Pagina 1 din 1
Sfaturi!
Postat 21 April 2005 - 09:24 AM
Salutare!
Mi s-a pus pata sa ma dau si cu barcutele!
Vreau sa incep cu ceva electric, in sensul ca vreau sa particip incepand cu acest an la concursurile FRdM la sectiunea electrice!
Nu cunosc absolut nimic despre barci, si poate ma ajutati voi sa-mi fac o idee!
Am postat si un anunt la rubrica cumparari pentru achizitionarea unui model electric!
Doresc ceva super tare, asa ca poate ma indrumati voi in vederea acestei achizitii!
Partea electrica o am, mai exact:
- motor electric din seria 540, brushelss cu variator;
- servouri ultra rapide;
- acumulatori selectionati;
- echipament RC de ultima generatie
Imi lipseste coca (parca asa se numeste)!
VA rog ajutati-ma!
Multumesc anticipat!
Mi s-a pus pata sa ma dau si cu barcutele!
Vreau sa incep cu ceva electric, in sensul ca vreau sa particip incepand cu acest an la concursurile FRdM la sectiunea electrice!
Nu cunosc absolut nimic despre barci, si poate ma ajutati voi sa-mi fac o idee!
Am postat si un anunt la rubrica cumparari pentru achizitionarea unui model electric!
Doresc ceva super tare, asa ca poate ma indrumati voi in vederea acestei achizitii!
Partea electrica o am, mai exact:
- motor electric din seria 540, brushelss cu variator;
- servouri ultra rapide;
- acumulatori selectionati;
- echipament RC de ultima generatie
Imi lipseste coca (parca asa se numeste)!
VA rog ajutati-ma!
Multumesc anticipat!
RHCForum - Webmaster
Postat 21 April 2005 - 01:28 PM
pai, daca vrei ceva super tare,cum pretinzi, nu stiu de ce intrebi aici, ca p-alde pirlogeii, sau gury-arad, sau cosmin paduraru, sau, ma rog, pe majoritatea alora taricei de la barci, cu CITEVA exceptii, NU i-am vazut "evoluind" p-aci, deci, cred ca te-ai adresat, "geografic", un pic gresit,...
incearca un demers direct la pirlogei, la cosmin(printre cei mai tari la barci electrice), la jan diamand (alta somitate!), la gury sau la feldan.
asta, numai si numai daca vrei ceva chiar TARE, asa cum spui...
nu l-am uitat pe john, s-asta "e-n carti" la materia asta...
repet, numai si numai daca vrei ceva tare!
bafta si minuni!
incearca un demers direct la pirlogei, la cosmin(printre cei mai tari la barci electrice), la jan diamand (alta somitate!), la gury sau la feldan.
asta, numai si numai daca vrei ceva chiar TARE, asa cum spui...
nu l-am uitat pe john, s-asta "e-n carti" la materia asta...
repet, numai si numai daca vrei ceva tare!
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 21 April 2005 - 04:22 PM
ma bag si eu in seama si intreb ce sunt acele'' PERIATE'' ?????
chiar nu s-a discutat pan' acu de asa ceva
ca idee : intr-o tara care se apropie de integrare in EU , nu se ocupa nimeni cu barci din fibra diversificate modele fsr ??????? :D
chiar nu s-a discutat pan' acu de asa ceva
ca idee : intr-o tara care se apropie de integrare in EU , nu se ocupa nimeni cu barci din fibra diversificate modele fsr ??????? :D
Aceasta postare a fost editata de Tao: 21 April 2005 - 04:23 PM
Postat 21 April 2005 - 04:33 PM
periate, cre'ca e vorba de motoarele electrice, adica cu perii sau fara... :D
iar "ca idee", stiu oameni care fac barci de fibra si o gramada de alte corcoatze(vele, coci, cuplaje, motoare electrice, etc.) care se vind BINE in alte tari...
@ tao: -matale, de unde vii?...nu da alta, da' chiar si aci, si-n galeriile foto, sint destule "dovezi" optice, asta, vis-a-vis de nedumerirea mataluta, aia cu tara pe drumu' lu' ue si barcile din fibra... :D
bafta si minuni!
iar "ca idee", stiu oameni care fac barci de fibra si o gramada de alte corcoatze(vele, coci, cuplaje, motoare electrice, etc.) care se vind BINE in alte tari...
@ tao: -matale, de unde vii?...nu da alta, da' chiar si aci, si-n galeriile foto, sint destule "dovezi" optice, asta, vis-a-vis de nedumerirea mataluta, aia cu tara pe drumu' lu' ue si barcile din fibra... :D
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 21 April 2005 - 07:48 PM
scuza-ma http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_00.gif dar nu am auzit inca de termenul ''periate''
inca sunt incepator
iar cu producatorii de coci fsr,da si tu un nume, nr. de telefon ,adresa mi, sa nu ma mai chinui sa o aduc de afar
inca sunt incepator
iar cu producatorii de coci fsr,da si tu un nume, nr. de telefon ,adresa mi, sa nu ma mai chinui sa o aduc de afar
Aceasta postare a fost editata de Tao: 21 April 2005 - 07:51 PM
Postat 22 April 2005 - 10:22 PM
La modelele de viteza ,poate un motor cu carbuni ca daca pui unul cu perii ,la 30.000 ture pe minut il ia dracu' dupa primele 5 minute,si asta cu generozitate.In afara de brushless la care frecarea nu exista decat in lagare,toate motoarele de la 2000 de rotatii/min in sus si se vor de oaresce putere sunt pe carbuni.
...tabula crasa, mortua est!
Postat 25 April 2005 - 04:40 PM
Citeaza
La modelele de viteza ,poate un motor cu carbuni ca daca pui unul cu perii ,la 30.000 ture pe minut il ia dracu' dupa primele 5 minute,si asta cu generozitate.In afara de brushless la care frecarea nu exista decat in lagare,toate motoarele de la 2000 de rotatii/min in sus si se vor de oaresce putere sunt pe carbuni.
... :D tovarasu' 30.000 Rt/min poate doar la motoare standard!!!!
Motoarele pe care le am ating cu usurinta 45.000 rotatii/minut! (si asta cu 6 celule)
Este adevarat ating si temperaturi ridicate (75 - 80 grade) dar nu este ceva anormal.
Mai mult, la barci poti sa-i faci racire cu apa!
Eu le folosesc la auto fara probleme unde timpul unei curse (la team) este de aprox 8 minute.
Pe langa motoarele de mai sus detin si un brushless care fara sarcina ajunge la .....100.000 rot/min! (masurat cu dinamometru)
RHCForum - Webmaster
Postat 28 April 2005 - 10:08 PM
Tahometru
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla