Pagina 1 din 1
Ranger by Corel
Postat 24 April 2011 - 05:56 PM
Bine ai venit si sa ramai.
Frumoasa lucrare, am, avem, ce admira si ce invata.
Felicitari si multa, multa bafta.
Frumoasa lucrare, am, avem, ce admira si ce invata.
Felicitari si multa, multa bafta.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 24 April 2011 - 05:57 PM
Postat 24 April 2011 - 08:49 PM
salut.eu am vazut postarea ta cind ai pus prima poza si nu intelegeam mare lucru.apoi a trebuit sa plec si am ramas cu aceiasi impresie din care nu am inteles nimic.vedeam o poza cu o nava facuta de sus fara a putea vedea si altceva.probabil ca puneai alte poze in acelasi timp.acum ca am vazut lucrarea in detaliu,am sa spun urmatorul lucru:imi place cu ai lucrat,imi place ce ai facut,imi place ce vad.
un lucru este trist dar este specific forumurilor din romania.desi ai ceva vizualizari pe topic,pozele au fost marite de citeva ori,oamenii,vin privesc,fura ideile si nu spun nimic.ti-a fost lasat un singur comentariu in care esti apreciat de un maestru.altii vin si spun ca pe forumurile romanesti nu merita sa posteze nimic ,pt ca nu este activitate ca pe forumurile internationale.pacat ca se intimpla acest lucru,dar asa sintem noi romanii.
un lucru este trist dar este specific forumurilor din romania.desi ai ceva vizualizari pe topic,pozele au fost marite de citeva ori,oamenii,vin privesc,fura ideile si nu spun nimic.ti-a fost lasat un singur comentariu in care esti apreciat de un maestru.altii vin si spun ca pe forumurile romanesti nu merita sa posteze nimic ,pt ca nu este activitate ca pe forumurile internationale.pacat ca se intimpla acest lucru,dar asa sintem noi romanii.
nu ii spune unui om ca este idiot,pt ca va face tot posibilul sa iti dovedeasca ca ai avut dreptate.
Postat 25 April 2011 - 04:45 PM
Multumesc pentru aprecieri.Urmatoarea pser sa fie ceva mai mare (cred ca mystique tot de la corel) ca m-am cam chinuit la rangerul meu ,scria ca este pentru incepatori dar mie nu mi-a lasta impresia asta,am avut scule rudimentare (ce am gasit prin casa)mi-au lipsit si ceva piese din kit pe care le-am reprodus din bucatele de lemn,am dat cu bait doar pe punte ca era prea deschisa la culoare iar restul este nuanta furnirului peste care am dat lac mat incolor...nu mi-au placut culorile pozei de prezentare a kitului.a doua imbracaminte mi-a dat de furca ,am vrut sa-i pastrez continuitatea liniilor si cred ca mi-a iesit.Vreau sa specific ca am folosit super glue aproape la toata barca...un superglue rusesc de la o taraba din piata...este foarte apos dar si foarte lipicios.......cam atat despre barca mea curand sper sa ma apuc de alta sau sa fac una de pe planuri...ma mai gandesc...sufar la capitolul capital.....multumesc din nou pentru cele trei aprecieri de pana acum care imi dau curaj sa continui o alta mai dificila zic eu :D
Postat 20 May 2011 - 06:45 PM
Frumos domnule, frumos. Pe mine mai cam cucerit cu minunatia asta, totusi ...o mica carcoteala daca nu te superi........ ai cam exagerat cu baierele, sunt prea lungi, si strica farmecul velaturii, in rest...... RESPECT si la cat mai multe.
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 20 May 2011 - 06:46 PM

......si poate totusi
Postat 20 May 2011 - 09:48 PM
Foarte frumos dai bataie in continuare si te asteptam cu noi proiecte ,spor. :clapping:
Iaht de lux
Impingator de 2400 CP
Nava de pasageri Tudor Vladimirescu
R.N.L.B. Ruby &Artur Reed 2
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard
"Do not be a prisoner of his own style "- Armin van Buuren
Impingator de 2400 CP
Nava de pasageri Tudor Vladimirescu
R.N.L.B. Ruby &Artur Reed 2
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard