domnu_doctor, la 9 May 2005, 16:05, a spus:
Uite, chiar acu' am completat la subiectul inchis cu Frecventele libere din ROMANIA, ultima strigare, din IANUARIE 2005 si pana maine sper sa am timp sa completez si cu ceva puteri ca azi n-am mai avut vreme sa caut! Sunt si alte frecvente pe care se poate intra daca nivelul de putere este sub un prag maxim admis! O sa-l caut!
Eu am postat cu statiile home made, pentru cei interesati de constructia unei statii in conditii domestice! Mai sunt care se ocupa si de asta! Nu trebuie neaparat sa "zboare" cu ea!
Dac-o face cum trebe si daca la masuratori iese la lege, ai ceva impotriva? :huh: :D
Nu neaparat pentru dispute! Desi poate ca nu strica! Din asta se naste PROGRESU', NU? :D
Finale cu randament de 95-98% ??? Nu te tenteaza? ;)
Poate sunt amatori ! Nu neaparat de zbor!
Cu stima, :(
Am fost inteles gresit.
Am vazut discutii pe aici ca statiile din US n-ar fi legale in romania (cele pe 72 Mhz nu sunt legale) dar ca lumea le cumpara deoarece sunt mai ieftine decat in Europa... si mi-a trecut pe langa urechi zilele astea zvonul ca Hitec ar vinde si statii pe 35 Mhz care ar fi perfect legale in Romania.
Celor care ziceau ca nu reusesc sa cumpere din US statii legale in Europa ma adresam cu "stirea" respectiva. Am sa ma interesez saptamana asta la Hitec si va zic sigur daca asa sta treaba- asta daca intereseaza pe cineva :(
MIG-29