Ma bate gandul.. sa ma apuc de acest sport.... pe net nu prea se gasesc informatii de acest gen.. va rog daca aveti detalii nu ezitati sa raspundeti :)
BIG??
Pagina 1 din 1
Parasutism Vreau sa ma arunc de sus
Postat 15 April 2005 - 02:04 PM
La noi sunt aerocluburi in cadrul carora se desfasoara activitati de planorism si parasutism de foarte mult timp , iar informatii detaliate despre aceste sporturi se pot gasi pe www.aviatia.ro - Aviatia sportiva.
Din cite stiu limita de virsta pentru a practica aceste sporturi este de 23 de ani , altfel trebuie platite starturile. Bafta multa !
Din cite stiu limita de virsta pentru a practica aceste sporturi este de 23 de ani , altfel trebuie platite starturile. Bafta multa !
Postat 28 April 2005 - 12:04 PM
REGIONAL AIR SERVICES -AERODROM TUZLA- DESCHIDE PRIMA SCOALA PARTICULARA DIN TARA PENTRU PARASUTISM.CURSUL COMPLET PRESUPUNE APROXIMATIV 25 DE SALTURI.NE GASESTI LA www.regional-air.ro
TE ASTEPTAM PENTRU DETALII SUPLIMENTARE LA 0241694402.
INTREABA DE ADRIAN COSTANDACHE INSTRUCTORUL DE PARASUTISM
TE ASTEPTAM PENTRU DETALII SUPLIMENTARE LA 0241694402.
INTREABA DE ADRIAN COSTANDACHE INSTRUCTORUL DE PARASUTISM
Postat 14 August 2005 - 03:49 PM
Cel mai bine e sa te inscrii la un club, asa vei face salturi pe gratis, iar daca esti bun ajungi si in lotul judetean si apoi national si nu te costa decat: licenta - 29euro pe care o obtii dupa un examen fizic si teoretic si, anual, 400mii taxa la Aeroclubul Romaniei. Asta daca vrei sa sari SINGUR. Exista si optiunea sa nu te inscrii nicaieri si sa sari, dar o vei face doar in tandem si vei mai plati si 150euro/salt. Si nici nu vei afla nimic despre parasutism!
Postat 14 August 2005 - 03:54 PM
Am uitat - pentru a doua varianta - www.totalair.ro, la Ploiesti, Strejnic - firma s-a infiintat recent si are in 'dotare' cei mai meseriasi instructori din tara. Daca ajungi acolo (la aerodromul Strejnic,Ploiesti), intreaba de dna. Ionescu Maria. Aveam si un nr de telefon dar l-am pierdut...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1