coca HED
Postat 26 June 2012 - 12:37 PM
Pune un anunt la cumparari. Dai apoi Up la 7 zile, nu mai devreme.
Postat 26 June 2012 - 04:22 PM
will do.
multam fain.
dau o bere (prin curier ca sunt din Arad) :-))))
multam fain.
dau o bere (prin curier ca sunt din Arad) :-))))
Postat 27 June 2012 - 10:41 PM
ccomponente, la 27 June 2012 - 10:09 PM, a spus:
imi poti spune cum sa dau de el? macar sa il intreb ce si cum.
Cred ca stiu despre cine este vorba dar nu iti recomand sa te apuci sa iti faci o coca din fibra. La final vei constata ca te-a costat mai mult,pierzi o groaza de timp, nu are hodrodinamica la care te asteptai, etc. Daca esti din Arad, ma poti contacta in privat si iti dau detalii.
Tel : 0768080180
Postat 28 June 2012 - 08:42 PM
NANDO tu nu ai ce face decat sa zgarmani unele chestii ca sa te afli an treaba :clapping:
Postat 06 July 2012 - 10:01 PM
nu are importanta poti :drinks: i pune o poza cu o garnista de tabla de pe timpul raposatului
Postat 11 September 2012 - 11:23 AM
Din curiozitate, am o intrebare pentru Adi, cum ai realizat vopsirea cocii? Ce mi-a placut la HED este estetica exteriorului(pe langa raza de actiune a navomodelului si cea a sonarului, de fapt a camerei video din interior) nu stiu exact cum procedeaza, am inteles ceva de genul ca scoate cele doua parti ale cocii cu tot cu vopsea din matrita! Daca stie cineva mai multe, poate imi ofera cateva detalii despre acest lucru!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Postat 11 September 2012 - 09:29 PM
EverGreen, la 11 September 2012 - 11:23 AM, a spus:
Din curiozitate, am o intrebare pentru Adi, cum ai realizat vopsirea cocii? Ce mi-a placut la HED este estetica exteriorului(pe langa raza de actiune a navomodelului si cea a sonarului, de fapt a camerei video din interior) nu stiu exact cum procedeaza, am inteles ceva de genul ca scoate cele doua parti ale cocii cu tot cu vopsea din matrita! Daca stie cineva mai multe, poate imi ofera cateva detalii despre acest lucru!
nu este nimic special,este procedeul de laminare a fibrei de sticla impregnata cu rasina in matrite cu gelcoat
se vopseste matrita cu un strat subtire de gelcoat 0,4-0,7mm iar dupa intarire se lamineaza fibra de sticla impregnata cu rasina
gelcoatul este ,,vopseaua,, de care vorbesti.
eu fac cocile dupa acest procedeu......si mai e si Laurcon care le face la fel...si mai sunt si altii ...
Tel 0728777780