Modelism - RHC Forum: Probleme Syma 301g - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Probleme Syma 301g stiu ca e o jucarie, dar poate ma puteti ajuta

#1 Useril este offline   Zânu' 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 09-January 12
  • Interests:Motoare, Airsoft, Fotografie, Grafica

Postat 03 February 2013 - 07:41 PM

Salutare!

Am un Syma 301G primit cadou si de cateva zile nu i se mai invarte elicea de coada fara un mic ajutor (bobarnac).
Stie cineva care ar putea fi problema? Am incercat sa curat motorasul cu WD40 dar fara rezultat.
Atata timp cat ma voi putea misca, atata timp cat va mai fii un dac care va vrea sa traieasca liber, ne vom bate pentru acest pamant. Bun si frumos. Daca nu mai avem cetati, ne vom bate in ruinele lor. Si cand va mai fi o singura palma de pamant, pe care sa putem sta in picioare.. ne vom bate pentru palma acea. Aceasta e legea! Singura, alta nu cunosc.
0

#2 Useril este offline   symafan46 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 30-January 13

Postat 04 February 2013 - 11:36 AM

Vezi postareaZânu, la 03 February 2013 - 07:41 PM, a spus:

Salutare!

Am un Syma 301G primit cadou si de cateva zile nu i se mai invarte elicea de coada fara un mic ajutor (bobarnac).
Stie cineva care ar putea fi problema? Am incercat sa curat motorasul cu WD40 dar fara rezultat.

Salut deloc nu se misca motorasul?? poate s-a dezlipit un fir,
0

#3 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 04 February 2013 - 11:40 AM

Elicea s-a deplasat spre motor si freaca sau motorul e defect (caz in care ar trebui sa se simta ca nu se mai invirte rotund)
USER BANNED BY ADMIN
0

#4 Useril este offline   Zânu' 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 09-January 12
  • Interests:Motoare, Airsoft, Fotografie, Grafica

Postat 04 February 2013 - 12:26 PM

De fir dezlipit nu se pune problema si nici elicea nu freaca pe nicaieri.
A functionat fara probleme primele 4-5 zboruri, pana am invatat sa-l controlez, dupa care, dintr-un motiv sau altul, nu mai are putere sa puna in miscare elicea. Acum trebuie sa misc stick-ul si sa imping putin elicea cu mana ca sa "o ia". Atata vreme cat elicea se invarte, pot sa misc stick-ul cum vreau si elicea reactioneaza fara probleme, dar daca duc stick-ul in pozitia zero si elicea se opreste, iar trebuie sa repet schema.

Pur si simplu ii lipseste "zvacul" care sa puna in miscare elicea.
Atata timp cat ma voi putea misca, atata timp cat va mai fii un dac care va vrea sa traieasca liber, ne vom bate pentru acest pamant. Bun si frumos. Daca nu mai avem cetati, ne vom bate in ruinele lor. Si cand va mai fi o singura palma de pamant, pe care sa putem sta in picioare.. ne vom bate pentru palma acea. Aceasta e legea! Singura, alta nu cunosc.
0

#5 Useril este offline   symafan46 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 30-January 13

Postat 04 February 2013 - 12:54 PM

Vezi postareaZânu, la 04 February 2013 - 12:26 PM, a spus:

De fir dezlipit nu se pune problema si nici elicea nu freaca pe nicaieri.
A functionat fara probleme primele 4-5 zboruri, pana am invatat sa-l controlez, dupa care, dintr-un motiv sau altul, nu mai are putere sa puna in miscare elicea. Acum trebuie sa misc stick-ul si sa imping putin elicea cu mana ca sa "o ia". Atata vreme cat elicea se invarte, pot sa misc stick-ul cum vreau si elicea reactioneaza fara probleme, dar daca duc stick-ul in pozitia zero si elicea se opreste, iar trebuie sa repet schema.

Pur si simplu ii lipseste "zvacul" care sa puna in miscare elicea.

aaaaa ti s-a dus motorasul eu tot asa am patit la unul din motoarele din fata, daca era incarcat bateria s-a ridicat putin vreo 8 secunde dupa care s-a prabusit s-a invartit dar nu cu puterea ce trebuia,daca ai garantie sa il duci inapoi daca nu ai garantie trebuie cumparat, acuma m-am uitat rotor spate nu am gasit la modelul tau pe ebay, mai tarziu ma uit cu ce heli Syma ii compatibil rotorul din spate sau daca sti tu de unde sa cumperi atunci ok

Aceasta postare a fost editata de symafan46: 04 February 2013 - 12:55 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu