Aceasta postare a fost editata de salabu_01: 30 May 2012 - 11:20 PM
Pagina 1 din 1
Buna
Postat 31 May 2012 - 10:14 PM
si daca cel care a postat acest topic are 5 ani?se va mai sesiza diferenta intre cei care au ras de aceasta postare si salabu? :)
Stamate Robert, CSU Galati
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
Postat 01 June 2012 - 12:25 AM
stamate, la 31 May 2012 - 10:14 PM, a spus:
si daca cel care a postat acest topic are 5 ani?se va mai sesiza diferenta intre cei care au ras de aceasta postare si salabu? :)
Find o chestie hazlie,intradevar ne-am gasit noi....
Mda,alfabetul se invata undeva la peste 5 ani,deci daca la 5 ani stie sa faca conturi sa puna titlu,precum si logica postarii inseamna mari realizari,cu toate ca,personal cred ca un user incepator(posibil peste 15 ani),dupa cum se vede,a facut doar o proba si ia iesit,iar la aceasta proba noi a-m ras fara ca acest ras sa fie jignitor,ci,ptr. mine fiind o chestie hazlie.
Adevarul este ca si eu la 5 ani a-m postat, cu totul altceva si alt undeva si parintii au trebuit sa plateasca un stop de Dacia 1100,acuma cam imbatranit,batranetea venind cu bolile ei si ca atare,la chesti hazlii,probabil din cauza sclerozei,rad.
Scuze salabu_01 daca am deranjat prin rasul meu,dar totusi e o chestie sa zic hazlie pina la final.
Multumesc lui stamate ca mi-a amintit regula bunului simt si-a clementei fata de copii.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1