Va salut,
Vreau sa cumpar o radiocomanda pe care sa o pot folosi cu un planor motorizat deocamdata . Nu vreau ceva foarte pretentios,
(sunt incepator), nu vreau nici sa investesc prea mult si ma gandesc ca cele 6 canale ar fi mai mult decat suficiente.
Trebuie sa recunosc faptul ca si pretul la care se gaseste in tara m-a atras.
Intrebare: Foloseste cineva aceasta radiocomanda pentru avioane/planoare si poate sa-mi spuna daca merita sa o cumpar sau nu?
Multumesc!
Asta e radiocomanda:
http://www.hobbyking...Rx_Mode_2_.html
Pagina 1 din 1
Foloseste cineva radiocomanda HK6DF 2.4Ghz FHSS 6Ch ?
Postat 12 April 2012 - 02:39 PM
salut nu cred ca e o alegere prea buna.. parerea mea..nu stiu cit de bune sunt si nu cred ca au viata prea lunga.. eu zic ca mai bine te storci de inca vreao 2 sute de lei si iti iei ceva de pe aici..eu de exemplu am cumparat un graupner mx-12 in 2,4Ghz cu 500 de lei de aici de pe horum (SH)statia arata si functioneaza foarte bine si nu se compara cu ce am avut inainte...tot ceva asemanator...acum tu sti ce iti doresti si cum stai cu banii..
Teatrul e circ si filmul minciuna.
Stirile tac, mutii vor sa ne spuna,
Ca nimeni n-aude cand orbii vad tot,
Si noi ne-ncalzim punand paie pe foc.
Stirile tac, mutii vor sa ne spuna,
Ca nimeni n-aude cand orbii vad tot,
Si noi ne-ncalzim punand paie pe foc.
Postat 12 April 2012 - 06:44 PM
Neacsu_Leonid, la 12 April 2012 - 02:39 PM, a spus:
salut nu cred ca e o alegere prea buna.. parerea mea..nu stiu cit de bune sunt si nu cred ca au viata prea lunga.. eu zic ca mai bine te storci de inca vreao 2 sute de lei si iti iei ceva de pe aici..eu de exemplu am cumparat un graupner mx-12 in 2,4Ghz cu 500 de lei de aici de pe horum (SH)statia arata si functioneaza foarte bine si nu se compara cu ce am avut inainte...tot ceva asemanator...acum tu sti ce iti doresti si cum stai cu banii..
Multumesc pt. sfat. Inclin sa cred ca ai dreptate. Voi cauta ceva sh ... poate am noroc.
Postat 25 May 2012 - 03:07 PM
Poti sa le folosesti cu incredere,bat cam 6-700m pe apa,in aer cred ca mult mai bine,nu ai de ce sa te bagi la sh
Postat 25 May 2012 - 04:00 PM
Salut, daca ai posibilitatea si crezi ca vei zbura mult timp de acum incolo, ia-ti cea mai scumpa statie pe care ti-o permiti.
Poate vei avea mai multe modele cu setari diferite, o statie mai desteapta iti permite sa faci acest lucru.
Este importanta si raza de actiune, dar conteaza si ce stie sa faca.
Am folosit la primele zboruri o telecomanda similara, dar de cand folosesc una computerizata, diferentele in zbor sunt foarte mari. Iti permite sa limitezi cursa suprafetelor de control, sa reglezi sensibilitatea lor si mule alte setari ce pot fi utile
Acum depinde de tine si de ce planuri ai pe viitor.
Aici pe forum sunt cateva modele dezbatute si poti sa-ti faci o idee.
Bafta.
Poate vei avea mai multe modele cu setari diferite, o statie mai desteapta iti permite sa faci acest lucru.
Este importanta si raza de actiune, dar conteaza si ce stie sa faca.
Am folosit la primele zboruri o telecomanda similara, dar de cand folosesc una computerizata, diferentele in zbor sunt foarte mari. Iti permite sa limitezi cursa suprafetelor de control, sa reglezi sensibilitatea lor si mule alte setari ce pot fi utile
Acum depinde de tine si de ce planuri ai pe viitor.
Aici pe forum sunt cateva modele dezbatute si poti sa-ti faci o idee.
Bafta.
Alex G:
SCOUT MX2
CESSNA 182, 1,87m
PIPER SUPER CUB, PICO CUB
WING-TIGER
TURNIGY 9X ER9X, E-FLY 6CIID, FUTABA T2R
SCOUT MX2
CESSNA 182, 1,87m
PIPER SUPER CUB, PICO CUB
WING-TIGER
TURNIGY 9X ER9X, E-FLY 6CIID, FUTABA T2R
Postat 25 May 2012 - 04:59 PM
Multumesc pentru sfaturi.
Cred ca trebuia sa inchid topicu. Deja am cumparat un Hitec Optic 6 de care sunt
foarte multumit (deocamdata) .... mai putin de pretul receptoarelor ...
Cred ca trebuia sa inchid topicu. Deja am cumparat un Hitec Optic 6 de care sunt
foarte multumit (deocamdata) .... mai putin de pretul receptoarelor ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1