elicopter rescue copter police sd 3 chanels
Postat 26 March 2012 - 05:32 PM
Vand elicopter 3 canale, 3D ,in stare de functionare si intretinere perfecta fara cazaturi, indoor dar si afara se poate pilota cu telecomanda si alimentator pentru acumulator LI-PO, INCARCARE 5C, DESCARCARE 25C. Acumulatorul este in stare de functionare si asigura autonomia de 12 minute
Pretul 100 lei. Relatii pe mess: puscasvictor@yahoo.com sau telefon 0735701721
Postat 26 March 2012 - 07:46 PM
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
Postat 26 March 2012 - 09:47 PM
Postat 26 March 2012 - 10:09 PM
TUROK, la 26 March 2012 - 09:47 PM, a spus:
Nu vreau sa par lipsit de respect, dar asa scrie pe multe ambalaje de astfel de JUCARII 3D, 3Ch sau chiar 3,5Ch....:wacko::blink: ....iar cine nu stie ce inseamna un heli 3D......crede ce e scris acolo.
Am luat si eu unul 3D acum vreun an si jumatate in urma si era 3,5Ch :blush:.....abia daca il pot trimite 2m inainte si inapoi... in rest..sus-jos, rotatii stanga-dreapta si multe luminite colorate.
Ce sa facem,...reclama e sufletul comertului...( fara aluzii la noul nostru coleg...in locul lui si eu as incerca sa scap de el, daca peste cateva luni nu as vrea sa incep practica cu Juniorul meu :rolleyes:)
Stima celor Mari si bafta celor Mici.
SCOUT MX2
CESSNA 182, 1,87m
PIPER SUPER CUB, PICO CUB
WING-TIGER
TURNIGY 9X ER9X, E-FLY 6CIID, FUTABA T2R
Postat 26 March 2012 - 10:24 PM
Postat 26 March 2012 - 10:40 PM
rosmarin, la 26 March 2012 - 10:24 PM, a spus:
Nu e vina ta ca in ziua de azi toti producatorii vor sa vanda....ideea e ca si eu am avut un 3D, care credeam ca face minuni si cand am ajuns acasa....era mai mult ventilator de camera.....il tineam la punct fix cu telecomanda pe masa si seara aveam orga de lumini cu 0,5Ch ce ramanea din cele 3,5Ch.
Tot ce vreau sa spun e ca stiu cum e cu ele si nu te acuz sub nici o forma, ba chiar te inteleg. Sunt in fond doar jucarii si nimiv mai mult...
Am vrut si eu in heli macar 4Ch si nu am gasit ceva cat de cat..... sub 150€, iar cel pe care il am m-a costat cam 40€ acum 2 ani...
Toate cele bune si spor la "jucarii" mai serioase" Eu am trecut la avioane...acolo mi s-a parut mai simplu si mai putin costisitor :rolleyes:
SCOUT MX2
CESSNA 182, 1,87m
PIPER SUPER CUB, PICO CUB
WING-TIGER
TURNIGY 9X ER9X, E-FLY 6CIID, FUTABA T2R
Postat 27 March 2012 - 12:46 PM
1. Ridic la 10-15m elicopterul,il cobor,il pilotez spre stanga apoi spre dreapta, apoi inainte si dau comanda inapoi. Fizic toate gradele de libertate-din fizica. Ce mai trebuie sa faca?
Cine este interesat il pot "zbura" demonstra sau sa trimita un coleg prieten sa se convinga.Nu are orga de lumini pe fuselaj decat ledul care indica conectarea motoraselo. Este un elicopter cu doua rotoare coaxiale
Nu fac apologia userului care vrea sa-l vanda cu orice pret dar realitatea trebuie sa triumfeLa pretul lasat de mine zic ca face prea mult. Scuze doar am venit cu unele precizari pertinente in favoarea aeromodelului cu care ne delectam toti sau o mare parte
Postat 27 March 2012 - 04:45 PM
3D la elicoptere sugereaza deplina lor manevrabilitate, nu doar zborul in spatiul tridimensional.
Adica sa poata fi controlat ''cu capul in jos'', asta inseamna pas colectiv negativ si alte calitati care costa ...
Daca spuneai de la inceput elicopter coaxial, toata lumea trecea usor mai departe, dar ca sa insisti cu 3D ul avansind scuza ca asa scrie pe cutie, asta stirneste polemici si ambitii, pt ca locul asta este bintuit mai ales de oameni pasionati care cauta adevarul si lupta impotriva formalismilui comsumist.
Cum spunea cineva mai demult, poate ca 3D inseamna 3D Lights, adica luminite peste tot, pom de craciun ...
Postat 27 March 2012 - 07:29 PM
apropo de:
"Ce nu inteleg eu este urmatorul lucru:
1. Ridic la 10-15m elicopterul,il cobor,il pilotez spre stanga apoi spre dreapta, apoi inainte si dau comanda inapoi. Fizic toate gradele de libertate-din fizica. Ce mai trebuie sa faca?"
Aceasta postare a fost editata de luci25gold: 27 March 2012 - 07:34 PM
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
Postat 27 March 2012 - 07:50 PM
Postat 28 March 2012 - 05:25 PM
http://imageshack.us.../img6313dx.jpg/
http://imageshack.us...1/img6316r.jpg/
http://imageshack.us.../img6317hh.jpg/
Prezint cateva poze ale elicopterului
Aceasta postare a fost editata de rosmarin: 28 March 2012 - 05:27 PM
Postat 28 March 2012 - 05:52 PM
rosmarin, la 27 March 2012 - 07:50 PM, a spus:
PREZINT CATEVA POZE ALE ELICOPTERULUI PUS IN VANZARE
Nu este un pom de craciun dotat cu leduri. Nici nu doresc acest lucru deoarece ar fi fost un consumator al energiei acumulatorului care da autonomie modelului.
Are o lungime de aproximativ 40cm
Postat 28 March 2012 - 06:00 PM
Sunt eu, Foaie-De-Dafin si as dori sa te intreb ce ai vrut sa spui cu:
"Firmele care aduc totusi marfa ma mir sunt occidentale. Nu inteleg dece nu se aliniaza la caracteristicile reale convenite in aeromodelism. Va multumesc mult pentru tot."
Sper ca nu inseamna vreo marire de pret pentru ca m-am consultat cu Fuchs-Condiment-Pentru-Friptura-De-Porc si vroiam sa ofer 35 de lei pe modelul respectiv (transport suportat de tine bineinteles).
Astept o aroma (Scuze, un raspuns).
Aceasta postare a fost editata de rad_gaby: 28 March 2012 - 06:02 PM
Postat 28 March 2012 - 06:58 PM
Postat 28 March 2012 - 07:21 PM
T-rex 450 se
hitec optic 6 sport
Postat 28 March 2012 - 09:26 PM
Sincer sa fiu sunt uluit de conduita unei persoane care isi declina calitatea de membru de onoare al prezentului forum. Ce v-am facut domnilor? Discutie purtata de la notiunea de "3d" pe care nu am inteles-o si luat in considerare si m-am bucurat indiferent de forma prezentata ca oameni de buna credinta m-au lamurit si explicat prin intermediul filmului youtube.Sunt un incepator care am venit pe acest forum cu buna credinta de a gasi intelegere si omenie. Acest forum sa fie un forum de bascalie si de uzanta a unor expresii zic eu nepotrivite deoarece se adreseaza lumii intregi care are acces la internet, informare, instruire.Daca cineva in mod deosebit are ceva dece nu se adreseaza M.P
Sa stiti ca am un gust amar, cu regrete fata de cineva care are pretentii mari in domeniu. Sa fie Botosanii de vina ca o legatura cu o firma anume? Este o intrebare. M-am referit in postarea anterioara la firmele constructive care dau denumiri si calitati tehnice unor produse inscriptionate in speta elicopterului care este adevarat ca nu este de valoarea 3D. Rog sa reflectati, in orice caz rog administratorul forumului si site-ului sa nu permita sa fie aruncat in derizoriu si in bascalie aceasta tribuna profesionala atat al celor instruiti cat si a celor neinstruitiMULTUMESC
Postat 28 March 2012 - 09:43 PM
membru de onoare inseamna doar ca respectivul are un anumit numar de post-uri, nu si ca a trecut pe-acasa in primii 7 ani. M-a indus si pe mine in eroare titulatura.
Cit despre heli: nu e singura jucarea pe a carei cutie scrie 3d, chinezii scriu orice numai sa vinda. Astea cu doua elici principale (coaxiale) si elice pe coada, tot in plan orizontal, sint cele mai simple si mai NEmanevrabile modele. Au proprietatea ca sint ieftine, rasar prin toate hipermarkerutile, stau bine in aer, dar cind e vorba sa le misti, nu prea poti, au manevrabilitatea unei caramizi, se misca doar fara-spate si le ia vreme de-o cafea sa traverseze camera. Si dupa ce rupi ceva in ele (cam la al 3-lea zbor) constati ca piese de schimb ioc (exceptie citeva firme gen syma, double horse) si ajung la gunoi.
Postat 30 March 2012 - 12:52 PM
Ma adresez si copiilor care vor sa se initieze cu modele mai simple si mai ieftine .De si pentru mine n-a fost chiar ieftin in jurul valorii de trei sute lei
Decizia este a dvs.
Postat 30 March 2012 - 04:07 PM
Daca esti pe buget si vrei ceva nou, atunci esti limitat la 3 canale, infrarosu. Iei ceva ce are piese de schimb (syma 107/108/109 sau similar), iesi in 150-170 de ron
Te bagi la second hand, deja ai acces la un 4ch coaxial radio, eu mi-am vandut cu 200 de ron mcx2-ul rtf cu doi acumulatori. Deja ai comenzile in pozitiile corecte, acumulator detasabil, telecomanda radio spektrum
Vrei single rotor (mai putin stabil dar mai manevrabil), se gasesc vreo doua variante ieftine la hobbyking, au mai fost pomenite, clone dupa nine eagles sau align
Da' sa dai 100 de ron la hipermaket si dupa prima tavaleala (care poate fi si la 5 secunde dupa prima decolare) sa rupi ceva si sa constati ca piese neam, se cheama ca-ti meriti soarta.
Postat 30 March 2012 - 07:44 PM
Nu sunt din cei cu buget...Si nici sperante mari nu am
Dorinta mea din pacate nu merge mana in mana cu putinta
Urmare la recomandari care sunt pertinente- REFLECTEZ.
Ma gandeam sa-l vand unui copil ca obiect de jucarie la un pret negociat cu copilul si in folosul lui
Multumesc mult
Postat 01 April 2012 - 05:15 PM
Buna ziua
Vand elicopter 3 canale,in stare de functionare si intretinere perfecta fara cazaturi, indoor dar si afara se poate pilota cu telecomanda si alimentator pentru acumulator LI-PO, INCARCARE 5C, DESCARCARE 25C. Acumulatorul este in stare de functionare si asigura autonomia de 12 minute in zbor.Ma adresez intai tinerilor si nu numai care doresc sa guste placerea zborului,formarea aptitudinilor pentru zborul 3D
Pretul 100 lei. NEGOCIABIL avand in vedere ca m-a costat peste 300 lei/quote]
Aceasta postare a fost editata de rosmarin: 01 April 2012 - 05:17 PM
Postat 10 April 2012 - 08:33 PM
Sunt interesat de vanzarea lui, respectiv recuperarea unei parti din banii investiti, deoarece nu doresc sa continuu aceasta lupta. Este prea costisitoare pentru mine.Las celor tineri cu spirit ofensiv sa se preocupe de aceasta activitate.
Va doresc tuturor sarbatori fericite cu prilejul sfintelor sarbatori