Modelism - RHC Forum: Top Gun cu CD cu micro UAV-uri - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Top Gun cu CD cu micro UAV-uri unde sunt micro UAV-urile?

#1 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 23 February 2005 - 09:13 AM

Am luat ultimul nr. din Top Gun. Pe coperta si pe CD-ul anexat, se lauda ca ar exista cate ceva despre micro UAV-uri. In revista e un scurt articolash de popularizarea stiintei la sate, dar pe CD nu am reusit sa gasesc nimic. Voi? Sau sunt io mai tampit?
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#2 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 638
  • Inregistrat: 14-February 03

Postat 23 February 2005 - 09:38 AM

de ce te aia pe tine? ca macar calendarul e dragutz :o :o :D
eu am primit revista de la un coleg de birou , tot 'anticapat cu avioane in cap, dar o luase fara CD. asa ca nu ma pot pronuntza in privinta tampeniei tale. scutura si tu CD-ul ala, poate gasesti filmurilii pana la urma.
zguze pentru raspunsul inutil pe care l-am postat in forum :D
Ia mai zburati maaaaaai!!!
Laser frate!
0

#3 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 23 February 2005 - 10:23 AM

Top Gun a incetat sa fie o revista de aviatie de mult timp. Bolile copilariei, vizibile sis cuzabile, s-au perpetuat. Ba mai mult, enormitati , lipsa de substanta, si chiar dificultatile de exprimare coerenta m-au convins sa nu maia runc banii aiurea. Asa ca nu ma mira de loc...

Din pacate Aero Magazinul, o revista de exceptie, se dovedeste a fi profi dar ... neserioasa... Ba apare, ba nu apare, tot timpul in editoriale citesc scuze si promisiuni. Pacat, eram si eu mandru ca revista aia, ca si IAR 35, IS 28b2 etc se fac in Romania.

Big
FROGS CAN FLY!
0

#4 Useril este offline   Z-mare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 594
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 23 February 2005 - 11:30 AM

Referitor la Aeromagazin, ne fiind intii aprilie trebuie sa credem ca revista (cu al sau Mein Kampf, adica un fel de "mea culpa") a aparut totusi: e drept, in februarie pentru numerele din octombrie 2004 .......ianuarie 2005! (cred ca e cel mai insolit record!)
Acel "dolce fare niente", din pacate pentru domnul Rodanescu, a fost pe buna credinata a cititorilor si, chiar daca pare putin dur, pe DESCONSIDERATIA fata de cititori, mai ai ales fata de cei care au platit abonamentul!
Si, din pacate (ma repet, dar aste e) povestea cu Petrica si lupul am ascultat-o de prea multe ori ca sa mai credem ceva!
In ori ce caz, finalul Main Kampf-ului, este de-a dreptul apoteotic: "Mai multe despre detalii si visele mele, in ANII CARE URMEAZA! Pai, in ritmul asta, s-a putea sa dureze ...secole
Aplicind algoritmul, probabil numerele pe ferbruarie-martie (ori februarie ....mai !!?? ) vor apare prin iulie, august
Pina una alta trebuie sa mutam luminarile de la morti la... vii! O fi bine, o fi rau.....? O fi un fel de boala lunga moarte sigura ???
Nici o vorba insa despre Batalia Angliei! Meritam, nu credeti?
Alexandru
PS. Pina la o noua aparitie (timp suficient, sint sigur), ii recomand domnului Medin Rodanescu, sa rasfoiasca primele numere ale revistei si acest ultim numar, ca apoi sa-si dea singur cu parerea. Sau sa citeasca barem un cuprins al suratei "vitrege" ce apare pe meleagurile "marelui ....Paris!"
0

#5 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 23 February 2005 - 12:19 PM

Poate ma bag ca musca in.... ce vreti voi
Discutia asta cu revistele de aviatie nesrioase a mai fost pe undeva. Insa eu as zice ca in loc sa ne plangem ca nu-s articole serioase as indemna aeromodelistii cu experientza sa scrie articole. Cel mai bun exemplu cred ca e revista Tehnium (tot un fel de modelism e si electronica....) unde o parte f mare din articole sunt scrise de .. cititori.

Spor la scris!
0

#6 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 February 2005 - 12:41 PM

In mare parte sunt de acord cu cele scrise de...antescriitori.

Dar tot nu m-am lamurit: a mai picat f'unul e fraier de a luat si SiDi-ul? E pa el despre micro UAV-uri sau sunt io mai cretin si decat ca nu poci sa vaz despre ce este vorbirea in partitzie?

Cu multzumiri, fraerilor...
0

#7 Useril este offline   MRX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 403
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 23 February 2005 - 01:29 PM

Cu privire la Aeromagazin m-am lamurit. Neseriozitate ca sa nu zic bataie de joc. Platesc abonamentul pt. 12 numere pe an dupa care se schimba modificarea si, "domne' e greu, nu e timp, mi-am luat servici si nu mai pot nici 6 numere pe an ca de, ce daca au platit prostii abonamentul, eu am treaba, n-am timp de mofturile lor. Basca, apare revista la chiosc dar abonamentul am uitat sa-l livrez". Asa ca desi am abonament trebuie sa ma duc sa o cumpar din oras. Ba domnul s-a si basicat ca am indraznit sa-l sun si sa-i reclam problema. Asa ca o sa mai faca tata mare abonament. Si inca ceva. Daca tot dau o caciula de bani pe revista o vreau cu toate capsele si fara defecte din tiparnita. Pacat, mare pacat.
Marius-Dan Morcov
0

#8 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 23 February 2005 - 01:46 PM

MRX, la 23 Feb 2005, 14:29, a spus:

Cu privire la Aeromagazin m-am lamurit. Neseriozitate ca sa nu zic bataie de joc. Platesc abonamentul pt. 12 numere pe an dupa care se schimba modificarea si, "domne' e greu, nu e timp, mi-am luat servici si nu mai pot nici 6 numere pe an ca de, ce daca au platit prostii abonamentul, eu am treaba, n-am timp de mofturile lor. Basca, apare revista la chiosc dar abonamentul am uitat sa-l livrez". Asa ca desi am abonament trebuie sa ma duc sa o cumpar din oras. Ba domnul s-a si basicat ca am indraznit sa-l sun si sa-i reclam problema. Asa ca o sa mai faca tata mare abonament. Si inca ceva. Daca tot dau o caciula de bani pe revista o vreau cu toate capsele si fara defecte din tiparnita. Pacat, mare pacat.

Scrie la www.anpc.ro
Eu mi-am rezolvat in doua randuri problemele cu ajutorul institutiei de mai sus, dupa ce am luat tzepe asemanatoare, fara sa fac altceva decat sa completez formularul lor online cu plangerea.
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#9 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 February 2005 - 02:37 PM

Io o sa fac reclamatiune la ANPC in contra la subiectul asta care e deschis de mine ca numi rasp-une nime ca nue pe SiDi micro UAVeuri? si numa pareste pe subect de Aeromagazin care este de intarzie la aparitie!

Deci, a luat cineva facking SiDi-ul cu micro UAV-uri de nu iashte pa el micro UAV-uri?

Sau is io mai papagal si nu mad muviul cu micro UAV-uri dupe SiDi?
0

#10 Useril este offline   ctotth 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 985
  • Inregistrat: 22-April 04

Postat 23 February 2005 - 04:09 PM

Citeaza

facking SiDi-ul cu micro UAV-uri de nu iashte pa el micro UAV-uri?

o fi din alea stealth de nu se vede?
0

#11 Useril este offline   MRX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 403

Postat 23 February 2005 - 05:06 PM

Da, Florine. Am luat revista cu tot cu CD si am ajuns la concluzia ca nu sunt Micro UAV ci Nano UAV. Iti trebuie PC cu microscop electronic incorporat. Deci nu scula ta de vina ci chiar nu se iezista ce cati tu.
Marius-Dan Morcov
0

#12 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 23 February 2005 - 05:29 PM

MrSpace, la 23 Feb 2005, 12:19, a spus:

Cel mai bun exemplu cred ca e revista Tehnium (tot un fel de modelism e si electronica....) unde o parte f mare din articole sunt scrise de .. cititori.

Spor la scris!

Din pacate dupa ce-a intrat la apa ( a devenit format mic ) tehniumul a degenerat total. Culmea inutilitatii a fost un articol intins pe multe numere in care calculau cinematica unei imprimante. La ce-i trebuie unui amator - ca pentru ei este - sa stie acceleratia saniei capului ?
Vorbesc in cunostinta de cauza deoarece am colectia completa incepand cu primul numar din 1970 si terminand cu vreo 6 Kg de format redus.
S-ar parea ca inima revistei a plecat la celalalt Tehnium care are intr-adevar articole interesante. PACAT.

Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 23 February 2005 - 05:35 PM

0

#13 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 23 February 2005 - 05:52 PM

:) ce interesant e ca acum e un singur Tehnium, vechiul Tehnium (international 70) a dat in judecata pe cel nou al lui Serban Naicu asa ca asta a ramas cu revista de informare la sate "Electronica Aplicata". Desi valoarea revistei Tehnium (international 70) a mai scazut, sporadic apar si articole interesante, oricum ideea e aceasi: e scrisa mai mult de cititori. lucru ce nu cred ca se intampla si cu revistele de aviatie.
Succes
0

#14 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 23 February 2005 - 06:54 PM

Nu stiam ca a ramas unul singur. Sicer mi-a placut mult revista si sper sa supravietuiasca si sa cresca in valoare.
Ai intru totul dreptate. Mi-am adus aminte ca am si eu doua articole in ea prin 85 ....parca :)
0

#15 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 24 February 2005 - 10:21 PM

da mai si eu am luat revista cum de altfel o iau in fiecare luna si tot asa am patit adica CD cu MAV faca MAV. cine stie...poate in numarul urmator.....
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#16 Useril este offline   Guest11 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 289
  • Inregistrat: 03-December 04

Postat 03 March 2005 - 07:50 PM

guest jr.

mi-am luat si eu revista tot pt uav si nu este nimic pe cd decat niste poze si 2 filmuletze.
si n-am vazut nici un articolash.
0

#17 Useril este offline   Guest11 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 289
  • Inregistrat: 03-December 04

Postat 03 March 2005 - 07:53 PM

tot guest jr.

jester........nu cred ca va fi in nici un nr viitor.
cre' ca sunt la mishto.
in nici un nr n-am gasit ce vroiam.
iar revista are cateva pagini si restu' calendare si alte chestii
0

#18 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 03 March 2005 - 09:58 PM

Bah, Valtherash, recunoaste ca tu cautai rebusuri mah si d'aia ai luat-o!
...audaces fortuna iuvat...
0

#19 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 03 March 2005 - 10:19 PM

pai bine mai acu in numaru' asta au bagat si ei calendar dar de numarul viitor incolo na....se revine la normal....
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#20 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2005 - 09:06 AM

Silfax, la 3 Mar 2005, 21:58, a spus:

Nu recunosc! Nu recunosc! Io cautam poze cu femei goale, in pozitii indecente si injositoare. Si cand colo...

Sictir!
0

#21 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 04 March 2005 - 09:47 AM

Valteras, la 4 Mar 2005, 09:06, a spus:

Silfax, la 3 Mar 2005, 21:58, a spus:

Nu recunosc! Nu recunosc! Io cautam poze cu femei goale, in pozitii indecente si injositoare. Si cand colo...

Sictir!

Ahaaaaaa, d'aci vine ji numele deci... (Unmarried Aerial Vehicles) :)!!! Man data viitoare tu ia numai revista ca-ti trimit eu sidi cu ce catzi... adiq cu "zburatoare".
...audaces fortuna iuvat...
0

#22 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2005 - 09:12 AM

Io unul, aproape ca m-am lamurit ca pe SiDi nu se ezicsta micro UAVeuri, asa ca inchid subiectul, daca nu aveti nimic impotriva...
0

#23 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 April 2005 - 12:10 PM

In schimb, in numaru' asta, pe CD sunt niste filmuletze "ragushite" cu micro UAV-uri.
Pa pariu ca dupe Internet se pot da jos filme mai bune decat astea...
Oricum, in revista e si un articol, relativ interesant.
Micro UAV-urile, lasand la o parte faptul ca cocheteaza cu "aerodinamica vitezelor mici" nu sunt altceva decat niste electronici zburatoare. Tocmai de aceea, domeniul este interesant.
0

#24 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1772

Postat 22 April 2005 - 05:46 PM

Valteras, la 22 Apr 2005, 12:10, a spus:

In schimb, in numaru' asta, pe CD sunt niste filmuletze "ragushite" cu micro UAV-uri.
Pa pariu ca dupe Internet se pot da jos filme mai bune decat astea...
Oricum, in revista e si un articol, relativ interesant.
Micro UAV-urile, lasand la o parte faptul ca cocheteaza cu "aerodinamica vitezelor mici" nu sunt altceva decat niste electronici zburatoare. Tocmai de aceea, domeniul este interesant.

Daca cautati pe internet puteti gasi competitii tinute in USA intre diferite universitati pentru constructia micro-UAV-urilor. Este interesant de vazut graficul evolutiei dimensiunilor acestor jucarii de-a lungul timpului.

edit: o pagina interesanta: http://www.nd.edu/~mav/
si cateva detalii : http://www.nd.edu/~mav/research.htm
in acelasi timp... pentru cei interesati exista un articol ce incearca sa descrie procesul de proiectare a unui MAV: http://www.nd.edu/~m...uvsi/torres.pdf

MIG-29

Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 23 April 2005 - 08:31 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu