Modelism - RHC Forum: Noroc de la un mic impatimit! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Noroc de la un mic impatimit!

#1 Useril este offline   Dinutu 

• Baiatu', e pe benzina?
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 16-June 12
  • Interests:Nu stiu mosule, nu sunt din cartierul asta.

Postat 18 June 2012 - 09:31 PM

Salut, ma numesc Dinu, am 11 ani, sunt nou in bransa si ce pot sa spun, m-a prins boala, ca pe voi toti :unsure: De cand eram mic visam la o masina pe benzina, char si acum imi continui speranta. Facusem Lego, dar vazand ca nu pot atinge performante prea mari cu el m-am mutat pe automodelism. Nu pot spune ca ma pricep prea bine, fiind un copil, primul automodel mai serios este un E- Firestorm, electric, dotat cu baterie de 5000 mah NimH. Am avut ceva probleme cu el, printre care inlocuirea motorului pe motivul decapsularii, inlocuirea unui surub de la un ax de directie care cazuse, inca ceva cu calculatorul de bord, dar s-a rezolvat repede, dar la ce am facut cu ea, mi se pare destul de ok. Pe vitor, visez la un Savage pe benzina Limited edition, dar pana atunci bugetul imi sta in cale.
Ce caut, parteneri electrici care ma mai poata invata si ceva cursuri mai serioase prin bucuresti, de pilotaj / construire... Daca ma cautati, sunt aproape in fiecare weekend in Tineretului tunzand iarba. :angry2:)

Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.

0

#2 Useril este offline   ivan alexandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 651
  • Inregistrat: 09-March 10

Postat 23 June 2012 - 04:34 PM

bine ai venit printre ,,drogati,, ......eu momentan nu mai am off-road..sunt doar pe on-road (drift)...dc te intereseaza, sa ajungi pe la sala si acolo o sa afli multe detalii despre cum se serveste driftul :good:)..bafta
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
0

#3 Useril este offline   Dinutu 

• Baiatu', e pe benzina?
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 16-June 12
  • Interests:Nu stiu mosule, nu sunt din cartierul asta.

Postat 23 June 2012 - 06:55 PM

Mersi de intampinare, ma simt mult mai bine acum :rolleyes: Cat despre drifting, sa stii ca mereu m-a pasionat, si desi sunt pe off road si acolo incerc sa derapez cat pot :wacko: dar un viitor in asa ceva ar fi bine venit dar, cum am mai spus, bugetul este un baraj in calea mea <_< O sa incerc cat pot, si la ce sala te refereai, mi-ar face o deosebita placere sa asist :lol:

Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu