Modelism - RHC Forum: Honey Bee King 2 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Honey Bee King 2 Schimb cu auto electric !

#1 Useril este offline   danny08 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 32
  • Inregistrat: 06-January 11
  • Interests:Automodelism

Postat 22 March 2012 - 12:09 PM

Salutare !

Dupa cum spune si titlul anuntului, am 2 alicoptere si ceva, care din lipsa de timp se aduna praf pe ele.

Un elicopter are aluminiu+carbon+pale din material plastic, iar celalalt este aluminiu+plastic+pale din lemn. Un cadru de elicopter full plastic , din lipsa de spatiu a fost dezmembrat si pus la pastrat in cutii si cutiute. Cele 2 elicoptere pentru a putea fi zburate mai au nevoie de acumulatori (pack-ul pe care l-am avut m-am trezit cu un cell bombat deci stricat) . Pachetul de elicoptere vine cu o statie E-FLY ETC61 in 6 canale si receptorul aferent, USB pentru variator, o cutie de piese de schimb, cateva giroscoape si trebuie sa imi mai amintesc ce mai am de la ele.

Pretul pachetului sa zicem ca este de 700 lei. Nu ma intereseaza neaparat vazarea lui ci mai mult un schimb cu un automodel electric, si numai electric, preferabil cu tot cu statie ( discutabil in functie de automodel ) si preferabil sa fie din Bucuresti pentru a putea vedea/testa produsele in masura in care se va putea.

POZE - pozele au caracter informativ ( foto sunt putin vechi si pe ici pe colo mai lipseste cate o piesa dar asigur ca este in acest moment sunt complete )

Pentru contact puteti folosi PM sau :

mail: daniel_paun@ymail.com
YM : daniel_paun@ymail.com <---> pentru cei ce vor sa adauge in messenger, mentionez ca trebuie adaugata toata adresa (sunt cazuri in care nu se cunoaste acest lucru)
0

#2 Useril este offline   danny08 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 April 2012 - 12:55 PM

Up!
0

#3 Useril este offline   mtz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 263
  • Inregistrat: 21-June 12
  • Interests:Racing quads,FPV,Micro FPV Racers, Programare

Postat 04 July 2012 - 12:08 PM

Vinzi statia pe 6 canale si receptorul ei separat? Sunt interesat trimite pm cu un raspuns .Mersi.
"If you can't explain it simply, you don't understand it well enough."-Albert Einstein
0

#4 Useril este offline   danny08 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 July 2012 - 04:56 PM

Rog a nu se considera UP dar am o mare mentiune sa mai fac : NU VREAU SA VAND, VREAU SA SCHIMB CU AUTO, NU VAND SEPARAT NU INSISTATI. !

Multumesc !

L.E. : Poze la cerere daca se doreste ! Link-ul de mai sus vad ca a murit !

Aceasta postare a fost editata de danny08: 05 July 2012 - 04:57 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu