Modelism - RHC Forum: Vand Easy Star (nivel mediu). - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Vand Easy Star (nivel mediu). Aproape gata de zbor.

#1 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 501
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:0727620967

Postat 17 July 2012 - 05:57 PM

Se vinde Easy Star aproape gata de zbor. Modelul a fost achizitionat acum aproximativ 2 ani de nou si intre timp am adus diferite modificari la el. Am marit toate suprafetele de zbor, ele au fost confectionate din balsa pentru a rezista aterizarilor mai dure, am adaugat balamale textile intarite cu banda adeziva din fibra, am adaugat aleroane in acelasi format si o tija sanatoasa de carbon pe toata lungimea fuzelajului. Modelul se vinde in urmatoarea configuratie. Modelul complet cu toate piesele de fuzelaj prezente, magneti in aripi, motor brushless outruner 1800kv ( http://phoenixmodels...820-p-1417.html ), regulator no-name de 20a, recomand unul de 30a, desi eu am zburat destul de mult si cu acesta, baterie Turnigy 3s 2200ma. Singurele defecte ar fi, datorita numeroaselor aterizari fortate coada s-a rupt de cateva ori de-alungul vietii lui, si tot inghitind lipici s-a cam ingreunat. Acest lucru poate fi rezolvat usor montand o baterie mai mare, eventual un 2500-2800ma, sau servomecanisme mai mari pentru coada. Desi in poza sunt prezente, modelul il vand fara servomecanisme deoarece sunt digitale metalice. La momentul asamblarii lui nu aveam altceva la indemana si nu as vrea sa le dau. Din cauza ca intru rar pe internet va rog sa ma contactati telefonic la 0727620967 pentru orice detaliu. Pretul de 200 lei este total NEGOCIABIL. Vreau sa scap de el, deoarece am nevoie de bani, accept orice oferta REZONABILA. Numai bine.
0

#2 Useril este offline   pinti2d 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 501
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:0727620967

Postat 30 July 2012 - 04:12 PM

Vandut.
0

Arata acest topic