Am luat un esc ultimo drift in care vanzatorul in speta DJDEE spunea ca e functional. L-a mine cand a ajuns fara cablurile de alimentare motor (in anunt era poza cu tot cu cabluri, presupun ca e o tactica sa nu poti proba esc imediat) nu merge, nu are putere sa traga motorul decat daca e masina in mers. Cand am luat legatura cu vanzatorul mi-a zis citez:
"La mine a mers, sti pula ce ai facu acolo si acum vrei sa iti fac cadou un tekin rs pro sau ce vrei de la mine. a mers era bun fara probleme si fara garantie. Reparal sau fa ce vrei".
In anunt specifica ca motorul s-a ars deci se poate sa fi afectat si esc-ul (un electronist mi-a spus ca este o ramura de alimentare care duce spre motor). Deci pe scurt iti vand ceva defect si o dau cotita ca tu l-ai stricat, de parca eu sunt un prostovan, sau pusti nestiutor. In fine, nu ma deranjeaza ca am pierdut o suma de bani, ma deranjeaza atitudinea unora de pe forum care nu ii intereseaza ce vand (sau vor doar sa scape de ele) si sa isi recupereze o parte din bani.
Din partea mea -1. Am vrut sa rezolvam pasnic problema dar nu se poate.
Pagina 1 din 1
djdee
Postat 05 June 2012 - 08:30 PM
Daca tot au vorbit si altii, spun si eu doua vorbe. Am avut multe afaceri cu el si au decurs perfect. Personal il consider un tip serios.
+1
stima,
Radu
+1
stima,
Radu
Custom CNC parts GNS Racing
Postat 16 February 2013 - 02:57 PM
am luat de la djdee regluator, totul a fost ok . .. fara probleme.
deci, eu recomand
deci, eu recomand
Arata acest topic
Pagina 1 din 1