DigitAll, la 29 March 2012 - 01:08 AM, a spus:
Se vede ca iti place sa bibilesti...imi place cum ai lucrat. Eu vad 2 posibile probleme:
1. Hidrodinamica barcii pare putin deficitara, in sensul ca tu pe adancimea flotoarelor ai distanta de aprox 7-8 cm fata de fundul barcii. Volumul dislocat de acestea este destul de mic, deci ea va intra in apa mai mult decat aceasta distanta, ceea ce va duce la o franare considerabila din cauza formei si a unghiului din fata. Va fi greu sa modifici forma, dar macar incearca sa mai rotunjesti partea aceea lata din fata.
2. Daca am aproximat bine, lungimea barcii este de aprox 60 cm. Forma din partea frontala nu iti permite sa pui un motor situat cat mai in fata, ceea ce iti va mari unghiul dintre axul elicei si coca. Incearca sa simulezi componentele, punand motorul pe barca si cu un ax, electrod, ceva, incearca sa estimezi unghiul.
Spor maxim
flotoarele intradevar au adancimea fata de fundul barcii de 7cm dar si latimea lor este de 12cm.referitor la partea rotunjita din fata ,mai mult nu cred ca aveam cum sa o fac pentru ca se termina in botul barcii.referitor la lungime are 58cm si vreo 44 latime,am construit-o cat mai micuta sa zic asa ca sa fie cat mai compacta ,sa deranjeze cat mai putin la transportul cu masina printre celelalte multe bagaje care la iau cu mine cand plec la pescuit de obicei pentru 3-4 zile.i-am montat provizoriu si motorul,axul ( D4/223) e fixat definitiv la unghi de 15 grade fata de fundul barcutei si par a fi toate...unde trebuie sa fie,echilibrarea o sa o fac si din baterie,e destul spatiu sa-i aleg locul cel mai bun
si apropo..cum se raspunde la mai multe persoane in acelasi post?multumesc