Top Gun cu CD cu micro UAV-uri unde sunt micro UAV-urile?
Postat 23 February 2005 - 09:13 AM
Postat 23 February 2005 - 09:38 AM
eu am primit revista de la un coleg de birou , tot 'anticapat cu avioane in cap, dar o luase fara CD. asa ca nu ma pot pronuntza in privinta tampeniei tale. scutura si tu CD-ul ala, poate gasesti filmurilii pana la urma.
zguze pentru raspunsul inutil pe care l-am postat in forum :D
Laser frate!
Postat 23 February 2005 - 10:23 AM
Din pacate Aero Magazinul, o revista de exceptie, se dovedeste a fi profi dar ... neserioasa... Ba apare, ba nu apare, tot timpul in editoriale citesc scuze si promisiuni. Pacat, eram si eu mandru ca revista aia, ca si IAR 35, IS 28b2 etc se fac in Romania.
Big
Postat 23 February 2005 - 11:30 AM
Acel "dolce fare niente", din pacate pentru domnul Rodanescu, a fost pe buna credinata a cititorilor si, chiar daca pare putin dur, pe DESCONSIDERATIA fata de cititori, mai ai ales fata de cei care au platit abonamentul!
Si, din pacate (ma repet, dar aste e) povestea cu Petrica si lupul am ascultat-o de prea multe ori ca sa mai credem ceva!
In ori ce caz, finalul Main Kampf-ului, este de-a dreptul apoteotic: "Mai multe despre detalii si visele mele, in ANII CARE URMEAZA! Pai, in ritmul asta, s-a putea sa dureze ...secole
Aplicind algoritmul, probabil numerele pe ferbruarie-martie (ori februarie ....mai !!?? ) vor apare prin iulie, august
Pina una alta trebuie sa mutam luminarile de la morti la... vii! O fi bine, o fi rau.....? O fi un fel de boala lunga moarte sigura ???
Nici o vorba insa despre Batalia Angliei! Meritam, nu credeti?
Alexandru
PS. Pina la o noua aparitie (timp suficient, sint sigur), ii recomand domnului Medin Rodanescu, sa rasfoiasca primele numere ale revistei si acest ultim numar, ca apoi sa-si dea singur cu parerea. Sau sa citeasca barem un cuprins al suratei "vitrege" ce apare pe meleagurile "marelui ....Paris!"
Postat 23 February 2005 - 12:19 PM
Discutia asta cu revistele de aviatie nesrioase a mai fost pe undeva. Insa eu as zice ca in loc sa ne plangem ca nu-s articole serioase as indemna aeromodelistii cu experientza sa scrie articole. Cel mai bun exemplu cred ca e revista Tehnium (tot un fel de modelism e si electronica....) unde o parte f mare din articole sunt scrise de .. cititori.
Spor la scris!
Postat 23 February 2005 - 12:41 PM
Dar tot nu m-am lamurit: a mai picat f'unul e fraier de a luat si SiDi-ul? E pa el despre micro UAV-uri sau sunt io mai cretin si decat ca nu poci sa vaz despre ce este vorbirea in partitzie?
Cu multzumiri, fraerilor...
Postat 23 February 2005 - 01:29 PM
Postat 23 February 2005 - 01:46 PM
MRX, la 23 Feb 2005, 14:29, a spus:
Scrie la www.anpc.ro
Eu mi-am rezolvat in doua randuri problemele cu ajutorul institutiei de mai sus, dupa ce am luat tzepe asemanatoare, fara sa fac altceva decat sa completez formularul lor online cu plangerea.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 23 February 2005 - 02:37 PM
Deci, a luat cineva facking SiDi-ul cu micro UAV-uri de nu iashte pa el micro UAV-uri?
Sau is io mai papagal si nu mad muviul cu micro UAV-uri dupe SiDi?
Postat 23 February 2005 - 04:09 PM
Citeaza
o fi din alea stealth de nu se vede?
Postat 23 February 2005 - 05:06 PM
Postat 23 February 2005 - 05:29 PM
MrSpace, la 23 Feb 2005, 12:19, a spus:
Spor la scris!
Din pacate dupa ce-a intrat la apa ( a devenit format mic ) tehniumul a degenerat total. Culmea inutilitatii a fost un articol intins pe multe numere in care calculau cinematica unei imprimante. La ce-i trebuie unui amator - ca pentru ei este - sa stie acceleratia saniei capului ?
Vorbesc in cunostinta de cauza deoarece am colectia completa incepand cu primul numar din 1970 si terminand cu vreo 6 Kg de format redus.
S-ar parea ca inima revistei a plecat la celalalt Tehnium care are intr-adevar articole interesante. PACAT.
Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 23 February 2005 - 05:35 PM
Postat 23 February 2005 - 05:52 PM
Succes
Postat 23 February 2005 - 06:54 PM
Ai intru totul dreptate. Mi-am adus aminte ca am si eu doua articole in ea prin 85 ....parca :)
Postat 24 February 2005 - 10:21 PM
Postat 03 March 2005 - 07:50 PM
mi-am luat si eu revista tot pt uav si nu este nimic pe cd decat niste poze si 2 filmuletze.
si n-am vazut nici un articolash.
Postat 03 March 2005 - 07:53 PM
jester........nu cred ca va fi in nici un nr viitor.
cre' ca sunt la mishto.
in nici un nr n-am gasit ce vroiam.
iar revista are cateva pagini si restu' calendare si alte chestii
Postat 03 March 2005 - 09:58 PM
Postat 03 March 2005 - 10:19 PM
Postat 04 March 2005 - 09:06 AM
Silfax, la 3 Mar 2005, 21:58, a spus:
Nu recunosc! Nu recunosc! Io cautam poze cu femei goale, in pozitii indecente si injositoare. Si cand colo...
Sictir!
Postat 04 March 2005 - 09:47 AM
Valteras, la 4 Mar 2005, 09:06, a spus:
Silfax, la 3 Mar 2005, 21:58, a spus:
Nu recunosc! Nu recunosc! Io cautam poze cu femei goale, in pozitii indecente si injositoare. Si cand colo...
Sictir!
Ahaaaaaa, d'aci vine ji numele deci... (Unmarried Aerial Vehicles) :)!!! Man data viitoare tu ia numai revista ca-ti trimit eu sidi cu ce catzi... adiq cu "zburatoare".
Postat 08 March 2005 - 09:12 AM
Postat 22 April 2005 - 12:10 PM
Pa pariu ca dupe Internet se pot da jos filme mai bune decat astea...
Oricum, in revista e si un articol, relativ interesant.
Micro UAV-urile, lasand la o parte faptul ca cocheteaza cu "aerodinamica vitezelor mici" nu sunt altceva decat niste electronici zburatoare. Tocmai de aceea, domeniul este interesant.
Postat 22 April 2005 - 05:46 PM
Valteras, la 22 Apr 2005, 12:10, a spus:
Pa pariu ca dupe Internet se pot da jos filme mai bune decat astea...
Oricum, in revista e si un articol, relativ interesant.
Micro UAV-urile, lasand la o parte faptul ca cocheteaza cu "aerodinamica vitezelor mici" nu sunt altceva decat niste electronici zburatoare. Tocmai de aceea, domeniul este interesant.
Daca cautati pe internet puteti gasi competitii tinute in USA intre diferite universitati pentru constructia micro-UAV-urilor. Este interesant de vazut graficul evolutiei dimensiunilor acestor jucarii de-a lungul timpului.
edit: o pagina interesanta: http://www.nd.edu/~mav/
si cateva detalii : http://www.nd.edu/~mav/research.htm
in acelasi timp... pentru cei interesati exista un articol ce incearca sa descrie procesul de proiectare a unui MAV: http://www.nd.edu/~m...uvsi/torres.pdf
MIG-29
Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 23 April 2005 - 08:31 AM