Pagina 1 din 1
tablete de combustibil de unde
Postat 04 April 2005 - 12:09 AM
Hmmm, miroase a RDX aici...Mai bine las-o balta.
Poate ca gasesti pe la bunicul prin pod. Nu se mai folosesc de mult. Cauta ceva cu numele de "spirt solid". S-ar putea ca pescarii batrini sa mai aiba asa ceva.
Urotropina era un medicament folosit dezinfectarea la cailor urinare din cauza ca se descompune intre altele in formol odata ajunsa in rinichi. Si ghici ce era? Hexamina!
In cel mai rau caz poti incerca sinteza care este usoara si cu materiale la indemana.
Poate ca gasesti pe la bunicul prin pod. Nu se mai folosesc de mult. Cauta ceva cu numele de "spirt solid". S-ar putea ca pescarii batrini sa mai aiba asa ceva.
Urotropina era un medicament folosit dezinfectarea la cailor urinare din cauza ca se descompune intre altele in formol odata ajunsa in rinichi. Si ghici ce era? Hexamina!
In cel mai rau caz poti incerca sinteza care este usoara si cu materiale la indemana.
Postat 04 April 2005 - 12:22 AM
Spirt solid se mai gaseste. Fie in cate un bazar adus de pe la rusi, fie in magazine serioase la articole sportive. Mai am eu cateva tuburi si poate le gasesc. Dar am vazut sigur in magazine. Revin cu detalii daca-i cazul.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 04 April 2005 - 12:25 AM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 05 April 2005 - 06:02 PM
Otonel, nu-mi spune ca ai nevoie de hidrazina pe post de combustibil la racheta ca nu te cred.
Se poate prepara de asemenea. Insa trebuie sa stii ca este un lichid extrem de coroziv, care fumega in aer si de o toxicitate foarte ridicata, si in plus este si inflamabila. Nu este ceva cu care sa te joci. In cursul sintezei care presupune o distilare risti o explozie. De gasit nu cred ca se poate gasi in Romania. Poate pe post de reactiv (este un reducator foarte puternic), insa nu este folosita prea mult.
Se poate prepara de asemenea. Insa trebuie sa stii ca este un lichid extrem de coroziv, care fumega in aer si de o toxicitate foarte ridicata, si in plus este si inflamabila. Nu este ceva cu care sa te joci. In cursul sintezei care presupune o distilare risti o explozie. De gasit nu cred ca se poate gasi in Romania. Poate pe post de reactiv (este un reducator foarte puternic), insa nu este folosita prea mult.
Postat 08 April 2005 - 07:04 AM
pentru a intari cele spuse de anteriorul autor... as adauga ca la noi s-a retinut la folosirea hidrazinei pentru sistem de control atitudine al unei sonde martiene tocmai din cauza dezavantajelor de mai sus... si trebuie considerat ca pentru sistemul de control atitudine impulsurile si presiunile in discutie sunt relativ mici comparative cu cele ce ar aparea in cazul unui sistem de propulsie principal...
MIG-29
MIG-29
Postat 15 April 2005 - 07:25 AM
nu stiu ce sa`ti zic mai bine laso balta cu RDX`u
Arata acest topic
Pagina 1 din 1