Postat 17 July 2012 - 09:25 PM
Elicopterul revine la vanzare din pricina Postei Romane. Pe data de 26 iunie am expediat elicopterul prin posta userului Camelus. Apoi am plecat in concediu (asa a fost conjunctura). Userul Camelus m-a sunat de vreo doua ori in concediu sa imi spuna ca nu a primit coletul, dar nefiind in localitate nu am avut cum sa il ajut. Ieri, 16 iulie am revenit in localitate. Am luat chitanta si m-am dus la posta. Coletul era bine mersi la Campulung Moldovenesc. Functionara nu a expediat coletul pe motiv ca eu nu i-as fi dat formularul verde de mandat postal. Ea sustine ca i-am dat doar avizul de expediere. Tampenie mai mare ca asta nu am vazut. Eu stiu sigur ca i-am dat ambele formulare, altfel cum imi dadea chitanta si imi lua banii? In fine asta e ... posta romana. Mai precis angajatii incompetenti ai postei noastre.
Intre timp Camelus a renuntat la heli al meu, omul a gasit in alta parte. Imi cer scuze inca o data fata de el ca l-am incurcat putin, dar ... asta e.
Deci, heli-ul se afla din nou la mine. Si e disponibil la vanzare.
Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;