Banuiesc ca se refera la setarile de EPA (end point adjustment) de pe telecomanda.
O parere HPI E-Firestorm 10T Flux Brushless vreau sa l cumpar
Postat 07 March 2012 - 03:56 PM
DanB, la 07 March 2012 - 03:49 PM, a spus:
Banuiesc ca se refera la setarile de EPA (end point adjustment) de pe telecomanda.
Pentru EPA iti trebe si o telecomanda care sa stie asa ceva. Am crezut ca se refera la vreo setare...mecanica :)
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7
Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
-Yokomo BD7
Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
Postat 07 March 2012 - 04:04 PM
Uzzy, la 07 March 2012 - 03:56 PM, a spus:
Pentru EPA iti trebe si o telecomanda care sa stie asa ceva. Am crezut ca se refera la vreo setare...mecanica :)
Ma refeream la setarile din statie, intr-adevar :D.
Cum se procedeaza (daca statia stie, bineinteles):
1. Se seteaza EPA (End Point Adjustment = capatul de cursa) pentru cursa maxima la care servo-ul nu forteaza in link-uri. De exemplu modelul permite viraj maxim 40 grade.
2. In functie de comportamentul masinii si configuratia circuitului, se seteaza DR (Dual Rate) 100% sau mai putin, de exemplu din cele 40 de grade de mai sus poti folosi 35, 30 etc. DR limiteaza aditional cursa directiei, setare utila de exemplu pe circuite largi, unde nu ai nevoie de bracaj maxim, si prevenind astfel supravirarea. Astfel, EPA ramane setat pe limita fizica si nu prea are de ce sa se modifice niciodata, iar DR-ul te lasa sa te joci intre 0 grade si maxim.
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
Postat 08 March 2012 - 07:53 AM
"Mie o data la Savage Flux mi s-a rupt o bascula. O sa uit sa spun ca am fost un bou si mergeam cu 80 pe asfalt si am intrat intr-o bordura. Concluzia? XSTAR e cel mai bun ca towerul se indreapta cu mana. "
.....really:)!
Doamneee....sa ajungi sa compari savage flux cu xstar e .....nici nu am cuvinte( sunt curios xstarul ce facea la 80 la ora).Oricum fiind fost posesor de savage flux sunt curios in ce configuratie ai avut tu 80 la ora, cand ptr 90+ la ora a trebui sa fac ceva modificari la ea...Nu mai spun de firestorm cu xstar! Xstar e precum sitrile de la TOP GEAR : "Good news Dacia has a new model" si dupa 3 secunde trec la lucruri serioase.
Nu degeaba baiatul( si nu este un oarecare in lumea RC) asta zice:
vs
http://www.youtube.c...d&v=A1IqNAzGi90 (excelent edit)
Am avut platforma de Firestorm pe un Blitz si cu el RTR(cu o motorizare "china"), deci scos din cutie am luat un loc 4 la o etapa de FXracing, si la o alta etapa am fost in prima jumatate.De mentionat ca in clasa sa existau si Stadium Truck(care sunt mai rapide) si pe primele locuri se afla sigur un firestorm.
Nu fac reclama la HPI, Traxxas, Team Associated...etc, dar cand am bagat in chinezarii ( 3 la numar) mai multi bani decat in 2 masini de curse stiu clar ca nu merita.
La electronica made in china, acolo clar ptr segmentul hobby sunt primi.
Mai este un filmulet tare al lui Jang de la URC in care explica clar ce trebuie luat si ce nu.
.....really:)!
Doamneee....sa ajungi sa compari savage flux cu xstar e .....nici nu am cuvinte( sunt curios xstarul ce facea la 80 la ora).Oricum fiind fost posesor de savage flux sunt curios in ce configuratie ai avut tu 80 la ora, cand ptr 90+ la ora a trebui sa fac ceva modificari la ea...Nu mai spun de firestorm cu xstar! Xstar e precum sitrile de la TOP GEAR : "Good news Dacia has a new model" si dupa 3 secunde trec la lucruri serioase.
Nu degeaba baiatul( si nu este un oarecare in lumea RC) asta zice:
vs
http://www.youtube.c...d&v=A1IqNAzGi90 (excelent edit)
Am avut platforma de Firestorm pe un Blitz si cu el RTR(cu o motorizare "china"), deci scos din cutie am luat un loc 4 la o etapa de FXracing, si la o alta etapa am fost in prima jumatate.De mentionat ca in clasa sa existau si Stadium Truck(care sunt mai rapide) si pe primele locuri se afla sigur un firestorm.
Nu fac reclama la HPI, Traxxas, Team Associated...etc, dar cand am bagat in chinezarii ( 3 la numar) mai multi bani decat in 2 masini de curse stiu clar ca nu merita.
La electronica made in china, acolo clar ptr segmentul hobby sunt primi.
Mai este un filmulet tare al lui Jang de la URC in care explica clar ce trebuie luat si ce nu.
Aceasta postare a fost editata de Alfa: 08 March 2012 - 07:55 AM
Favourite racing class:
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy
CSTA Bucuresti
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy
CSTA Bucuresti
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti