM

Domnule Gally, daca as fi primit macar un PM cu ceea ce ai scris mai sus, te asigur ca nu faceam acest topic. Un simplu PM in care sa imi fi scris: nu am putut ajunge din diverse motive si am telefonul defect ... eu nu as mai fi facut topicul. Neavand insa nici o informatie de la tine, iar in momentul in care am incercat sa te sun pe ecranul telefonului imi aparea apel respins ... ce puteam sa cred? Adresa am facut-o publica pentru a feri alti useri de astfel de situatii, deoarece, necunoscand situatia reala, am fost convins ca e cineva care face farse, si nu voiam sa pateasca si altii la fel. Repet, daca aveam un singur mesaj de la tine (SMS, mail, PM, etc.) nu faceam acest topic. Ce sa mai spun? Daca mai doresti heli-ul, discutam pe PM.
In final imi cer scuze fata de Nicu Diaconescu pentru faptul ca am implicat clubul Pucioasa in chestia asta. Imi pare rau ... daca se poate rog un moderator sa stearga fraza referitoare la clubul Pucioasa.

Aceasta postare a fost editata de lazardominte: 09 August 2012 - 06:40 AM

Modele montate:
0

#11 Useril este offline   cipri_tezaur 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 875
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 09 August 2012 - 11:22 AM

Vezi postarealazardominte, la 09 August 2012 - 06:36 AM, a spus:

Domnule Gally, daca as fi primit macar un PM cu ceea ce ai scris mai sus, te asigur ca nu faceam acest topic. Un simplu PM in care sa imi fi scris: nu am putut ajunge din diverse motive si am telefonul defect ... eu nu as mai fi facut topicul. Neavand insa nici o informatie de la tine, iar in momentul in care am incercat sa te sun pe ecranul telefonului imi aparea apel respins ... ce puteam sa cred? Adresa am facut-o publica pentru a feri alti useri de astfel de situatii, deoarece, necunoscand situatia reala, am fost convins ca e cineva care face farse, si nu voiam sa pateasca si altii la fel. Repet, daca aveam un singur mesaj de la tine (SMS, mail, PM, etc.) nu faceam acest topic. Ce sa mai spun? Daca mai doresti heli-ul, discutam pe PM.
In final imi cer scuze fata de Nicu Diaconescu pentru faptul ca am implicat clubul Pucioasa in chestia asta. Imi pare rau ... daca se poate rog un moderator sa stearga fraza referitoare la clubul Pucioasa.

scuze de off topic dar citind aceste postari nu ma face decat sa imi pierd increderea din ce in ce mai mult si sa ma retrag din acest ,,cuib zis FORUM RHC" de care m-am atasat foarte mult! de acum inainte o sa fiu mai atent si eu cu cine o sa colaborez.
va doresc o zii frumoasa si numai impliniri

Aceasta postare a fost editata de cipri_tezaur: 09 August 2012 - 11:23 AM

0

#12 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2012 - 04:03 PM

Am stabilit cu userul Gally sa ii trimit din nou elicopterul iar la pretul initial sa adaug si banii pe transport, care s-au pierdut la prima expediere. Ceea ce am si facut. Astazi am primit un pm de la userul Gally care imi spune ca a ridicat coletul si a platit. Tinand cont ca toate partile "s-au impacat" si ca pana la urma tranzactia s-a incheiat normal, eu imi retrag cele spuse mai sus si zic ca acest topic nu isi mai are rostul. Rog mult un moderator sa stearga acest topic.
Modele montate:
0

#13 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 23 August 2012 - 05:01 PM

Azi am ridicat banii. Deci topicul poate fi sters ... nu isi mai are rostul.
Modele montate:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul