d_50, la 29 May 2012 - 12:10 PM, a spus:
Da,user-ul @nid1975 face niste coci excelente.Trebuie sa alegeti coca si componentele functie de ce asteptari ve-ti avea de la barcuta,dar ar fi bine sa tineti seama si de sfatul vanzatorului/producatorului acesteia,care sunt sigur ca va va indruma bine in alegere,daca-i comunicati exact ce doriti,precum si cu ce o ve-ti echipa.
Nu stiu ce sa zic despre acumulatorii in paralel,dar din cele vazute pe unele forumuri specializate se pare ca nu sunt ok,dar ar fi bine,daca totusi ai puneti,lungimea tuturor cablurilor(ptr. realizarea cablului de paralel) sa fie egale.
O zi buna...si spor la bricolat.
Am postat si eu cateva nimicuri (ca atat stiu :-)), si as dori sa cer un sfat si pe topicul asta, cu scuzele de rigoare pt admini. Am cumparat o barcuta din piata de vechituri si m-am decis sa fac din... ea bici si sa mai si trozneasca. Nu avea telecomanda asa ca am montat pe ea circuitul receptor al unui heli... Si de aici incep necazurile: telecomanda are 2 joystick-uri (unul pt turatia motorului - crestere progresiva si unul pentru directie). Cel pt turatie merge super, pot sa "comand" turatia de la 1 rotatie pe ora, sau zi :-P pana la miliarde de ture pe secunda. Problema apare in momentul in care am dorit sa conectez sistemul de carmire la circuitul respectiv, pt ca nu am reusit sa fac sa "coteasca" barca stanga-dreapta decat daca dau de joystick sus-jos.
Are legatura cu ceva ce am citit pe forumuri, cum ca la heli, comenzile sunt "MIXATE" si la barcute trebuie distincte? Telecomanda are 2 joystick-uri (le-am descris mai sus) si inca doua butoane ("L" si "R"),deci 5(???) canale.
Va multumesc pentru efortul de a fi citit acest monolog si va rog sa ma ajutati cu orice sfat credeti potrivit.
PS: Am pus barcuta la vanzare la mine in produse "as is" dar as dori sa o fac sa mearga (navigheze) pana in punctul "X", sa nadeasca acolo si sa se mai si intoarca "in one piece".
Cu deosebita stima,
Adrian