Nu se intimpla nimic.
KKarp reinforced Un Carponizer 2
Postat 12 October 2016 - 06:40 PM
Intre timp am mai umblat pe net in cautare de mufe...o sa schimb la barcuta conectorii cu mufe bulet in care sa intre direct cei de la acumulatorul zippy si o sa mai fac un cablu cu conectori bullet si papuci pentru cazul in care mai folosesc acumulatorii plumb acid. Acum mai trebuie sa gasesc sau sa fac un cablu pentru incarcare . am un imax b6 luat de pe hobby king...o sa ma uit si prin instructiuni..cred ca nu mai trebuie nimic pentru balansarea acumulatorilor.
Postat 12 October 2016 - 11:28 PM
Mufa de balans o are acumulatorul si se potriveste la incarcator.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
Tel. 0744915775
Postat 24 November 2025 - 02:26 PM
manolo, la 12 June 2016 - 08:57 AM, a spus:
Dupa acest carponizer a urmat un Carp Academy (este indentic cu un carponizer) in care un mare "academician" si-a dat teza de doctorat in modificarea electronicii si iata ce am gasit:
SSL23477.JPG
Dupa ce am defrisat tot ,am ajuns la concluzia ca instalatia de lumini trebuie inlocuita cu una noua ,si am pus o placa electronica noua.
SSL23497.JPG
Comparativ cu ce am gasit si cum a iesit:
SSL23496.JPG
SSL23498.JPG
SSL23499.JPG
Barca avea o telecomanda Art Tech in 2,4 cu 6 canale si nu am reusit mixarea celor 2 motoare decit pe mers inainte-inapoi fara cirma ,proprietarul dupa un timp a reusit si acest lucru dar ciudat isi pierdea setarile la fiecare oprire a telecomenzii ,intr-un final se pare ca opteaza pentru un HK-6s.
Dupa ce am defrisat tot ,am ajuns la concluzia ca instalatia de lumini trebuie inlocuita cu una noua ,si am pus o placa electronica noua.
Comparativ cu ce am gasit si cum a iesit:
Barca avea o telecomanda Art Tech in 2,4 cu 6 canale si nu am reusit mixarea celor 2 motoare decit pe mers inainte-inapoi fara cirma ,proprietarul dupa un timp a reusit si acest lucru dar ciudat isi pierdea setarile la fiecare oprire a telecomenzii ,intr-un final se pare ca opteaza pentru un HK-6s.
Postat 24 November 2025 - 02:27 PM
Buna ziua,d-le Manolo
La acest navomodel pentru care ati schimbat placa electronica se poate utiliza un acumulator 4s?
Multumesc!
La acest navomodel pentru care ati schimbat placa electronica se poate utiliza un acumulator 4s?
Multumesc!
Aceasta postare a fost editata de McLaren: 24 November 2025 - 02:30 PM

Ajutor