Postat 08 August 2012 - 11:16 PM
Buna seara explicatiile trebuie sa le dau eu si nimeni altcineva.Am sa le iau pe rand:
-este corecta informatia domnului lazardominte,am reglementat impreuna tranzactia,unui elicopter,in prima faza a fost expediat altui cumparator dar la posta lor a existat o asa zisa disfunctionalitate,si acesta a fost nevoit sa-l repuna la vanzare...
-am convenit ulterior sa il expedieze,in conditiile discutate anterior ,lucru pe care domnia sa l-a si facut.Din pacate datorita unei cauze independente de vointa mea,acest elicopter a fost trimis retur,ieri dupa amiaza,si astazi cand am ajuns sa-l ridic am aflat aceasta informatie...nu stiam ca dupa 10 zile acesta se returneaza
-da am vb cu domnul lazardolminte la tel si i-am spus ca am confirmarea ca heliul a ajuns,eu avand aceasta confirmare verbala din partea unui functionar de la posta romana,nu si avizul...repet datorita unei cauze independente de vointa mea nu am putut face deplasarea la oficiul postal decat ieri dupa amiaza,cu scuzele de rigoare pentru expeditor...de altfel,doresc sa-l anunt ca daca mai este de acord voi achizitiona acest produs,cu scuzele de rigoare,fiind de acord sa-i platesc si compensatia baneasca pentru expeditia anterioara,
-in ce priveste discutia telefonica il anunt ca pana luni nu pot folosi telefonul,cand va fi prima persoana pe care o voi apela
-ce nu inteleg,indiferent cat ai fi de suparat,de ce a facut publica adresa mea,intrucat acest lucru,tine de confidentialitatea discutiilor noastre,fara a avea in prealabil o clarificare a situatiei de fapt;
-in privinta IP comun,corect ca am fost conectati la acelasi router,dar in locatii diferite,si atunci comunicarea directa nu poate fi realizata;
-Reiterez faptul ca doresc sa achizitionez acest helly,iar daca este de acord,trecand peste acest incovenient,tot de la domnia sa
-nu sunt angajat al clubului de la pucioasa ci doar membru(inteleg tenacitatea domnului moderator,datorata in special unor discutii de pe forum ceva mai...neortodoxe dea lungul timpului,pentru care nu sunt in nici un fel vinovat,dar exista din posturi o anumita hai sa-i spunem negativitate la adresa membrilor)
-cititi si celelalte postari ale mele domnule moderator si poate veti intelege ce vreau sa spun...
in rest,o noapte placuta,zoruri frumoase si..aterizari...line